Кубрат Пулев - Самюел Питър / 03.12. / 20:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
7 е добро число

Re: Кубрат Пулев - Самюел Питър / 03.12. / 20:00

Мнениеот 7 е добро число » 03 дек 2016 15:40

Teo написа:
7 е добро число написа:освен по Диема , по някоя чужда телевизия ще го дават ли ?

Левски ТВ :idea:

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

@ И само нещо да добавя... не е нормално фен на Левски да пуска тема за Кубрат :!:

турчин яж сланина , гледай си там Литекс Етрополе и не си слагай задника във всяка тема
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 03 дек 2016 15:58

По диема спорт ли ще го дават тоя умрял мач бе? бахти скъперниците, един път ще дават мач в България и ще ми го пуснат по платената айде да бегат, ще се гледа в нета
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 дек 2016 16:10

ivan56 написа:
Eminem написа:Някой знае ли в колко часа се очаква да започнат мачовете на Тервел и Кубрат ?

Не по-рано от 23 часа.

Благодаря!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 дек 2016 17:11

Teo написа:
dzhambov написа:
Teo написа:Довечера съм във VIP зоната до Гриша Ганчев!

Защо си се набутал за билет,що не му седнеш на кура?

Пич, Гришата ще е от дясната ми страна!
Просто съм VIP... какво да направа! :lol: 8-)
@ Даже ще си лафим с него да ми снесе прясна информация... ей богу какво се случва в отбора!

Ще питам един колега, дето ще е с шефа на боксовата федерация, дали е видял едно джудже и един хероинов наркоман до него. :lol:

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 03 дек 2016 19:46

love_hurtz написа:
redhooligan написа:
love_hurtz написа:Поредният бой срещу чувал. Този кога ще има един сериозен съперник, а да имаше 1 и видяхме какво стана. Мафияя :mrgreen:

И ти си един от многото разбирачи като гледам. Поне да си беше направил труда да прочетеш нещо за този "чувал" както го наричаш .

Относно мача: Кобрата трябва да внимава много във първите рундове, докато Питър се измори. Има доста силен удар и държи много на удари. Нашия също държи на удари и това ще е предпоставка за доста добър мач :) Дано Кобрата спечели в първия си мач пред собствена публика !!!

Прочел съм, човек спрял с бокса от 4 години. Това не е ли чувал, сеедно аз да се бия срещу някой 10класник или някой 50 годишен чичка където не може да се мръдне. Великият Кубрат да вземе да се бие срещу някой сериозен съперник, не срещу пълната плява. Това е сеедно Милан да играе срещу Локо София. Това сериозно ли е ? Къде е тръгнал с тези претенции нашия.

Беше спрял. След това се върна,но се контузи. И това с кой се бори Кубрат го решават промоутърите, а щом могат да му уредят отново мач за титлата ако бие анонимници както ги наричате още по добре. Вместо да се радват хората че ще има мач на родна земя със Българин който се е бил за световната титла, по добре да го оплуваме !!! Понеже държавата ни мисли само за спорт и сме една велика сила във всички видове спорт ще оплюваме и малкото хора които правят нещо за да прославят България !!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 дек 2016 20:04

redhooligan написа:
love_hurtz написа:
redhooligan написа:
love_hurtz написа:Поредният бой срещу чувал. Този кога ще има един сериозен съперник, а да имаше 1 и видяхме какво стана. Мафияя :mrgreen:

И ти си един от многото разбирачи като гледам. Поне да си беше направил труда да прочетеш нещо за този "чувал" както го наричаш .

Относно мача: Кобрата трябва да внимава много във първите рундове, докато Питър се измори. Има доста силен удар и държи много на удари. Нашия също държи на удари и това ще е предпоставка за доста добър мач :) Дано Кобрата спечели в първия си мач пред собствена публика !!!

Прочел съм, човек спрял с бокса от 4 години. Това не е ли чувал, сеедно аз да се бия срещу някой 10класник или някой 50 годишен чичка където не може да се мръдне. Великият Кубрат да вземе да се бие срещу някой сериозен съперник, не срещу пълната плява. Това е сеедно Милан да играе срещу Локо София. Това сериозно ли е ? Къде е тръгнал с тези претенции нашия.

Беше спрял. След това се върна,но се контузи. И това с кой се бори Кубрат го решават промоутърите, а щом могат да му уредят отново мач за титлата ако бие анонимници както ги наричате още по добре. Вместо да се радват хората че ще има мач на родна земя със Българин който се е бил за световната титла, по добре да го оплуваме !!! Понеже държавата ни мисли само за спорт и сме една велика сила във всички видове спорт ще оплюваме и малкото хора които правят нещо за да прославят България !!!

Кличко как метеше и почистваше рингчето с нашия клоун :mrgreen: :lol: Така се прославя България,чудя се само защо не го вземат на работа в Чистотата,перфектно ще забърсва навсякъде.ФАКТ :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 дек 2016 20:26

Някой има ли линк за мача?
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 дек 2016 20:27

THE G.A.M.E написа:Предполагам мачът не е насрочен в България, за да загуби "Кобрата". :lol:
Надявам се да нема изненади и да се насладим на хубава родна победа. 8-)

Няма да има изненади, Шишко е дошъл да вземе малко пачки, той бокса го е заебал отдавна, Кубрат ще бие поредния чувал и така всички ще са доволни - единият ще си вземе парите и ще търчи към Вегас да ги пропилее за хазарт, курви и кокаин, а другият ще продължи "победната" си серия.

С една дума - пародия.
Последна промяна от 1982 на 03 дек 2016 20:28, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 дек 2016 20:27

Тервел Пулев смачка опонента си. Сега остана и брат му да направи същото! :twisted:

Върни се в “Други спортове”