Както и да го гледам, дублиране на сериите от миналата година ми се върти в главата.
Но ми се иска да е Торонто/Сиатъл-Милуоки.
Моите хора въпреки разпродажбата на дедлайна и контузиите не бяха особено далеч от wild card. Ще видим догодина как ще се развият нещата.
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Янките си взеха своето и отиват на Торонто. Очертава се много интересна серия.
Другата интересно определено е Фили - Доджърс.
Милуоки не вярвам да имат проблем с Чикаго, а Детройт и Сиатъл на този етап не ме интересуват.
Другата интересно определено е Фили - Доджърс.
Милуоки не вярвам да имат проблем с Чикаго, а Детройт и Сиатъл на този етап не ме интересуват.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Абе Къбс са непостоянни но корави, може и да стане мяу там.
Според мен баш тая серия дето я игнорираш, може да стане доста завързана. Скубал е може би любимият ми питчър в момента, а в Сиатъл наш Джино Суарез си продължава да пука здраво.
Иначе аз съм голям фен на тавариш Владимир и на Торонто като град, ще им стискам палци срещу Янките.
Според мен баш тая серия дето я игнорираш, може да стане доста завързана. Скубал е може би любимият ми питчър в момента, а в Сиатъл наш Джино Суарез си продължава да пука здраво.
Иначе аз съм голям фен на тавариш Владимир и на Торонто като град, ще им стискам палци срещу Янките.

Торонто нашиха 23 ръна на Янките за 2 мача, което означава, че ще паднат с 2:3. Но тавариш Владимир с много здрав GS, напълни ми душата.
След тоя погром от Хюстън снощи, май и решетка на затворения прозорец сложиха отвън.
Иначе моите измагьосаха някак си обрат от 21:3 в Аризона, ама все още съм далеч от обнадежден. Като имаш предвид, че да се стигне до него беше необходимо техният рб да пусне топката преди голлинията за ТД, който щеше да направи резултата 27:6 в четвъртата. А и инт на Кам след рикошет, който защитника фъмбълна и си я изритаха до собствената ендзона, за да го хване Тайлър Локет и да е ТД.
rhaegar написа:Мисля че СБ прозорецът на Балтимор в този им състав рязко се затвори. Загубиха и трите мача с отбори-претенденти и в два от тях си бяха категорично надиграни. Ако все пак обърнат сезона и се класират на плейофи от 1-3, не виждам там как нещо би било по-различно.
След тоя погром от Хюстън снощи, май и решетка на затворения прозорец сложиха отвън.
Иначе моите измагьосаха някак си обрат от 21:3 в Аризона, ама все още съм далеч от обнадежден. Като имаш предвид, че да се стигне до него беше необходимо техният рб да пусне топката преди голлинията за ТД, който щеше да направи резултата 27:6 в четвъртата. А и инт на Кам след рикошет, който защитника фъмбълна и си я изритаха до собствената ендзона, за да го хване Тайлър Локет и да е ТД.

Гледах репортажа Тенеси-Аризона и се смях от сърце :lol: Иначе първи загуби за Бафъло и Фили и поредна победа за Детройт!
Фили отдавна не ги бях гледал да са толкова неориентирани ... Разправиите през седмицата на Браун и Смит с дребния и треньора явно са размътили нещата. Доста топки им хвърли тоя мач, а Баркли излезе да потича за здраве - 6 носения за цял мач е престъпно малко ...
Леевски, оле

Започва и сезона в НХЛ.
Тази нощ:
Chicago Blackhawks - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - New YorkRangers
Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Силно се надявам Лавината да се опазят от контузии. Може би за първи път за последните 2 или 3 години
започват без контузии на по основни играчи. Ландеског, Ничушкин и Лехконен уж започват на пълни обороти.
Не би трябвало да има вратарска драма както в началото на миналата година. Макинън и Макар са топ.
Остава и горещия картоф- нов голям договор за Нечас или трейд да се реши. Съвсем скоро Капризов подписа
огромен договор с Минесота и това ще повлияе в/у договорите на търсените нападатели така че да видим как
ще се договорят с Нечас. Ако отбора не върви ще резнат главата на треньора.
Тази нощ:
Chicago Blackhawks - Florida Panthers
Pittsburgh Penguins - New YorkRangers
Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Силно се надявам Лавината да се опазят от контузии. Може би за първи път за последните 2 или 3 години
започват без контузии на по основни играчи. Ландеског, Ничушкин и Лехконен уж започват на пълни обороти.
Не би трябвало да има вратарска драма както в началото на миналата година. Макинън и Макар са топ.
Остава и горещия картоф- нов голям договор за Нечас или трейд да се реши. Съвсем скоро Капризов подписа
огромен договор с Минесота и това ще повлияе в/у договорите на търсените нападатели така че да видим как
ще се договорят с Нечас. Ако отбора не върви ще резнат главата на треньора.