Разочарование ! Кобрата ще се бие с "пенсионер" на 41 год...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Разочарование ! Кобрата ще се бие с "пенсионер" на 41 год...

Мнениеот wolf » 28 ное 2013 03:40

Ако в близките 10 години продължава да седи бокса в Европа положението ще става все по-зле и по-зле. А постижението на Тайсън на 20 години световен шампион и на 22 Абсолютен световен шампион започва да изглежда все по-абсурдно със всичките пенсионери в тая категория. Че той преди 5 години Холифийлд на 45 скъса главата на Валуев в мач за титлата. Това за какво ви говори? А до Devian - когато Форман стана шампион беше абсолютно ИЗКЛЮЧЕНИЕ след като всички около него бяха на по 25-33. Няма какво да ми вадиш цитати от Уикипедия след като първо беше абсолютен прецедент и второ говорим за величие като Форман, а не за смешници като Кличко. Айде лекичко с тона и си бягай обратно в дупчицата.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 28 ное 2013 04:06

wolf написа:Ако в близките 10 години продължава да седи бокса в Европа положението ще става все по-зле и по-зле. А постижението на Тайсън на 20 години световен шампион и на 22 Абсолютен световен шампион започва да изглежда все по-абсурдно със всичките пенсионери в тая категория. Че той преди 5 години Холифийлд на 45 скъса главата на Валуев в мач за титлата. Това за какво ви говори? А до Devian - когато Форман стана шампион беше абсолютно ИЗКЛЮЧЕНИЕ след като всички около него бяха на по 25-33. Няма какво да ми вадиш цитати от Уикипедия след като първо беше абсолютен прецедент и второ говорим за величие като Форман, а не за смешници като Кличко. Айде лекичко с тона и си бягай обратно в дупчицата.

Ами ти си го казал Холифийлд на колко е скъсал главата на Валуев,Лари Холмс и той се би след пенсиониране,така че който си го може си го може,а днешните палячовци в тази категория не го могат.Отделно в момента най-титулувания и платен боксьор е на 36 години,а не виждам да се е пенсионирал и продължава да е с класи над съперниците си.Иначе преди повече от 10 години четох прогнози,че доминацията в тези спортове ще се премести на Изток,понеже черните момчета в щатите не са толкова мотивирани колкото бедните източноевропейци и се преориентирали към американски футбол и бейзбол,а за съжаление нещата в бокса ще продължават да западат със спадането на интереса на най-големия телевизионен пазар,то и затова UFC толкова дръпнаха,понеже срещите между първите в класациите са по няколко пъти в годината,докато в бокса отнема доста повече време :x
[offtopic]Нищо специално и лично за тона,но все пак се извинявам щом си се почуствал засегнат[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 ное 2013 04:13

Е именно де, в момента възрастовата група расте ли расте и вече на 40-45 години се счита за нормално докато преди тези 15на години това просто беше абсурдно, на 40 си свършил батериите отвсякъде. Сега не е така, отчасти защото няма конкуренция под 30, отчасти защото нещата се промениха драстично и най-очевадната разлика е че голям мач в САЩ не е имало от 2003-4та, а последния американец в момента е Хасим Рахман който е прекалено стар и приключил за нещо сериозно. А иначе Валуев беше уникална пародия на боксьор, че и световен шампион

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 ное 2013 06:04

Абе, не е баш така! Не са много боксьорите над 40г. Колко можеш да изброиш? Виталий, който я се бие пак, я не... и тоя кюфтак "танка". Рахман гледал ли си го срещу Поветкин каква пародия беше -мисля, че трябваше да се качи на ринга с инвалидна количка, защото още в първи рунд не можеше да ходи, а във втори спряха мача!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 ное 2013 06:24

an4o_321 написа:Абе, не е баш така! Не са много боксьорите над 40г. Колко можеш да изброиш? Виталий, който я се бие пак, я не... и тоя кюфтак "танка". Рахман гледал ли си го срещу Поветкин каква пародия беше -мисля, че трябваше да се качи на ринга с инвалидна количка, защото още в първи рунд не можеше да ходи, а във втори спряха мача!

