Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот rhaegar » 04 май 2022 20:14

Buck32 написа:
rhaegar написа:Феновете на Тайтънс имаме лека "вражда" с него, защото преди няколко години нарече Кевин Байърд "just a fan" когато той му беше отговорил на туит. Байърд беше All Pro сейфти тогава. :D

Сега прочетох за случая :DD глупаво от страна на Дион, но не мисля, че по принцип е такъв. Повечето пъти (когато съм го гледал) се държи с уважение към останалите, но предполагам, че и той не обича да си признава грешките. Имаше и миналата година един случай, като искаше журналистите да го наричали "коуч Прайм" понеже трябвало да получава същото уважение като coach Saban. Има си трески за дялане, но е голям.

Мога да ти препоръчам два подкаста, ако имаш време за слушане. Around the NFL е любимият ми, тримата водещи работят за НФЛ Нетуърк, доста често канят и гости. Разбират играта, но същевременно атмосферата не е 1000% футболна и нищо друго, а е доста по-приятелска. Другият е по-колежански ориентиран, NFL Stock Exchange.
Щях да забравя и Bootleg Football, както и каналът на един от членовете му, Брет Колмън в Youtube. Наистина качествен анализатор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 04 май 2022 23:04

rhaegar написа:
Buck32 написа:
rhaegar написа:Мога да ти препоръчам два подкаста, ако имаш време за слушане. Around the NFL е любимият ми, тримата водещи работят за НФЛ Нетуърк, доста често канят и гости. Разбират играта, но същевременно атмосферата не е 1000% футболна и нищо друго, а е доста по-приятелска. Другият е по-колежански ориентиран, NFL Stock Exchange.
Щях да забравя и Bootleg Football, както и каналът на един от членовете му, Брет Колмън в Youtube. Наистина качествен анализатор.

Благодаря, може да ми свършат работа, напоследък гледам да си пускам нещо за слушане, докато бачкам.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 май 2022 13:27

rhaegar написа:
Buck32 написа:..

Сядай да четеш и ще се изпитваме после. :D

Няма такъв айляк като Регъра :D
Половин дипломна работа анализ на драфт, .... малко цвят да имаше, 4-5 картинки и комисията щеше да е в екстаз :D
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 май 2022 13:55

В НХЛ плейофите започват по график ;))))
Калгари тръгнаха ултра силово срещу Далас в първия мач и с нетърпение чакам втория. Истински плейофен хокей на моите хора, допуснаха едва 14-15 удара и направиха два пъти повече хита от Далас.
В тази серия очаквам кьотек всеки мач. ;)))

Кингс - Ойлърс се очертава епичен мазаляк. Неудобно ми е да си призная, но ще подкрепя втория отбор на Албърта ;)) Играят много приятен хокей.

Изгледах третина и половина на Колорадо и за пореден този сезон ме впечатлиха неприятно с много силна игра.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 май 2022 14:22

Какво да кажа, леко се разочаровах от края на редовния сезон но пък какво от това че не останаха първи Лавината. Като цяло ако се доберат до финал едва ли ще ми пука че няма да имат домакинско предимство ( ако и Флорида останат де). Не съм гледал, само хайлайта но 5 гола за една третина е добре :-). Иначе Нешвил дори имам симпатии и към тях.
Лошото е че ми се отвори много работа за май и юни та ще е трудно доста с гледането по нощите. Лавината влизат като фаворит в плейофите, да видим до къде ще докарат нещата. Последните две години болезнени отпадания.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2022 14:44

Red_Neck написа:
rhaegar написа:
Buck32 написа:..

Сядай да четеш и ще се изпитваме после. :D

Няма такъв айляк като Регъра :D
Половин дипломна работа анализ на драфт, .... малко цвят да имаше, 4-5 картинки и комисията щеше да е в екстаз :D

Аз да не съм оня пъпеш смуута, че да рисувам тука. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2022 14:56

Само липсваше по една снимка на мангалите :D
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 май 2022 20:10

Сега видях на регъра постовете за драфта на НФЛ! Евала за положения труд.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 май 2022 09:21

5:3 и чиста работа от мойте хора общо 4:0 с/у Нешвил.
Почти на 99 %-та съм сигурен (не ми се рови) че не загубихме нито една третина в тези 4-ри мача!
Като гледам другите серии вървят доста завързано, само пингвините са изключени с преднина от 3:1
и всичко друго 2:2. Ако Овечкин ни отърве от единствения отбор с по-добър актив от редовен сезон
в сравнение с Лавината няма да съм недоволен.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 май 2022 09:11

Доста серии са 3:3 вече :-) !
Бостън - Каролина
Торонто - Тампа
Едмънтън - ЛАК
Ст. Луис излезнаха след 4:2 с/у Минесота и вече имаме противник в тяхно лице. Шампионите от 2019-та.
Очаквам много криви мачове въпреки че миналата година ги бихме 4:0 в първия кръг от плейофите.
Очаквам да е трудно защото 3 поредни години отпадаме на това ниво от С. Хосе, Далас и Вегас
въпреки че последните две години се бях наточил за финал и Далас и Вегас ни резнаха много болезнено.

Върни се в “Други спортове”