С тая контузия си мисля, че все (пак) можеше да влезе в топ 3 ама щеше да е много очевидно зобенето
Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Фрум няма да участва на Тура.
С тая контузия си мисля, че все (пак) можеше да влезе в топ 3 ама щеше да е много очевидно зобенето
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Как ще влезе, той е пребит на куче, до днес беше в интензивно отделение. С 60км/ч в стената, те трябва Инеос на терминатор да го направят, че да кара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ше му сменат и кръв и всичко ако трябва
Иначе очаквам състезание подобно на джирото.
Интрига но не и много качество...
Иначе очаквам състезание подобно на джирото.
Интрига но не и много качество...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
утре започва тур де франс. Томас е фаворит и ще се бори срещу триото на мувистар, може би водено от Ланда
Непринуден:
Томас е фаворит и това ще му тежи доста, миналата година просто изненада всички а и Скай изненадаха
всички. Тази година ще го пазят доста повече и може и да му е по-трудно да спечели. Дано стане изненада
и някой от рода на Фулсанг, Краусвайк, Мас, Уран, Ван Гардерен, Закарин, Ланда дори Ару и Нибали.
Против Томас, Порт и Найро съм!
Ще ги хейтя яко!
всички. Тази година ще го пазят доста повече и може и да му е по-трудно да спечели. Дано стане изненада
и някой от рода на Фулсанг, Краусвайк, Мас, Уран, Ван Гардерен, Закарин, Ланда дори Ару и Нибали.
Против Томас, Порт и Найро съм!
Кинтана ще е лидер на Мувистар, не Ланда. Аз и не мисля, че Ланда ще има силите чисто физически за борба за победата. След силното Джиро, трудно се прави подобен Тур. На Томас ще му е тежко, има отбор но вече под светлината на прожекторите ще е доста по-голямо напрежението. Плюс че имаше и падане наскоро.
Ако Пино и Барде имат крака, ще е сега или никога за Франция. Маршрутът подхожда и на двамата, няма много часовници, където да губят време.
Изглежда доста отворена борбата, пък да видим
Ако Пино и Барде имат крака, ще е сега или никога за Франция. Маршрутът подхожда и на двамата, няма много часовници, където да губят време.
Изглежда доста отворена борбата, пък да видим

Аз си мисля, че Кинтана ше "чокне" рано и тогава Ланда или валверде ще трябва най малкото да печелят етапи .
Непринуден:
Валверде ще кара за етап така или иначе.
Аз искам Ланда най-после да спечели обиколка, защото и в трети отбор вече все кара за някого и е показал че е добър, обаче все не му дават да е лидер.
Въпреки че Инеос май си остават фаворити. На мен ужасно ми допада Бернал, миналата година влачеше здраво британците. Ако Томас не е във форма, дано го оставят да кара за победа.
Аз искам Ланда най-после да спечели обиколка, защото и в трети отбор вече все кара за някого и е показал че е добър, обаче все не му дават да е лидер.
Въпреки че Инеос май си остават фаворити. На мен ужасно ми допада Бернал, миналата година влачеше здраво британците. Ако Томас не е във форма, дано го оставят да кара за победа.

Точно това мислех и аз да напиша. Като нищо Бернал може да остане втори лидер, както Томас им беше миналата година и ако му се отвори шанс, той да се бори за победата. Много тъпо се получи с контузията му преди Джиро-то, там щеше да им е лидер. Иначе, аз си подкрепям пак Ричи Порт и се надявам да стане чудото и да няма лош късмет или падане за поредна година.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Голямо браво на Алафилип!
Победител в часовника с 14 сек. пред Томас!
Някой знае ли дали дават бонификации в Тур-а за етапни победи защото ако дават той съвсем спокойно може да дръпне още някоя секунда от бонификации. Не знам дали ще оживее в следващите няколко планински етапа (4-ри два последователни и след това още 2 през ден) но голямо браво за него дотук!
1:26 води в генералното и най вероятно още утре ще се опитат да го съблекат но да видим, КуикСтеп имат и Мас който в момента е 4-ти в генералното и са по- добре представени от Инеос с Томас и Бернал 2 и 5- ти.
Победител в часовника с 14 сек. пред Томас!
Някой знае ли дали дават бонификации в Тур-а за етапни победи защото ако дават той съвсем спокойно може да дръпне още някоя секунда от бонификации. Не знам дали ще оживее в следващите няколко планински етапа (4-ри два последователни и след това още 2 през ден) но голямо браво за него дотук!
1:26 води в генералното и най вероятно още утре ще се опитат да го съблекат но да видим, КуикСтеп имат и Мас който в момента е 4-ти в генералното и са по- добре представени от Инеос с Томас и Бернал 2 и 5- ти.