Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Мнениеот iliev72 » 09 май 2016 12:54

Ясен си ми , левскарино "боксов" специалист. Явно и ти като повечето такива като теб ползват това между ушите си за да си носят сините шапките.
Носи си я със здраве. Лек ден.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 май 2016 13:11

iliev72 написа:Ясен си ми , левскарино "боксов" специалист. Явно и ти като повечето такива като теб ползват това между ушите си за да си носят сините шапките.

Така е, простичките хора не обичате да спорите с аргументи, защото обикновено нямате такива. Нещо май ти е неудобно да коментираш конкретните ситуации в конкретни мачове, които съм споменал.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 09 май 2016 13:24

Набивали им в главата като малки, че Тайсън е велик и повтарят като папагали. Тайсън е бияч и нищо повее. Пак повтарям: мачовете му са срещу боксьори с отрицателен баланс или с такива, чиито баланс е с около 10 победи повече от загубите и това са едно около 80% от съперниците му. Специално подбирани за ръждясалия Майк. Другата простория как спонсорите бягали заради Тайсън от бокса :-D Дай Боже всеки му така да бягат. Колегата е пропуснал мача му с Бербик и и лакътя и уличните боеве с Ръдок, където съдията трябваше да го изхвърли от ринга. Да не говорим как кляка като ***** под пояса на съперника си, за да не го ударят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 14:07

Да, 300 пъти предпочитам уличния стил и животинската агресия на Тайсън, пред съвременните гейски 12 рунда, изпълнени с мъжки прегръдки и ласки. Което вие наричате "тактика".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 май 2016 14:18

1982 написа:Да, 300 пъти предпочитам уличния стил и животинската агресия на Тайсън, пред съвременните гейски 12 рунда, изпълнени с мъжки прегръдки и ласки. Което вие наричате "тактика".

Ясно де, но за това има ММА. Боксът е спорт, в който доминира техниката, бързината, спортния интелект. Ако искаш да гледаш двама души да се млатят - пускаш UFC и се кефиш на воля.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 май 2016 15:39

Добър, тактически изигран мач на нашия човек 8-) Замалко да стане беля в 9-тия рунд, където Чисора вкара 2 много яки крошета в главата на Пулев, но нашия право търсеше клинчовете после и задържа до почивката. Каквото и да си говориме, Чисора е силен съперник и победата е добра новина за Кубрат. Това, доколкото разбра е елиминатор за титлата на IBF, така че му остава 1 мач да стане претендент за титлата на Джошуа. Срещу англичанина може и да бере ядове, оня е висок и удря здраво ... Отгоре гледам написана голяма глупост - Виталий бил пребил Люис :shock: :shock: Мачът е TKO в полза на британеца в 6-ти рунд - да го е пребил, да го е пребил, колко да е :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 май 2016 16:09

futbolqga написа:
iliev72 написа:Ясен си ми , левскарино "боксов" специалист. Явно и ти като повечето такива като теб ползват това между ушите си за да си носят сините шапките.

Така е, простичките хора не обичате да спорите с аргументи, защото обикновено нямате такива. Нещо май ти е неудобно да коментираш конкретните ситуации в конкретни мачове, които съм споменал.

Факт е че за тези лузъри си спомнят лузъри като теб , а хората помнят великият МАЙК как е смачкал тези лузъри.
Победителите се кефят на победители , а лузъруте помнят себеподобните.Лек ден , лузърче :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 май 2016 17:09

iliev72 написа:
futbolqga написа:

Факт е че за тези лузъри си спомнят лузъри като теб , а хората помнят великият МАЙК как е смачкал тези лузъри.
Победителите се кефят на победители , а лузъруте помнят себеподобните.Лек ден , лузърче :)

Тъжно ми е за теб, колега. Жив и здрав да си.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 09 май 2016 17:48

iliev72 написа:
futbolqga написа:

Нормално е да помнят наркоман профукал парите си и в безсилието си да хапе човешки уши. В САЩ обожават да издигат в култ подобни хора и разни чехълчета от други държави да попиват. Тайсън беше победител за кратичко. Жалко, че не можа да вкуси европейски юмруци. Е, веднъж вкуси и то му стига. Американците са гола вода в тежка категория без зоб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 18:10

Хората помнят Тайсън заради боксовата му кариера, а не заради нещата извън нея. То и Марадона беше наркоман и вършеше нон-стоп простотии, но си остава футболна суперлегенда. Мешаш неща, които нямат нищо общо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Други спортове”