Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.
Е слаб сезон за Патс с 14 победи дотук.12 в редовния и още две в плейофите.Личното ми мнение е че Беличек никога не е имал толкова сериозна защита.А нападението си е класа - Брейди,Гронк и Еделман.Това срещу Гарваните си беше гаден номер но в рамките на правилата.Отворкото Шърман май е контузен за Сиатъл.Абе 60 на 40 за Бостънци.
saract написа:Е слаб сезон за Патс с 14 победи дотук.12 в редовния и още две в плейофите.Личното ми мнение е че Беличек никога не е имал толкова сериозна защита.А нападението си е класа - Брейди,Гронк и Еделман.Това срещу Гарваните си беше гаден номер но в рамките на правилата.Отворкото Шърман май е контузен за Сиатъл.Абе 60 на 40 за Бостънци.
Имаш право, но на мен не ми направиха особено впечатление. Естествено, когато говоря за Брейди и Патс винаги съм имал по-високи очаквания. А и аз извличам мнение от няколко неща, които видях, защото имам претенции, че съм гледал 99% от мачовете преди спирането на piratebay и колкото съм могъл на стриймове, преки предавания и redzone след спирането му. Срещу силни защити към паса Патс изпитват проблеми. Така беше и срещу Балтимор, и срещу Маями, и срещу други отбори. А не забравяй, че секондаритата на Хоукс са най-силни в лигата - корнерите и сейфтитата

Радвам се, че има с кой да си говоря за НФЛ, а не кат некъв луд сам да си зомбирам всеки уикенд. Уважавам мнението ти, но си мисля, че си им дал прекалено голям процент. И все пак пожелавам искрено трети пръстен на чичо Том. Дано мачът бъде различен от миналогодишния Супербоул

Пише се Левски, чете се Любов.
Стискам палци за Патриотите. Беличек и Брейди изстреляха отбора в друга орбита и спечелването на този Супербол ще е хубав завършек на тази ера. Мисля,че и е време на Ръсел Уилсън куотърбека на Сиатъл най-накрая да загуби поне един мач срещу Брейди /до сега няма загуба в мачовете/.
ПС: Да е жив и здрав Данчо Божинов единствения журналист в България пишещ за този спорт.
ПС: Да е жив и здрав Данчо Божинов единствения журналист в България пишещ за този спорт.
Пенс чичо ти Том си има три пръстена и то отпреди десетина години.Сега говорим за четвърти.
- damyanov1963
Ботевъ Пловдивски написа:Американският футбол може да бъде наречен тъп само от хора, които и понятие си нямат от правилата на играта. Това е шахмат на зелен килим, разделен на 1-ярдови ивици
Напълно си прав, аз лично не виждам никаква разлика от шахмата.
http://vbox7.com/play:b744b93722
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Иначе би било гадно помияра Беличек да спечели за четвърти път.Аз го мразя.Както и цяла Америка.Просто е много некоректен въпреки всичките му успехи.
Пенс аз поне не виждам как защитата на Хоукс ще спрат Гронковски.Делгите пасове няма да вървят но късите и средните?Ръсел Уилсън беше монго неоринтиран срещу Пакърс и добре че късмета покри ястребите.
Американският Футбол е изключително атрактивен спорт, не мога да го отрека, но не разбирам, какво удоволствие може да му достави на някого да гледа някакъв мач в който има 9837123 спирания на мач ? Действията на терена се извършват в рамките на 20-30 секунди, а паузата е по 2-3 мин. Гледах последните 2-3 финала от любопитство, ей не издържах. Големи паузи, големи почивки..........
saract написа:Пенс чичо ти Том си има три пръстена и то отпреди десетина години.Сега говорим за четвърти.
Извинявам се, просто забравих мача срещу Каролина

saract написа:Пенс аз поне не виждам как защитата на Хоукс ще спрат Гронковски.Делгите пасове няма да вървят но късите и средните?Ръсел Уилсън беше монго неоринтиран срещу Пакърс и добре че късмета покри ястребите.
факт. Патс биха Балтимор с късите и с трикови игри