Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот Red_Neck » 05 ное 2018 09:02

За съжаление, Патс си взеха мача с рутина и надеждите на Сирената за плейофи навлизат в сферата на математиката.
На Пакърс им предстоят 2 много тежки гостувания в дивизията (Чикаго и Минеаполис) + неприятен трип до Сиатъл.
Ментално отписвам плейофите, па дано ме изненадат :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 ное 2018 21:00

Само с един Роджърс не става, колкото и да е добър. Все по-трудно ще му става, да печели мачове сам.

Истинското шоу беше в Ню Орлиънс. Страхотен мач и на двата отбора. В Маями отново си отдъхнаха, рекордът им остава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 ное 2018 20:51

Специален поздрав от Тайтънс за Лигата, с песента на Кондьо-"Жив съм". :lol: :lol:

Другата седмица след като Патс ни надуят шошоните, а Джош Гордън скъса гъзО на Бътлър, всичко ще си е по местата. Като знам и как защитата ни се справя с tight ends, ще възкресим сезона и на Гронк, ако играе.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 ное 2018 23:05

Ами........още един поздрав. Аз съм в шок. Такъв контрол на мача от началото до края, да не оставиш никакъв шанс на Патс, да бенчнат Брейди в средата на четвъртата част :roll: :shock: Направо не мога да повярвам какво стана.
Да не казвам голяма дума, ама- най-добрата защита в лигата?

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 12 ное 2018 01:10

Ръгъра разочарова с музикалния си поздрав! Феновете на отборите от Нешвил, без значение дали става въпрос за футболния или хокейния отбор, се кефят на коренно различен стил музика. Ето нещо тематично :lol: :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4zAThXFOy2c[/youtube]
Тайтънс трудно ще преборят Хюстън, но уайлд карда е напълно постижима цел. Гледах Хюстън срещу Денвър преди няколко седмици и ми направи впечатление силната игра на тексасците в защита и особено JJ Watt. Голямо животно е този.
Като споменах хокейния отбор на Нешвил... да не казвам голяма дума, ама твърдо най-добрия отбор в лигата.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2018 01:25

Мисля, че дивизията ще се реши в директния мач. И двата отбора имат не много трудна програма до края. Инди могат да объркат доста сметки де, с феноменалната игра на офанзивната им линия и формата на Лък и Марлън Мак. Имат обаче оставащи 3 гостувания в дивизията и трябва да ги вземат всичките.

Единият уайлд кард ще са Чарджърс, другият най-вероятно ще е от нашата дивизия. Маями нямат класата, Синсинати се сриват, в Балтимор имат доста проблеми. То има още доста мачове и всичко може да стане, но за момента така изглежда.

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 ное 2018 17:34

Реджито получава лични поздравления за добрата игра на селтаците от столицата на кънтрито! ;)
Който е минал през школата на гръмпи Бил, все е станал човек ;)
Перфектна защита от Титаните, заслужена победа. Продължаваме напред! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 ное 2018 22:49

Една вметка за "страната на селтаците" - имаше един добър лаф, дето го казаха на един кънтри певец - I don't like your songs, but it is pretty normal because I don't drive a pickup and I don't sleep with my sister :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 ное 2018 23:30

Е чакай бе, Тенеси не е Алабама. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти: