Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Трябва ли всички национални спортни събития да са в София?

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 01:01

Marto написа:На Варна им даваме футболния отбор, вие дайте ние да гледаме волейболния :)

Спокойно, скоро и волейболът е ваш, залата е почти готова, националния отбор по футбол е тотално ваш, два националния стадиона :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 27 яну 2011 01:02, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 яну 2011 01:03

Естествено,че не трябва всичко да е в София.А и виждаме софиянци колко "пълнят" стадиона когато играе националния
Последна промяна от LaRgO на 27 яну 2011 01:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 27 яну 2011 01:03

Гара Дембеле написа:Разбира се в София, там е цивилизацията, няма при селяните :lol:

Дай да ти видим родословното дърво :lol:

Иначе по темата- трябва навсякъде да се играе, тоест да се редува!
СФ-ВН-ПЛД и където още може!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 яну 2011 01:05

Каквото и да си говори, нищо няма да променим, с парите от народа в София се построи вече една зала, скоро и втори национален стадион, метро, какво ли не, всичко там, това е положението, но не ми пука, никога не бих искал да живея в тоя смешен град наречен столица
Последна промяна от Mourinio на 27 яну 2011 01:25, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 27 яну 2011 01:05

Tommi написа:
venomcho написа:
Tommi написа:Разбира се, че така трябва!

Е те тва е "обосновано" типично по шопски мнение!

София е столица и е най-големият град в страната, няколко пъти по-голям от който и да е друг град в България. Доволен ли си от обосновката?

И пълен със стотици пъти повече от шопите в него най-различна сган! :evil:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2011 01:05

Neron написа:Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.

В целия свят големите мероприятия, без значение дали са спортни, делови или някакви други, се провеждат в големи, икономически развити, с добра инфраструктура населени места.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 яну 2011 01:07

Tommi написа:
venomcho написа:А останалата част от страната е няколко пъти по-голяма от столицата! Питай ги тях дали са доволни...

Ще ми обясниш ли как да се направи зала/стадион в "останалата част на страната"? Според мен трябва да се избере едно населено място :?

В Русе се строи модерна зала за 5 000 места за волейол и баскетбол,хандбал,а в Пловдив колодрума има нужда от малко финансова помощ за да се довърши ще събира 10 000 места.Във Бургас има планове за модерна зала в мегапроекта Черноморец Арена за 5 000,а във Варна търсят място за нов Зимен дворец на спорта за 6 000.В Разлог строят зала за Волейбол за 55000,а в Разград за 4000 има и на още няколко места.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 27 яну 2011 01:07

Tommi написа:
Neron написа:Най обичам споровете между Провинцията(София) и цивилизацията.Да попитам аз какво като София е столица?На мача с Черна Гора от 2 млн. град колко се събрахте?Ако този мач беше в Бургас,Варна или Пловдив или който и да е друг град стадиона дори 40 хиляди да е щеше да е пълен.

В целия свят големите мероприятия, без значение дали са спортни, делови или някакви други, се провеждат в големи, икономически развити, с добра инфраструктура населени места.

Те хората примери ти дават, ти продължаваш да си баеш наизустеното...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2011 01:09

аби написа:И пълен със стотици пъти повече от шопите в него най-различна сган! :evil:

Не се разбира какво искаш да кажеш :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 яну 2011 01:11

venomcho написа:
Tommi написа:

Те хората примери ти дават, ти продължаваш да си баеш наизустеното...

И кой град превъзхожда София по горните показатели?

Върни се в “Други спортове”