Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот boabbb » 20 ное 2022 23:55

С доста "пого" отигравания Дак и компания са напред - в Минеаполис е жега, като гледам, хората са само с по 1 яке
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 ное 2022 00:17

-2 го дават, така че не е много топло.
Стадиона е с покрив и в момента е затворен и са пуснали отоплението и затова са леко облечени.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 ное 2022 12:25

Интересен мач м/у ЛАЧ и КС. Келси голямо куче.
Канзас играха без двама от важните си WR- Смит-Шустер и Хардман но някак спечелиха.
Гледал съм няколко мача от сезона на КС и Пачеко за първи път да направи силно представяне
но все пак е новобранка така че има някакво извинение за него- 107 ярда снощи.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2022 13:01

Е те едно че не играят кой знае колко с рън, друго че до преди мача с нас разчитаха основно на Елеър да им е rb1.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 ное 2022 13:40

И аз това съм забелязъл че тоз елемент не го позлват много но явно вчера при липсата
на двама WR го ползваха повече от обикновено. Лидерите доста са се затруднили с Колтс
за малко да запишат загуба. Те тия Колтс май победиха и КС ако не бъркам, някакъв крив отбор са.
Новобранците в НФЛ ми иглеждат опитни в сравнение с тези от НБА. Гледам 22/23/24 годишни,
с по няколко сезона колежански футбол.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 21 ное 2022 16:14

Pichichi написа:Новобранците в НФЛ ми иглеждат опитни в сравнение с тези от НБА. Гледам 22/23/24 годишни, с по няколко сезона колежански футбол.

На мен пък ми се струва, че тук май имат нужда от повече практика чисто физически, за да се разкрият напълно (има изключения, разбира се).

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 ное 2022 16:54

Buck32 написа:
Pichichi написа:Новобранците в НФЛ ми иглеждат опитни в сравнение с тези от НБА. Гледам 22/23/24 годишни, с по няколко сезона колежански футбол.

На мен пък ми се струва, че тук май имат нужда от повече практика чисто физически, за да се разкрият напълно (има изключения, разбира се).

По принцип нямат право да влизат в лигата поне 3 години след завършване на гимназия, с други думи около 21-22 е нормалното. Според зависи ако са решили да останат още време в колежа, 23, 24, че дори и 25 годишни рукита се срещат. Целта на упражнението е да се развие чисто физически човекът, все пак говорим за доста изискващ спорт, с много контакт. Няма как да пуснат 18-19 годишни хлапета да цъкат професионално.

Колкото до това колко бързо се развиват, зависи от адски много неща. Позиция на терена, отбор в който попадат, нивото на съперниците се вдига драстично и нуждата от адаптация е сериозна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 ное 2022 22:27

Вождовете са натъпкани със силни играчи и за мен те, заедно с Билс са основни фаворити за СБ. Айзея Пачеко не е никак лош играч, здраво се кюска :D Аз като гледащ редовно НФЛ от този сезон за момента се ориентирам към Бенгалс, Билс също играят интересно, там заради Вон Милър, който е животно.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 ное 2022 12:26

boabbb написа:Е, нали Далас е отборът на Америка...

Колкото "ония" са "отборът на народа", ... толкова и Далас са отборът на Америка ;))))
MNF пред 76 000 в Мексико сити на Ацтека гледа ли го? :)))
49ers не са печелили SB от близо 30 години, а имах чувството, че 9 от 10 зрители на стадиона бяха с джързита на Сан Фран.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 ное 2022 20:19

Днес Макс Спорт 2 излъчва три мача да не забравите.
Единият вече върви.

Върни се в “Други спортове”