здравейте колеги искам да се включа по темата. Първо правилото е напълно резонно, защото във всички състезания по лека атлетика преди по-слабите състезатели правеха фау, зада може при втория и т.н. да горят силни състезатели. И както казаха правилата са за Юсеин,Тайсан,Асафа и дори и най-слабите. Промяната в бягането на Юсеин е че той значително е подобрил стартовата си реакция. И явно от това е направил фаула.
Мисля си че Юсеин ще си провежда подготовката за олимпийските игри в Лондон и няма да си дава много зор през тази година за да няма травми.
Юсеин Болт - провал или малшанс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Юсеин Болт - провал или малшанс
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
-
тотална липса на малшанс
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Pro-European
- Контакти:
GNRforever написа:тотална липса на малшанс
ама то липса на малшанс е: голям шанс

Авторът на темата: Ще спре ли..
Споко на олимпиадата ще мачка, както и Майкъл Фелпс, който нищо не направи това лято... Иначе за този фалстарт си мисля, че е имало черно тото понеже без Асафа Пауъл и Тайсан Гей коефициента е бил ...
[center]1914[/center]
-
Pro-European написа:GNRforever написа:тотална липса на малшанс
ама то липса на малшанс е: голям шанс
цитирам ГОНЗО

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
kingofpop написа:Сега в един форум чета, че имало слухове още преди 2-3 дни, че Юсаин нарочно ще направи фалстарт, защото той самия мислел, че няма да спечели самото състезание.....според мен това няма как да е вярно, въпреки наситина слабата му форма![]()
Нарочно Болт да направи фаулстарт ?! Съмнявам се... все пак се бореше да стане св. шампион за втори пореден път.... а и колкото и слаба да му е формата, убеден съм, че сега пак щеше да откъсне всички на 100 м. Не знам дали гледа 1/2 финала, спечелен от Болт с време малко над 10 сек.... последните 20 метра ямаецът спря...

TodorT написа:kingofpop написа:Сега в един форум чета, че имало слухове още преди 2-3 дни, че Юсаин нарочно ще направи фалстарт, защото той самия мислел, че няма да спечели самото състезание.....според мен това няма как да е вярно, въпреки наситина слабата му форма![]()
Нарочно Болт да направи фаулстарт ?! Съмнявам се... все пак се бореше да стане св. шампион за втори пореден път.... а и колкото и слаба да му е формата, убеден съм, че сега пак щеше да откъсне всички на 100 м. Не знам дали гледа 1/2 финала, спечелен от Болт с време малко над 10 сек.... последните 20 метра ямаецът спря...
Аз пък чух,че е заради допингконтрола!

аби написа:TodorT написа:kingofpop написа:Сега в един форум чета, че имало слухове още преди 2-3 дни, че Юсаин нарочно ще направи фалстарт, защото той самия мислел, че няма да спечели самото състезание.....според мен това няма как да е вярно, въпреки наситина слабата му форма![]()
Аз пък чух,че е заради допингконтрола!
Юсеин Болт ще участва още както на 200, така и в щафетата, така че това последното което каза е доста глуповато. А ако следиш внимателно атлетиката то трябва да си наясно, че за първи път на това световно първенство всеки един атлет ще мине през кръвен тест за допинг, просто няма измъкване.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Те могат да му направят допинг контрол дори да не участва на СП.... Онзи ден излезе интересен коментар на човек от св. антидопингова агенция (ако не ме лъже паметта
) .... та в това интервю въпросният човек каза, че е почти сигурен, че Болт взима допинг, но в Ямайка няма антидопинг. лаборатория и в страната не се допускат допинг ченгета... В същото време Болт води подготовката само в родината си т.е. дори да взима някакви забранени вещества те са внимателно подбрани и организмът му се изчиства до състезанията
Болт, обаче, много пъти се е кълнял, че не взима допинг и е абсолютно чист .... Аз също съм склонен да вярвам, че е "чист" ...
За мен той е уникален атлет... и щом спринтьори като Гай, чиито ръст не е от най-високите, постигат резултати от порядъка на 9.71, защо високият Болт да не постигне резултат 9.6 .... най-малкото има по-голям разкрач ...
Не искам да ангажирам никого с мнението си... всеки да си прави изводите сам... но щом още не са хванати с допинг спортистите се водят "чисти" 

Този допингираният изобщо не подлежи на коментар. Ако големите спортисти ги проверяваха като по - малко известните, щяха да "ядат дървото".