Победа за Кличко срещу Пулев с нокаут
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kris_men2000
Re: Кубрат Пулев - Владимир Кличко
Айде Кобра натроши му кокалите на този измислен изкуствен боксьор.Направи ни кефа на цялата българска нация.Ние сме с теб кобра ,вярваме ти и ти стискаме палци.Разбий го ВЕЛИКАНЕ.Ти знаеш как.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
ntodorov написа:Tommi написа:ntodorov написа:viali69 написа:Гледах трите мача, които е загубил досега Кличко в кариерата си.
И трите противника надиграли Кличко имат сходен стил на игра с Кобрата. Сега разбирам защо украинецът се страхува от нашия.
Има защо ! Успех, Кобра !
Видя ли, как противниците му го мятаха, като прани гащи. И във всички случаи беше получил стабилни удари в долната челюст.
Едно такова парче да му отсее Пулев към 3-4 рунд и му глеЙ сеира на Кличко. Дано. Стискам палци.
Нали знаете, че тези кадри са от преди десетина години?
Знаем. Което пак е в ущърб на Кличко. Сега той е с десет години по-стар, по-бавен, по-тромав...
Единствено е по-мъдър и по-богат от тогава, ама пък нито едното, нито другото имат значение в боя.
Ама ако тръгнем да пренасяме резултати напред-назад във времето, трябва да отбележим, че долу-горе на тази възраст, на която Кличко е губил мачове, Кубрат яде бой от едно колумбийско аматьорче в Пекин.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Teo написа:Че и Кобрата има някакъв стил и той играя с доста опъната лява ръка напред?
Просто на оня са му по-дълги ръцете при максимално разпъване...
Даааа. Оня има дълги ръце. Бих казал - несъразмерни дори и на прекалено високия му ръст...
Ама пък, както писаха колегите по-горе и Пулев ги знае тези работи. Със сигурност ще бъде на
дистанция, която би попречила на Кличко да използва силата на удара си от максималния замах.
Пулев ще държи по-близка дистанция ми се струва. Трябва Кличко да бъде в ситуация:
"Пречат ми мамо ръцете, ръцете мамо и двете"
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
Teo написа:Няма как Кубрат да му вкара чисти удари в главата... не виждам как ще стане това... шанса е към края на 8-9-10 и да е наложил някаква тактика още от началото... щото оня пуска лявата ръка напред и като му дойдеш близко почва да те гушка...
Ами Кубрат определено е по-бърз/пъргав, има шанс да вкара доста чисти удари, но трябва да внимава за тежката деснячка на украинеца.
Според мен, мача ще е позиционен в началото, което ще е добре за Нашият.

Tommi написа:ntodorov написа:Tommi написа:ntodorov написа:viali69 написа:Гледах трите мача, които е загубил досега Кличко в кариерата си.
И трите противника надиграли Кличко имат сходен стил на игра с Кобрата. Сега разбирам защо украинецът се страхува от нашия.
Има защо ! Успех, Кобра !
Видя ли, как противниците му го мятаха, като прани гащи. И във всички случаи беше получил стабилни удари в долната челюст.
Едно такова парче да му отсее Пулев към 3-4 рунд и му глеЙ сеира на Кличко. Дано. Стискам палци.
Нали знаете, че тези кадри са от преди десетина години?
Знаем. Което пак е в ущърб на Кличко. Сега той е с десет години по-стар, по-бавен, по-тромав...
Единствено е по-мъдър и по-богат от тогава, ама пък нито едното, нито другото имат значение в боя.
Ама ако тръгнем да пренасяме резултати напред-назад във времето, трябва да отбележим, че долу-горе на тази възраст, на която Кличко е губил мачове, Кубрат яде бой от едно колумбийско аматьорче в Пекин.Не мисля, че това е показателно за сегашното състояние и едва-ли може да се изведат някакви впечатления.
Да бе. НЪл трябва да се чешим и ние до към 23.30 часа. НЪл гледаш и времето не минава. За какво да си хортуваме иначе.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Честно казано, по - скоро съм песимист
Все пак, ако Кобрата издържи първите три рунда, които със сигурност ще бъдат за украинеца, ще има реален шанс да постигне победа. Дай Боже да ликуваме!

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Абе... мистерия...
Направих си труда днеска да гледам доста мачове на Шмичко и от това което виждам е че тая десната я използва много, много рядко... само когато е хванал някакво темпо от удари я пуска...
Може Кобрата да го накара той да атакува и да пробва от там атаки към главата... ще се види... но определено първите рундове и последните ще са ключовите

Направих си труда днеска да гледам доста мачове на Шмичко и от това което виждам е че тая десната я използва много, много рядко... само когато е хванал някакво темпо от удари я пуска...
Може Кобрата да го накара той да атакува и да пробва от там атаки към главата... ще се види... но определено първите рундове и последните ще са ключовите

ntodorov написа:Да бе. НЪл трябва да се чешим и ние до към 23.30 часа. НЪл гледаш и времето не минава. За какво да си хортуваме иначе.
Пий.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- diablorojo
- Контакти:
-
- Контакти:
Пожелавам успех на Кубрат,но погледнато реално Пулев няма и един мач изигран с топ10,това дефакто ще му е първия стойностен мач
Успех Кобра

Успех Кобра

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии