Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Проблемът на Вайкингс е, че защитата им, която беше топ3 миналия сезон на практика е несъществуваща. Нещо се прекърши в NFCCG миналия сезон с интерсепшъна на Кийнъм и от тогава не са същия отбор. На теория с Кърк трябваше да са още по-силни, а на практика нещо не е съвсем така. Имат все още шанс за уайшд кард поне, но нямат право на много грешки до края.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Gronk is back!
Невероятен ТД
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uQ2Qf08uM84[/youtube]

Невероятен ТД
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uQ2Qf08uM84[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
На Смит-Шустър е по-добър. 
Гледах Каролина-Сиатъл и Денвър-Питсбърг. Пантърс уж цял мач по-добри, а накрая загубиха, заради пропуснат FG.
Бронкос ме изненадаха приятно, очаквах да си загубят като пичове, особено след дългия ТД на Стийлърс. Накрая даже пак имаше шанс за обрат, ама Бен метна безумен пас в ендзоната, който беше нарисуван пик.
Без изненади в другите мачове, искаше ми се Маями да бият, ама.... Довечера нищо хубаво не очаквам, пък дано ме сюрпризират приятно.

Гледах Каролина-Сиатъл и Денвър-Питсбърг. Пантърс уж цял мач по-добри, а накрая загубиха, заради пропуснат FG.
Бронкос ме изненадаха приятно, очаквах да си загубят като пичове, особено след дългия ТД на Стийлърс. Накрая даже пак имаше шанс за обрат, ама Бен метна безумен пас в ендзоната, който беше нарисуван пик.
Без изненади в другите мачове, искаше ми се Маями да бият, ама.... Довечера нищо хубаво не очаквам, пък дано ме сюрпризират приятно.

Аз пък, като дис мазохист си изгледах Vikings Packers, пих една студена дълга и днес няма да барна бачкане в знак на протест 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Не мога да седя цяла нощ за да гледам отбор, който играе толкова смотано като Пакърс. Ако не им е Роджърс, ще са на едно ниво с Аризона и Оукланд. То аз и Тайтънс надали ще седя да гледам, дето съм фен.

Много съм доволен от победата на Вайкингс. Този път Кърк се справи добре, защитната линия беше на ниво, а Дигс си е класа. Направиха още една важна крачка към плейофите. Сега обаче следва мач с Патриотите.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Не им давам много шанс на Фоксбъро, по това време на годината. Интересно ми е дали домакинските загуби на ББ/ТБ през и след ноември могат да се преброят на пръстите на едната ръка, ама по-скоро клоня към "да".
Тамън 5 в редовния сезон ги изброих и 2 плейофни. Имат и други, ама с Касъл и Гарополо като QB, което не е баш същото.
Тамън 5 в редовния сезон ги изброих и 2 плейофни. Имат и други, ама с Касъл и Гарополо като QB, което не е баш същото.

Отборите в НФЛ имат ли втори отбори, в които обиграват младите таланти, както е в НХЛ и НБА?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Не точно. Имат practice squads, което не е точно същото, защото играчите там реално могат да бъдат привлечени от друг отбор по всяко време. Плюс това, средната кариера в NFL е доста по-кратка от другите две лиги и младите таланти няма за кога да ги чакат. Рядко изключение е ако имаш добър млад QB, който да се учи зад солиден стартър. И в драфта можеш да попаднеш на доста талант в долните кръгове, докато в NBA например да извадиш топ талант извън топ 20 е равносилно на чудо.

Tiberius написа:Отборите в НФЛ имат ли втори отбори, в които обиграват младите таланти, както е в НХЛ и НБА?
Не. Някои ги пращат ги в CFL за последно десет