За фейсмаск при стрипа на Махоумбой си трябва бая въображение :))))
Аз видях 2 съдийски намигания - по едно във всяка посока, като и двете бяха още в самото начало.
Първо онзи offensive pass interference на A.J. Brown още в първия драйв и после фейсмаска на McDuffie при следващия драйв на Фили.
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Последна промяна от Red_Neck на 11 фев 2025 17:44, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Хубаво е че няма какво толкова да говорим за съдии след мача. Не мисля, че някой има за какво да се захване в това отношение. Фили просто си ги премазаха и толкоз.
Може би най-слабия мач на Махоумс, който аз съм гледал. Заедно с онзи срещу нас дето ги оставихме на 3 и го бенчнаха, толкова не на себе си рядко се вижда да е.
Може би най-слабия мач на Махоумс, който аз съм гледал. Заедно с онзи срещу нас дето ги оставихме на 3 и го бенчнаха, толкова не на себе си рядко се вижда да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:https://youtu.be/pUa6c7DNmQY?si=GYkeGZDuTg-gDYHQ
Класика!
3 търкала първите 9 секунди :))))

Red_Neck написа:За фейсмаск при стрипа на Махоумбой си трябва бая въображение :))))
Аз видях 2 съдийски намигания - по едно във всяка посока, като и двете бяха още в самото начало.
Първо онзи offensive pass interference на A.J. Brown още в първия драйв и после фейсмаска на McDuffie при следващия драйв на Фили.
На това му викат "Illegal use of hands to the face" и се наказва с 15 ярда ... Говориме не за стрипа, а за следващия удар, мисля Картър го направи.
Леевски, оле

Лавината пак трейдват пикове и играчи с цел да надградят за плейофите.
Колорадо получава ценен защитник- Ryan Lindgren и опитен бекъп нападател- Jimmy Vesey и още
един млад защитник Hank Kempf (на 22 г. без мачове в НХЛ все още) от Рейнджърс.
За НЙ заминават- Juuso Parssinen, Calvin de Haan, conditional 2nd- and 4th-round picks in 2025 NHL Draft.

Колорадо получава ценен защитник- Ryan Lindgren и опитен бекъп нападател- Jimmy Vesey и още
един млад защитник Hank Kempf (на 22 г. без мачове в НХЛ все още) от Рейнджърс.
За НЙ заминават- Juuso Parssinen, Calvin de Haan, conditional 2nd- and 4th-round picks in 2025 NHL Draft.

А тъй, нека отслабват Рейнджърс че имаме пика им в тоя драфт.

Реджи можеш ли да изнамериш някакъв готин сайт с пиковете за 2025-та! Ама като за лаици обяснено :-)
, че не мога да им хвана спатийте. Колорадо май раздадоха всичко съществено.
Pichichi написа:Реджи можеш ли да изнамериш някакъв готин сайт с пиковете за 2025-та! Ама като за лаици обяснено :-)
Я виж от тука дали става ясно
https://puckpedia.com/draft

Да, благодаря!
Така групирано в колони "Pick Team From" е доста добре че иначе като почна да чета
условията и се обърквам. Дано е вярно това подреждане. Все пак имат един 2- ри от Каролина по
трейда на Рантанен и един 4-ти. Мислех че е по- зле даже!
Най- тъпото е че първия кръг пика отиде във Филаделфия по
тъпа сделка ама мениджмънта спести едни пари и взе за няколко месеца защитник който така и не помогна.
Няма как да влезе в топ 10 пика така че си е за Филаделфия.
Така групирано в колони "Pick Team From" е доста добре че иначе като почна да чета
условията и се обърквам. Дано е вярно това подреждане. Все пак имат един 2- ри от Каролина по
трейда на Рантанен и един 4-ти. Мислех че е по- зле даже!
Най- тъпото е че първия кръг пика отиде във Филаделфия по
тъпа сделка ама мениджмънта спести едни пари и взе за няколко месеца защитник който така и не помогна.
Няма как да влезе в топ 10 пика така че си е за Филаделфия.