Вадя ранглистата на IBF където е и Кубрат. Малко пенсионери ли ти се виждат? От по-"големите" имена всички са 33-4-5 и нагоре. Което за мен а и мисля за много други хора не е нормално при положение, че именно след тая възраст рефлекса, силата и като цялото нивото на боксьора пада. В цялата тежка няма нито един новоизгряващ който да го посочим и да кажем - да това момче на 22-3-4-5 има голямо бъдеще и може да стане шампион.
1. Kubrat Pulev 32
2. NOT RATED
3. Ruslan Chagaev 35
4. Bryant Jennings 29
5. Tomasz Adamek прави 37 след дни
6. Odlanier Solis 33
7. Robert Helenius прави 30 след месец
8. Alexander Ustinov 37 след дни
9. Tony Thompson 42
10. Vyacheslav Glazkov 29
11. Derek Chisora 30 след месец
12. Alexander Dimitrenko 31
13. Deontay Wilder 28
14. Jonathon Banks 31
15. Amir Mansour 41
Бойцов и Фюри са живи изключения на 27 и 25. Хей е на 33. Поветкин и той на 34

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 ное 2013 06:29

Ок, но вие ми говорехте някакви небивалици или по-точно единични случай, като този на на Форман. 32-35 не е като 42-45

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 ное 2013 06:36

an4o_321 написа:Ок, но вие ми говорехте някакви небивалици или по-точно единични случай, като този на на Форман. 32-35 не е като 42-45

32-35 са повечето претенденти, Витали и Владимир са за гробището :mrgreen: Не мога да се съглася, че точно тея двамата без уреждане на мачове от федерациите ще стоят толкова време шампиони дори и при трагичното поколение в момента. Много пари и интереси играят, пък на бокса майната му..

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 28 ное 2013 06:49

Не съм фен на Владимир, но то няма и кой да го бие, честно казано. Мачовете му може да са безинтересни, тъпи, скучни и т.н. но просто, няма кой да го бие! А физическата форма, която показва всеки път, е просто умопомрачителна. Фюри, каза че последната му защита е най-грозната в историята на мач за титлата при тежките. И е съвсем прав... но накрая на кой вдигнаха ръката!?
Предлагам да се върнем към темата, а тя е че този "танк" е много под нивото на Кубрат. Вярно, че му търсят лесен съперник, да не изтърве претендентския стол, ама то чак пък толкова! Спокойно можеха да изберат някой, който не е в топ 40, но те пък "Зауерланд" направо се оляха...

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 28 ное 2013 07:09

an4o_321 написа:Абе, не е баш така! Не са много боксьорите над 40г. Колко можеш да изброиш? Виталий, който я се бие пак, я не... и тоя кюфтак "танка". Рахман гледал ли си го срещу Поветкин каква пародия беше -мисля, че трябваше да се качи на ринга с инвалидна количка, защото още в първи рунд не можеше да ходи, а във втори спряха мача!

Ами, той и последният съперник на Кубрат не знаеше къде се намира след края на мача и взе да си събува гащите на ринга. :lol:
Дядото Тони Томпсън също е на 42. Човекът беше излязъл на ринга да изкара някой долар, за да изхрани многолюдната си челяд.
Пичове, аз съм на възрастта на Танка. Със сигурност мога да ви кажа, че на 41 човек не може да бъде във форма, както на 25 или 33 дори. Факт !
Няма какво да спорим повече. Явно мениджърите на Кобрата избират леки и застаряващи противници, за да трупа победи за статистиката.
Това обаче прави грозно впечатление, защото Кубрат наляво и надясно обвиняваше Кличко, че си подбира слаби противници.
Е, сега излиза, че и той прави същото ! :oops:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 ное 2013 08:35

viali69 написа:

Ами, той и последният съперник на Кубрат не знаеше къде се намира след края на мача и взе да си събува гащите на ринга. :lol:
Дядото Тони Томпсън също е на 42. Човекът беше излязъл на ринга да изкара някой долар, за да изхрани многолюдната си челяд.
Пичове, аз съм на възрастта на Танка. Със сигурност мога да ви кажа, че на 41 човек не може да бъде във форма, както на 25 или 33 дори. Факт !
Няма какво да спорим повече. Явно мениджърите на Кобрата избират леки и застаряващи противници, за да трупа победи за статистиката.
Това обаче прави грозно впечатление, защото Кубрат наляво и надясно обвиняваше Кличко, че си подбира слаби противници.
Е, сега излиза, че и той прави същото ! :oops:

Всеки ден ме убеждаваш какъв си -"дървен философ " . РАЗБИРА СЕ , ЧЕ КОБРАТА ЗНАЕ , ЧЕ ТОВА Е СЛАБ ПРОТИВНИК . МАЧА Е СЛЕД 20 ДНИ , НИКОЙ СЕРИОЗЕН ОТ ПЪРВИТЕ 30 , НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ ПЪРВИЯТ БЕЗ ПОДГОТОВКА . Какво е виновен кобрата , че някои страхливци му отказаха , за да не си развалят статистиката . А повечето си имат мачове скоро , а другите са се били до скоро .

Върни се в “Други спортове”