Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот boabbb » 03 фев 2022 13:30

Тия сериозно ли играят, или се ебават като в НБА ? Щото аз лично мразя подобни шоу-мачове ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2022 16:56

Ебават се. Според мен е по-тъпо и от НБА.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 фев 2022 18:44

И в хокея си имат мач на звездите, така че всичко се прави за още слава и пари. :mrgreen:
Това тук ще е нещо като изпращане на Брейди според мен.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 фев 2022 10:48

rhaegar написа:Ебават се. Според мен е по-тъпо и от НБА.

Много по-тъпо. В НБА и НХЛ поне го правят през февруари и играчите са в оптимална форма.
В края на сезона в НФЛ, кой играч с повече от 5 грама мозък ще се напъне, при положение, че при една евентуална контузия отборът ти може да те отреже буквално следващия ден?
Много отдавна спрях да ги гледам тия щуротии.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 фев 2022 18:58

И в Мадрид ще има след година и нещо като стане готов стадиона на Реал.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 фев 2022 14:05

Брей, какъв ден и какво мълчание в темата. А в баскетбола от едно нищо какъв спор, каква дискусия :lol:
Хайде, дайте прогнози, предпочитания. Пацето е ясен. Аз нямам фаворит, но като че Стамфорд, след годините в Детройт заслужава успех. Бъроу ще има още шансове.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2022 16:21

Следващите шансове не са гарантирани, справка един гусин от севера, който така и не е стигнал до втория си СБ още. :mrgreen:

Иначе аз съм изцяло за Бенгалс, но си мисля, че Рамс ще вземат мача.

31:24 Рамс
Сони Мишел ще е най-важният РБ в мача.
Линията на Бенгалс няма да издържи и този път ще им струва победата (да се чете, ще има решаващ сак или форсиран фъмбъл).
Одел ще се изгаври поне веднъж с Илай Епъл.
Шоуто на полувремето този път ще е добро. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 фев 2022 19:11

Buck32 написа:Брей, какъв ден и какво мълчание в темата. А в баскетбола от едно нищо какъв спор, каква дискусия :lol:
Хайде, дайте прогнози, предпочитания. Пацето е ясен. Аз нямам фаворит, но като че Стамфорд, след годините в Детройт заслужава успех. Бъроу ще има още шансове.

Аз съм ясен, ама нещо не ги виждам нашите как ще бият особено ако играят като в предният мач. И все пак това е финал и всеки може да изпъкне, всеки се раздава и всичко може да стане. Дано поне гледаме резултатен мач, а не някой скучен с малки голове или пък с повече голове само в едната врата както беше преди 3-4 години с резултат 9:31 или нещо такова беше.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 фев 2022 20:02

paceto написа:
Buck32 написа:Брей, какъв ден и какво мълчание в темата. А в баскетбола от едно нищо какъв спор, каква дискусия :lol:

Аз съм ясен, ама нещо не ги виждам нашите как ще бият особено ако играят като в предният мач. И все пак това е финал и всеки може да изпъкне, всеки се раздава и всичко може да стане. Дано поне гледаме резултатен мач, а не някой скучен с малки голове или пък с повече голове само в едната врата както беше преди 3-4 години с резултат 9:31 или нещо такова беше.

Брей, аз мислех, че съм най-малко следящия фен в темата :lol:
31:9 беше миналата година и то до голяма степен заради осакатената офанзивна линия на Чийфс, и разбира се добрата игра на защитата на Бъканиърс. Още се забавлявам като видя клипчето как Уинфийлд показва "пийс" на Тайрик

Върни се в “Други спортове”