19 години без Айртон Сена .....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 19 години без Айртон Сена .....
Срахотен спортист и човек. Гледах състезнието тогава и след негпо спрях да се вълнувам от Ф1. Просто всичко изгуби смисъл.
Страхотен! Поклон пред един велик човек и спортист!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Искам си Акаунта
dreben23 написа:Беше ми любимец! След него харесвах много и Деймън Хил, а като се махна и той, приключих с формулата завинаги- вече състезанията са ми безинтересни.Най-интересното съперничество според мен беше между Сена и Шумахер като и това между Хил и Шумахер. Сена според слуховете е погубен, за да успее Михаел, надявам се не са верни.
![]()
Почивай в мир Аертон!
Сена нямаше конкуренция в този спорт, както Майкъл Дуън нямаше конкуренция при мотоциклетистите в клас до 500 куб.
Сена загина заради идиотизма на Франк Уилямс и един от инжинерите на отбора ... те са хората които са дали разрешение да се преправя кормилиния лост на Уилямса на Сена ( който в последстие се къса и става причина за трагедията ) . Това е истината - всичко друго са алабализми . От някакъв световен заговор че е убит за да отбори място за Шумахер , Хил и т.н ( според националността на авторите на слуховете ) , до версията че се е самоубил защото жена му ( или приятелката му ) го изоставила . Истината е , че дотогава не се обръщаше никакво внимание на безапастността на пилотите . Малко преди това загина и младия австриец Ратценбергер , чиято загуба не е по-маловажна .
Един от четеримата най-големи пилоти които съм гледал - заедно с Прост , Шумахер и Фетел . Дали е бил най-великия ... всеки си има мнение . Факта е , че спорта тогава загуби един голям шампион .
Велик човек, велик спортист, велик шампион!
Да сложиш Фетел до такива хора - БЕЗ КОМЕНТАР
Поклон пред най-добрия.
- Schleswiger...
- Контакти:
Велик пилот и човек !
За мен Сена е най-добрият пилот за всички времена..
Поклон...
За мен Сена е най-добрият пилот за всички времена..
Поклон...
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/27cbfb94dd14af7c51e94f8692130545/tumblr_ne82fzya5J1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
- Искам си Акаунта
MuFc1878 написа:Велик човек, велик спортист, велик шампион!
Слагам го защото го следя още от времето му на тест пилот в БМВ ... Това е най-талантливия пилот от много време насам ... може би от появата на Райконен насам . Друг е въпроса , че сегашната Формула е бледо копие на тази отпреди 10 години .
Голям!
Наскорохо гледах много хубав документален филм за него!
Наскорохо гледах много хубав документален филм за него!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:Сена нямаше конкуренция в този спорт, както Майкъл Дуън нямаше конкуренция при мотоциклетистите в клас до 500 куб.
Сена загина заради идиотизма на Франк Уилямс и един от инжинерите на отбора ... те са хората които са дали разрешение да се преправя кормилиния лост на Уилямса на Сена ( който в последстие се къса и става причина за трагедията ) . Това е истината - всичко друго са алабализми . От някакъв световен заговор че е убит за да отбори място за Шумахер , Хил и т.н ( според националността на авторите на слуховете ) , до версията че се е самоубил защото жена му ( или приятелката му ) го изоставила . Истината е , че дотогава не се обръщаше никакво внимание на безапастността на пилотите . Малко преди това загина и младия австриец Ратценбергер , чиято загуба не е по-маловажна .
Един от четеримата най-големи пилоти които съм гледал - заедно с Прост , Шумахер и Фетел . Дали е бил най-великия ... всеки си има мнение . Факта е , че спорта тогава загуби един голям шампион .[/quote]
Сена си го ликвидираха заради Шумахер просто
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Нсй-великите винаги си тръгват от този свят твърде рано...
ПП http://zamunda.net/details.php?id=260676&hit=1
ПП http://zamunda.net/details.php?id=260676&hit=1
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."