Общо взето двата отбора които ме притесняваха в редовния сезон Флорида и Каролина сгънаха.
Остава ми вече да се притеснявам само за Едмънтън и победителя от Рейнджърс- Тампа.
Тампа големи кучета се оказват!
Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)
Флорида сега са като Тампа, когато бяха суипнати от Кълъмбъс. Много силен отбор, който още не беше "разгадал" плейофите. Ще видим догодина дали ще имат подобрение в това отношение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Колорадо и втория отбор на Албърта направиха голям мач.
Майк Смит прецака работата. Много леки голове пусна. 6 парцала от 23-4 удара на този етап от сезона си е скандално. Не че и защитата не "помогна" доволно. Ако Едмънтън не променят съществено играта си в защита, нямат шанс в тази серия.
Все още не съм изгледал цял плейофен мач на отбор от източната конференция, ама баш Рейнджърс - Тампа няма да е :))
Майк Смит прецака работата. Много леки голове пусна. 6 парцала от 23-4 удара на този етап от сезона си е скандално. Не че и защитата не "помогна" доволно. Ако Едмънтън не променят съществено играта си в защита, нямат шанс в тази серия.
Все още не съм изгледал цял плейофен мач на отбор от източната конференция, ама баш Рейнджърс - Тампа няма да е :))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
8:6 :-)
Ба*и, и тоя Евандър продължава да вкарва! :-)
То кат гледам и Лавината е почти допуснала изравняване което не ме кефи.
Явно вратарите са си леш и дано защитата на Едмънтън не се стегне :-)
Ба*и, и тоя Евандър продължава да вкарва! :-)
То кат гледам и Лавината е почти допуснала изравняване което не ме кефи.
Явно вратарите са си леш и дано защитата на Едмънтън не се стегне :-)
2:0 за добрите!
;-)
;-)
Колорадо взеха мача, но май загубиха Кадри за известно време.

3: 0 за добрите!
:-)
Нищо не мога да гледам, работя по 10/12 часа дори и събота и неделя от 15 дни и съм пълен труп.
Снощи бачках до 1:30 и припаднах в леглото. Наистина ще е лошо да загубим основен играч ако
е вярно и дано отсъства възможно по-малко!
Нищо не мога да гледам, работя по 10/12 часа дори и събота и неделя от 15 дни и съм пълен труп.
Снощи бачках до 1:30 и припаднах в леглото. Наистина ще е лошо да загубим основен играч ако
е вярно и дано отсъства възможно по-малко!
Тампа с шампионски обрат. Рейнджърс контролираха мача, без непременно да са по-добрият отбор, но глупавите наказания им изядох главата, а накрая просто не издържаха на натиска.
За мен Лайтнинг са по-класният отбор в серията и би трябвало да я обърнат, ама то Рейнджърс вече два такива уж по-класни отбора отстраниха, та да видим.
За мен Лайтнинг са по-класният отбор в серията и би трябвало да я обърнат, ама то Рейнджърс вече два такива уж по-класни отбора отстраниха, та да видим.

Колорадо са толкова добри, че чак не е честно за другите. Днес поне дадоха на Ойлърс малко да си поиграят и те, ама файда.
Ако бият с 4:0 и на финала, спокойно могат да провъзгласят Сейнт Луис за вицешампиони.
Ако бият с 4:0 и на финала, спокойно могат да провъзгласят Сейнт Луис за вицешампиони.

rhaegar написа:Колорадо са толкова добри, че чак не е честно за другите. Днес поне дадоха на Ойлърс малко да си поиграят и те, ама файда.
Дано!
Ще им пратим на СЛБ една купа за подгласници!
12 на 2 е сериозна заявка но никак не съм спокоен за финала!