"Тур дьо Франс" 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Тур дьо Франс" 2011
Канчелара печели 2 часовника,Франк Шлек Тура, Кавендиш ще си е пак фактор в Тура ,а за Контадор какво да кажа, ами нищо просто не ми е приятен.Само Ви пожелавам да наблюдавате качествен и успорван Тур.Дано не се реши всичко рано рано.
Битка между Контадор и Анди Шлек като брат му ще му помага, но Алберто вече спечели Джирото и може да му се отрази
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Simo Smurfa
- Контакти:
На всички е ясно,че битката за Тур-а ще е между Анди Шлек и Контадор.Миналата година Шлек имаше уникален малшанс-първо брат му се контузи и остана аут от тура още в първите етапи(тук е момента и да попитам дали знаете дали ще има пак такъв абсурден етап с участъци върху павета където станаха много инциденти миналата година)после и повредата му в предпоследният етап когато правеше шампионската си атака.Шанса на Шлек и тази година е в планината,защото ако всичко се решава на часовника работите са ясни-Контадор Шампион.Въпреки това се надявам Шлек да спечели този Тур.Между другото какво е вашето мнение за коментаторите на Тур-а?Лично на мен са ми много интересни техните статистики и истории(макар че дъртия малко дразни на моменти)
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- Layne Staley
- Контакти:
Simo Smurfa написа:Между другото какво е вашето мнение за коментаторите на Тур-а?Лично на мен са ми много интересни техните статистики и истории(макар че дъртия малко дразни на моменти)
Мен ме дразнят адски много и двамата! Иначе да, отвреме на време вкарват нещо интересно, ама нали за това са ги сложили!
По темата, следя колоезденето от бая време. Контадор въобще не трябваше да е тук (не че другите не зобат). Анди Шлек ме кефи много и много се надявам тая година да вземе победата. Видях че ще изкачват Алп де хуез, абе ще бъде интересно!!!
ЦСКА не е литекс!!!
- Raoul_Duke
Simo Smurfa написа:Миналата година Шлек имаше уникален малшанс-първо брат му се контузи и остана аут от тура още в първите етапи
Брат му на Шлек се бил контузил... Интересни хора сте! Ми Контадор да не би да има брат, дето да му помага?
Иначе Ставрев и Камен къртят, особено като го питат Камен да направи някоя прогноза и той: "Ще видим какво ще стане... "

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Аз честно казано се зарибих точно заради коментара-най-вече Ставрев.....Камен малко дразни на моменти-ама и той бива!!!А това няма спор-че е най-трудния спорт за коментиране-я се замислете как се коментира 6 часа без нищо да става-в равнинните етапи-няма динамика няма нищо
-всички в група и въртят-ако нямаш богата култура и статистика-к'во прайм???
А иначе аз съм за Шлек или Еванс-последния ще е доста тъпичко-толкова пъти 2 и 3 ти и накрая да не го спечели нито веднъж!!!
-всички в група и въртят-ако нямаш богата култура и статистика-к'во прайм???

А иначе аз съм за Шлек или Еванс-последния ще е доста тъпичко-толкова пъти 2 и 3 ти и накрая да не го спечели нито веднъж!!!

Simo Smurfa написа:.Между другото какво е вашето мнение за коментаторите на Тур-а?Лично на мен са ми много интересни техните статистики и истории(макар че дъртия малко дразни на моменти)
Не съм специалист в колоезденето,ама Евгени Ставрев ми е любимият спортен коментатор,много го харесвам как коментира.Камен Станчев си е глуповат човек,тип Димитър Пенев,обаче си разбира от колоездене,въпреки,че и мен понякога ме дразни като дрънка разни глупости.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Simo Smurfa написа:.Между другото какво е вашето мнение за коментаторите на Тур-а?Лично на мен са ми много интересни техните статистики и истории(макар че дъртия малко дразни на моменти)
Не съм специалист в колоезденето,ама Евгени Ставрев ми е любимият спортен коментатор,много го харесвам как коментира.Камен Станчев си е глуповат човек,тип Димитър Пенев,обаче си разбира от колоездене,въпреки,че и мен понякога ме дразни като дрънка разни глупости.
Именно-е не е чак като Пената ама си е глуповатичък-а Ставрев е най-добрия БГ коментатор за мене!

cska_90 написа:Аз честно казано се зарибих точно заради коментара
Аз съм от същата групичка. Гледам много спортове, но този започнах да гледам заради коментаторите. На мен лично ми е много интересна ситуацията с Контадор. Не за друго, ами заради положителните проби на мексиканските футболисти на Голд къп. Те също бяха хванати с Кленбутерол и също приложиха версията с месото, т.е. става все по - модерно. Другото интересно е, че отложиха решението за август, т.е. Контадор може да спечели и тази обиколка, а после, ако го изкарат виновен, да загуби и двата Тур-а. Така или иначе обиколката се очертава доста интересна.