Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Super Bowl XLIX по ФОКС на 1 февр.

Мнениеот wolf » 20 яну 2015 16:47

Ботевъ Пловдивски написа:Американският футбол може да бъде наречен тъп само от хора, които и понятие си нямат от правилата на играта. Това е шахмат на зелен килим, разделен на 1-ярдови ивици 8-)

Не е случайно, че никоя друга държава не го практикува тоя спорт. Виж ръгбито е съвсем друга работа, хокея също.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2015 16:49

wolf написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Американският футбол може да бъде наречен тъп само от хора, които и понятие си нямат от правилата на играта. Това е шахмат на зелен килим, разделен на 1-ярдови ивици 8-)

Не е случайно, че никоя друга държава не го практикува тоя спорт. Виж ръгбито е съвсем друга работа, хокея също.

Абсолютно си прав за ръгбито, хокея не ми е особено интересен, особено като почнат да се млатят без причина; бих си пуснал бокс или ММА, ако ми се гледаше качествен бой. :roll:

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 20 яну 2015 17:46

Фен съм на Далас и мисля, че "Каубоите" нямаше да изпуснат такъв подарен мач от Сиатъл, както направиха Грийн Бей. Толкова много грешки рядко съм виждал в един двубой - фъмбъли, търноувъри, интерсепшъни на корем... Обърнаха ги за 2 - 3 минути от 19 - 7, не е сериозно това. Затова и малко ме е яд, че Далас не са на финала срещу Ню Ингланд, макар че сигурно щяха да паднат, защото е време Том Брейди пак да вземе Супербоул. Последните два пъти Илай Манинг и Джайънтс го спряха, но сега не вярвам това да се случи.

Потребителски аватар
Javorson
Контакти:

Мнениеот Javorson » 20 яну 2015 17:55

Още един глас за Пейтриътс.
Бяха повече от убедителни, докато Сийхоукс направиха невероятен обрат за да достигнат до СуперБоу. Да отбележим че към момента коефициентите им са абсолютно еднакви.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 яну 2015 18:39

Фен съм на Патс от онзи луд Супербол срещу Рамс. Много ме е яд, че Джетс им прецакаха 100%-овия сезон преди няколко години.
Красавецът Том и чичко Бил заслужават по още един пръстен :)

ПП: От много време ми е криво, че не мога да гледам Monday Night Football и плейофите на NHL и NFL, ама все се надявам ESPN America да се върне .... ще поживеем :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 яну 2015 18:46

Red_Neck написа:Фен съм на Патс от онзи луд Супербол срещу Рамс. Много ме е яд, че Джетс им прецакаха 100%-овия сезон преди няколко години.
Красавецът Том и чичко Бил заслужават по още един пръстен :)

ПП: От много време ми е криво, че не мога да гледам Monday Night Football и плейофите на NHL и NFL, ама все се надявам ESPN America да се върне .... ще поживеем :)

Приятел Джайънтс а не Джетс.Които Гиганти играят на един исторически стадион.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 20 яну 2015 19:43

[rimg]http://prod.static.texans.clubs.nfl.com/nfl-assets/img/gbl-ico-team/HOU/logos/home/large.png[/rimg] 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 20 яну 2015 19:49

Това по-става за гледане от бейзбола. :lol: Въпреки че ако ги няма всички компютърни графики, камери и повторения сигурно и на това ще умреш от тъпня пред телевизора. :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 20 яну 2015 20:11

На който не му е интересен американския футбол просто да смени канала.Той е нещо несравнимо повече от едно бутане.Смея да твърдя че това е спорта с най сложна тактика.Да речем в хандбала има много повече безсмислено бутане и много по малко тактика и мисъл.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 20 яну 2015 20:27

Евала за прекрасната новина, значи няма да се кьоравим отново по стриймовете и за втора поредна година - Супербоул по ТВ. Е, предпочитах да е целият сезон, както имахме до преди 2 години ЕСПН Америка, но и тази трохичка е нещо. Само да помоля автора да ме светне дали ще бъде пак на английски, или пък този път ще се сетят да поканят Данчо Божинов и да му сложат един микрофон. Друго не се иска. Но и двата варианта са страхотни. It's time for Superbowl!!!

Иначе моето мнение е точно обратното - слаб сезон за Патс, не бяха нищо особено. Измъкнаха ги онази "нередовна" игра срещу Балтимор и няколко мнооооого големи идеи на стария Бил. Шансовете в един мач са 50 на 50, но ще трябва много да се напънат. И двата отбора традиционно не са ми от симпатичните, но прогнозата ми е "back to back" за Хоукс :)

П.С.: JohnnieWalker, съжалявам братле ;) :
http://s2.quickmeme.com/img/41/412eb863 ... 05a802.jpg
Пише се Левски, чете се Любов.

Върни се в “Други спортове”