Кам ми хареса, хвърля добре и чете защитата. Лошото е че има калпави рисийвъри, не особено добра линия извън стартовите 5 (а и те не са кой знае какво) и малоумник за треньор. До оня ден бях от хората, които мислеха че Калахан може да бъде оправдан за миналия сезон по различни причини. След този мач съм твърдо на мнение, че или трябва да го уволнят, или най-малкото да предаде playcalling-a на офанзивния координатор, защото Бога ми той е пълен идиот и не знае какво прави. Защитата ни също е добра, имахме 4 търноувъра и 2 on downs (5 или 6 драйва почнаха в полето на Денвър) и се отчетохме с 12 точки общо и нито един ТД.
Също така мога да отбележа и ужасната дисциплина, 12 или 13 приети наказания за 131 ярда костваха много. Особено накрая един personal foul на Симънс, мисля че счупих един вентилатор вкъщи при него.
Денвър очаквано имат брутална защита и прилична линия, малко Бо беше сдухал, но очаквам да се преборят за wildcard и тази година. Дивизията им е ужасна обаче и никак няма да е леко. Шон Пейтън си е същият отвратителен мазньоч, но си разбира от работата.
Ню Йорк изглеждат по-добри от миналия сезон, при едно условие-да се върне Андрю Томас на левия такъл и да няма последствия от контузията. Ръско отдавна не е world beater, но е приличен, а така или иначе очаквам да дадат шанс и на Дарт (но това след като Томас се върне). Дефанзивната им линия е страхотна, от секъндарито има какво да се желае, но има подобрение. Вашингтон си взеха мача с рутина и просто с по-голямата класа на Дейниълс, но и той имаше на моменти доста въпросителни отигравания. Не мисля че става въпрос за second year slump, по-скоро е малко ръжда и ще е ок с течение на сезона.
В другите мачове мога да отбележа неочаквано добрият сблъсък между Джетс и Стийлърс-не мисля че някой очакваше толкова добър мач там, както и трагичното представяне на Синси за пореден път. Зак Тейлър пак оставя мача почти в ръцете на съперника и добре че този път бяха Браунс, които не можаха да се възползват.
Пакърс определено ме изненадаха, да не казвам голяма дума, но това може да е най-силният им сезон под ръководството на ЛаФлор. Балтимор за пореден път показаха, че са най-добрият отбор в лигата за 55 минути и когато трябва да затвърдят мач се почва с глупостите. За първи път си мисля, че Билс могат да прескочат AFCCG и този път да идат на СБ, а по принцип грам не вярвам на Джош Алън. Ще видим де, рано е още, но определено изглеждат ментално подготвени най-накрая да я направят тая крачка.
Пакърс-Билс на СБ, no?