Marto написа:На Варна им даваме футболния отбор, вие дайте ние да гледаме волейболния
Спокойно, скоро и волейболът е ваш, залата е почти готова, националния отбор по футбол е тотално ваш, два националния стадиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Marto написа:На Варна им даваме футболния отбор, вие дайте ние да гледаме волейболния
Гара Дембеле написа:Разбира се в София, там е цивилизацията, няма при селяните
Tommi написа:venomcho написа:Tommi написа:Разбира се, че така трябва!
Е те тва е "обосновано" типично по шопски мнение!
София е столица и е най-големият град в страната, няколко пъти по-голям от който и да е друг град в България. Доволен ли си от обосновката?
Neron написа:Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.
Tommi написа:venomcho написа:А останалата част от страната е няколко пъти по-голяма от столицата! Питай ги тях дали са доволни...
Ще ми обясниш ли как да се направи зала/стадион в "останалата част на страната"? Според мен трябва да се избере едно населено място
Tommi написа:Neron написа:Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.
В целия свят големите мероприятия, без значение дали са спортни, делови или някакви други, се провеждат в големи, икономически развити, с добра инфраструктура населени места.
аби написа:И пълен със стотици пъти повече от шопите в него най-различна сган!
venomcho написа:Tommi написа:Neron написа:Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.
В целия свят големите мероприятия, без значение дали са спортни, делови или някакви други, се провеждат в големи, икономически развити, с добра инфраструктура населени места.
Те хората примери ти дават, ти продължаваш да си баеш наизустеното...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта