Балканиада по спортно ходене: 20.04.2013!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Балканиада по спортно ходене: 20.04.2013!!!
Е щом има пара за качествена конфекция и зехтин екстра класа, за хотел ли ще се скъпим 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Е щом има пара за качествена конфекция и зехтин екстра класа, за хотел ли ще се скъпим
Току виж другаря Шумкар те поканил да се присъединиш към групата с тази снимка на профила ти
soilwork написа:rhaegar написа:Е щом има пара за качествена конфекция и зехтин екстра класа, за хотел ли ще се скъпим
Току виж другаря Шумкар те поканил да се присъединиш към групата с тази снимка на профила ти![]()
Предпочитам тая от снимката да ме покани да се присъединя към нея, честно казано
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Е щом има пара за качествена конфекция и зехтин екстра класа, за хотел ли ще се скъпим
- shumkar_44
- Контакти:
Ще поясня за зехтина с лаконичен маниер, ала моля да се придържаме към спортната дискусия! Та, из Саръмсаклъ се носи мълвата за бутафорно ниските цени на един много рядък в кулинарния свят зехтин - студено пресирания Шато Джарман, който по мое знание се изнася единствено за Обединеното Кралство и струва около тридесет лева килото, като аз планувам да закупя кило на цена от девет или десет лева. Не искам да влизам в допълнителни подробности относно механизъма на тази покупко-продажба и не виждам, защо се обсъжда, къде ще нощувам и каква конфекция ще си закупя. Градил съм съвременна България и спестявам от миналата година за тазгодишната балканиада. Смятам да извлека оптималното от посещението ми на Анадолска земя.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Ще поясня за зехтина с лаконичен маниер, ала моля да се придържаме към спортната дискусия! Та, из Саръмсаклъ се носи мълвата за бутафорно ниските цени на един много рядък в кулинарния свят зехтин - студено пресирания Шато Джарман, който по мое знание се изнася единствено за Обединеното Кралство и струва около тридесет лева килото, като аз планувам да закупя кило на цена от девет или десет лева. Не искам да влизам в допълнителни подробности относно механизъма на тази покупко-продажба и не виждам, защо се обсъжда, къде ще нощувам и каква конфекция ще си закупя. Градил съм съвременна България и спестявам от миналата година за тазгодишната балканиада. Смятам да извлека оптималното от посещението ми на Анадолска земя.
Приятно прекарване приятелю и да споделиш впечатления и снимков материал след това.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
shumkar_44 написа:Ще поясня за зехтина с лаконичен маниер, ала моля да се придържаме към спортната дискусия! Та, из Саръмсаклъ се носи мълвата за бутафорно ниските цени на един много рядък в кулинарния свят зехтин - студено пресирания Шато Джарман, който по мое знание се изнася единствено за Обединеното Кралство и струва около тридесет лева килото, като аз планувам да закупя кило на цена от девет или десет лева. Не искам да влизам в допълнителни подробности относно механизъма на тази покупко-продажба и не виждам, защо се обсъжда, къде ще нощувам и каква конфекция ще си закупя. Градил съм съвременна България и спестявам от миналата година за тазгодишната балканиада. Смятам да извлека оптималното от посещението ми на Анадолска земя.
Другарю Шумкар, благодаря Ви от мое име, а и от името на всички колеги във форума (сигурен съм, че няма да възразят) за акуратното и изчерпателно въвеждане в атмосферата на това значимо спортно събитие! Наред с това ни запознахте и с един прекрасен хотел и изключително ценният и рядък студено пресован зехтин Шато Джарман (бас ловя, че консумацията му е истинска наслада за сетивата на всеки изтънчен ценител на кулинарията)! Бихте ли бил така отзивчив да ни открехнете и на тема конфекция? Защото само леко загатнахте за нея, но по-изчерпателното и описание със сигурност липсва не само на мен, но и на всички привърженици на този високо ценен, но за жалост съвсем незаслужено не чак толкова широко отразяван спорт - Спортното ходене! Както се вижда от мненията в темата те не са никак малко! Прочее, какво мислите за организиране на подписка до съответните държавни институции, които от своя страна да задължат националните телевизии да отразяват всяка Балканиада по спортно ходене? Не е ли това една добра идея?
- BLUE CHAMPIONS
Страхотно събитие! Жалко, че поради някой причини от битово-материален характер няма да мога да го посетя
Все пак ще следя дискусията, надявайки се на по-голямо осветление и тънкостите около трафика на зехтин и конфекция. Това е начин и по-финансово несъстоятелни люде да бъдат ощастливени с присъствие на тази страхотна Балканиада 
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Thsmith написа:Мосю Шумкар да сподели колко пиян предвижда да е : 0 докато го гледа това
Ще Ви помоля за акуратно отношение към дугаря Шумкар
Последна промяна от Rafa на 17 апр 2013 16:52, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Браво, другарю шумкар, за акуратната тема.
За жалост, аз няма да мога да посетя това събитие от световна величина.
Апропо, мога да кажа само че спортното ходене е най-приковаващият вниманието спорт. Помня на олимпиадата в Лондон как успях да стискам няколко часа само и само да не изпусна и миг от това ожесточено и напрегнато състезание.
Иначе зехтинът е уникален. Който не го е пробвал, той не знае за какво говоря. Когато човек опита ястие, овкусено с този зехтин, настава една екслозия на сетивата му, сякаш се намира на бостънски маратон.
Надявам се, другарю, да споделите много снимков материал, както на събитието, така и на пазара. Прочее приятно изкарване и се възползвувайте от възможностите, които ви предлага Турция.
За жалост, аз няма да мога да посетя това събитие от световна величина.
Апропо, мога да кажа само че спортното ходене е най-приковаващият вниманието спорт. Помня на олимпиадата в Лондон как успях да стискам няколко часа само и само да не изпусна и миг от това ожесточено и напрегнато състезание.
Иначе зехтинът е уникален. Който не го е пробвал, той не знае за какво говоря. Когато човек опита ястие, овкусено с този зехтин, настава една екслозия на сетивата му, сякаш се намира на бостънски маратон.
Надявам се, другарю, да споделите много снимков материал, както на събитието, така и на пазара. Прочее приятно изкарване и се възползвувайте от възможностите, които ви предлага Турция.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.