Кличко загуби, Фюри е новият шампион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Владимир Кличко vs Тайсън Фюри |28.11|
Победа за Кличко.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Кличко има много повече спортно-технически аргументи в този мач. За мое съжаление единственият, който има сериозен изглед да го пребие от бой и да го нокаутира в скоро време, преди украинецът да се е оттеглил и съответно така да го детронира, е Дийонте Уайлдър - "The Bronze Bomber". Имащ на всичкото отгоре и по-дълъг достиг на ръцете.
https://www.youtube.com/watch?v=PIB9RJQ95P8
https://www.youtube.com/watch?v=PIB9RJQ95P8
tores94 написа:Безпроблемна победа за Кличко. Той ще бъда детрониран от чернокож боксьор след време. От бял боксьор няма да загуби !
Ако ме попитате защо така мисля ще ви отговоря: "А, защо Гришо "избра" да прави демонстративен мач с един от малкото чернокожи тенисисти в тениса ?" ...
Сещате ли се какво имам предвид ?
Ако не, ще го поясня - всичко в съвременния спорт е манипулирано и подчинено на главната идея за мултиетнически свят.
Скоро очаквам и негър скиор да стане световен №1 !
Ти колко си тъп... Повечето от най-великите боксьори в историята са чернокожи.
от колко часа е мача?
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
diplomat написа:tores94 написа:Безпроблемна победа за Кличко. Той ще бъда детрониран от чернокож боксьор след време. От бял боксьор няма да загуби !
Ако ме попитате защо така мисля ще ви отговоря: "А, защо Гришо "избра" да прави демонстративен мач с един от малкото чернокожи тенисисти в тениса ?" ...
Ако не, ще го поясня - всичко в съвременния спорт е манипулирано и подчинено на главната идея за мултиетнически свят.
Май правеше паралел с това, че чернокожи тенесисти почти няма или аз не съм го разбрал нещо

wolf написа:diplomat написа:tores94 написа:Безпроблемна победа за Кличко. Той ще бъда детрониран от чернокож боксьор след време. От бял боксьор няма да загуби !
Май правеше паралел с това, че чернокожи тенесисти почти няма или аз не съм го разбрал нещо
Остай го. Той е евро-атлантик и мисълта не му се отдава особено.По-велики от Роки и Кличко надали има в статистическо отношение. Другите са плод на американската медийна пропаганда.
Последна промяна от pomiqr270 на 21 ное 2015 11:03, променено общо 1 път.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
Не разбирам от бокс, така че не съм компетентен по въпроса кой е фаворит, но смятам, че всичко може да случи. Надявам се Кличко да го пречука като куче, защото ме дразнят палячовци като Фюри.
Само Левски!
pomiqr270 написа:wolf написа:diplomat написа:tores94 написа:Безпроблемна победа за Кличко. Той ще бъда детрониран от чернокож боксьор след време. От бял боксьор няма да загуби !
Остай го. Той е евро-атлантик и мисълта не му се отдава особено.По-велики от Роки и Кличко надали има в статистическо отношение. Другите са плод на американската медийна пропаганда.
Статистиката е едно, реалността друго. Това е все едно да кажеш, че Mayweather и Joe Calzaghe са най-великите като са 49-0 и 46-0
- 7 е добро число
jonathan написа:от колко часа е мача?
обикновено като се играят в страната с малкото турци и араби , където празнуват "октоберФЕС"

Интересно е по коя БГ тиливизия ще го дават, Диемаджийте със сигурност няма да са ?!?!
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

ФЮРИ поне е забавен и му се отдава да прави мачовете си интересни с това поведение! Дано бие момчето да видим една по различна тежка категория...