Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
unist_gp написа:следяйки коментарите, вече съм абсолютно убеден, че футболът в България трябва да се закрие поне за 5 години и всички, които са се занимавали или писали за "български футбол" да си отидат в пенсия или по следствието, за да дойдат нови хора, нови футболисти, нови журналисти.
Captain Stottlemeyer написа:unist_gp написа:....Мисля, че няма връзка с главния мозък, да се назначава министър на спорта, който е в подобни отношения с ДС агент и провокиращ с нечистоплътност плазмодии, като Тодор Ебатков.....
По-скоро ти нямаш връзка с главния мозък, за да коментираш по такъв начин хора, на които не си достоен да връзваш даже обувките, дрисльо...
gugushito написа:има ли смисъл да обсъждаме поредните парченца от синята мафия,докарала БГ-спорта до дъното ??? майната им !!! историята ще ги постави на мястото им !!!
unist_gp написа:следяйки коментарите, вече съм абсолютно убеден, че футболът в България трябва да се закрие поне за 5 години и всички, които са се занимавали или писали за "български футбол" да си отидат в пенсия или по следствието, за да дойдат нови хора, нови футболисти, нови журналисти.
unist_gp написа:моето лично мнение е, че трбва да си невероятно и безвъзвратно деградирал, като томислаф рисев, за да намираш нещо позитивно в лицето тодор батков. много жалко е, че има подобни мнения. нали видяхте как снощи домусчиев направи поне половин милион евро с един "изненадващ" резултат. радвайте им се, а трябваше от години да има убити, като започнем от наркоман михайлов. освен тов, след последните скандали с фифапро и покрай финансирането на "футболните отбори" в България, процентът да има участници от Ъ групъ в пред-предварителните кръгове на евротурнирите, клони към 10%
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост