Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
А защо в статистиката след мача подадените ярдове на куотърбека може да са повече от общите на отбора (пример Патс - Долфинс, тази вечер е в сила и за двата отбора)
Тези Минесота играят все едно за пръв път са се видели вчера а уж на класиране са водещ отбор. Губят ме, каквото и да стане второто полувреме.
Buck32 написа:А защо в статистиката след мача подадените ярдове на куотърбека може да са повече от общите на отбора (пример Патс - Долфинс, тази вечер е в сила и за двата отбора)
Гледай ги в Google - там са точни и може да се ориентираш какво е станало - тая вечер, например, Грийн Бей са направили връщане 105 ярда за тъчдаун. Вероятно е имало и pick six (пресечена топка за тъчдаун), че иначе не излизат цифрите.
Колкото до чичо Том - тая вечер би като домакин слабичък отбор, а в плейофите на гости му отива или Дак, или Джейлън Хъртс и пиратите приключват.
Тия смотаняци Джетс трябва да получат бан от Макс Спорт - втори мач имат фестивал на three and out-ове ... Тоя пич Уайт оня път бяха да го изцревят:D
Леевски, оле

Buck32 написа:rhaegar написа:https://twitter.com/DevclemNFL/status/1 ... pNd8ltOQUA
Благодаря! Помислих си, че може да е нещо подобно, но не знаех може ли самият куотърбек да го направи и дали няма да се брои по-скоро за recovered fumble. В тубата съм гледал такова нещо, май го наричаха "the perfect catch", но там не го хвана подавачът
Извинявам се, "the immaculate reception" било - Стийлърс за първият им СБ
Те дори не играят на СБ в онзи сезон. :) Но е общоприето като play-a, който един вид ги слага на картата и поставя началото на династията им в 70-те.
Иначе има 2 случая, в които QB хваща собствения си пас за тъчдаун, единият мисля беше на Рейдърс през 90-те, а другият е наш Мариота в плейофите срещу КС преди 5-6 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Buck32 написа:rhaegar написа:https://twitter.com/DevclemNFL/status/1 ... pNd8ltOQUA
Благодаря! Помислих си, че може да е нещо подобно, но не знаех може ли самият куотърбек да го направи и дали няма да се брои по-скоро за recovered fumble. В тубата съм гледал такова нещо, май го наричаха "the perfect catch", но там не го хвана подавачът
Извинявам се, "the immaculate reception" било - Стийлърс за първият им СБ
Те дори не играят на СБ в онзи сезон. :) Но е общоприето като play-a, който един вид ги слага на картата и поставя началото на династията им в 70-те.
Иначе има 2 случая, в които QB хваща собствения си пас за тъчдаун, единият мисля беше на Рейдърс през 90-те, а другият е наш Мариота в плейофите срещу КС преди 5-6 години.
Прав си, разбира се :) Тук се проявих малко като Майстора, не дочетох материала и довърших по усещане - като видях, че е станало декември 72-ра, реших, че за да наместят 4 за 6 години, е време да почнат тогава. Иначе - да, пише за първа победа в плейоф, не за СБ.
- paceto
- Контакти:
Питсбърг и Балтимор си спретнаха хубав мач снощи в късният такъв и всичко се обърна в последната 1 минута, а можеше за малко да го докарат до продължения.
Да видим днес Бъфало и Синсинати какво ще сторят.
Да видим днес Бъфало и Синсинати какво ще сторят.
Доволна седмица :))))
Чичо Том с 8-8 печели дивизия, а А. Роджърс ако си вземе и мача с Детройт, пак ще бродира в плейофите :)))
Когато и да счупиш Минесота с 20+ точки разлика, все е кеф.
Фили са на път да се изакат на метеното :))
Преди няколко години не съм си и помислял, че ще ставам посред нощ да гледам Билс - Синси от редовния сезон :)
Чичо Том с 8-8 печели дивизия, а А. Роджърс ако си вземе и мача с Детройт, пак ще бродира в плейофите :)))
Когато и да счупиш Минесота с 20+ точки разлика, все е кеф.
Фили са на път да се изакат на метеното :))
Преди няколко години не съм си и помислял, че ще ставам посред нощ да гледам Билс - Синси от редовния сезон :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Доволна седмица :))))
Голям майтап ще стане, ако двамата разиграят NFC
Той Роджърс така я е забродирал в плейофите напоследък, че само от Брок Пърди не е падал, та време му е.
Някак си имам повече доверие на чичо Том, пък да видим каква ще я свършат.
За мен СФ са абсолютно най-балансираният отбор в NFC и умението на Шанахан да изгражда успешен стил въпреки куотърбека си ги прави моя фаворит да излязат от тая конференция. От АFC съм мощно за Бъроу, освен ако ние някак не си вземем мача с котколяците, което не е много вероятно.
Някак си имам повече доверие на чичо Том, пък да видим каква ще я свършат.
За мен СФ са абсолютно най-балансираният отбор в NFC и умението на Шанахан да изгражда успешен стил въпреки куотърбека си ги прави моя фаворит да излязат от тая конференция. От АFC съм мощно за Бъроу, освен ако ние някак не си вземем мача с котколяците, което не е много вероятно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
На 18 февруари стартира XFL лигата, бившата на Винс Макмеън, а сега е собственост на Дуейн Джонсън - Скалата и бившата му съпруга. Трябваше да стартират през 2020, но пандемията провали нещата и през лятото на 2021 решиха да го отложат за тази понеже искаха да включат и Канадската футболна лига, но нещата се провали в преговорите. Ако се бяха случили щеше да стартира през февруари 2022.
8 отбора ще играят.
През май 2022 г. подписаха споразумение с ESPN и The Walt Disney Company за излъчването на всеки един мач, включително ABC и FX . Сделката е валидна до 2027 г.
----
Лоша работа стана на мача... и за сега е прекъснат. Сърдечен масаж му е правен, а ето видео от ситуацията.
https://twitter.com/byysports/status/16 ... 9713845248

8 отбора ще играят.
През май 2022 г. подписаха споразумение с ESPN и The Walt Disney Company за излъчването на всеки един мач, включително ABC и FX . Сделката е валидна до 2027 г.
----
Лоша работа стана на мача... и за сега е прекъснат. Сърдечен масаж му е правен, а ето видео от ситуацията.
https://twitter.com/byysports/status/16 ... 9713845248