След големия скандал с Армстронг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След големия скандал с Армстронг
Такива като него не заслужават грам съчувствие и внимание, камо ли да служат за пример на младите!
Pichichi написа:Да колоезденето много се дискредитира. Далеч съм от идеята че тези преди Армстронг и тези след него
са чисти. Все пак на мен много зле ми прозвуча един отговор от Ланс.
Попитаха го "Мислиш ли че можеше да спечелиш без допинг" и отговора му беше "НЕ!!!".
Мисля че този отговор сам по себе си трябва да означава че е излишно да говорим за талант,качества,
харизма и такива алабаламистики !!!Но не си и мислете, че Ланс е спечелил 7 Тура поред само с допинг
Аз лично точно това си мисля и отговора му го показва. Заговори за системата за допингиране
на спортистите от ГДР и дотам, пак казвам няма смисъл да си говорим за талант,мъжество и др. глупости.
2009 като се върна как стана трети като кара чист?
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Въпреки всичко, Ланс си си остава мой идол в спорта, защото е пример за мъжество. Не е тайна, че всички големи за употребявали и употребяват забранение стимуланти, но колко са си признавали. Тъжното е, че тази голяма конкуренция в спорта принуждава спортистите да прибягват до използването на забранени субстанции ако искат да са на върха. Аз лично не виждам как ще бъде спечелена тази "война" с допинга в близкото бъдеще. Но не си и мислете, че Ланс е спечелил 7 Тура поред само с допинг, защото е нереално. Качестваната и талантът му са безспорни, а допинга е бил проста задължителна част от борбата на големите за първите места. Това не се отнася само за колоезденето естествено, защото винаги този спорт е най-набеждаван, когато се говори за допинг, а е един от най-тежките.
Ами какъв талант има Ланс ? Талант ли е да караш бързо колело
DmG написа:Niksh0 написа:Въпреки всичко, Ланс си си остава мой идол в спорта, защото е пример за мъжество. Не е тайна, че всички големи за употребявали и употребяват забранение стимуланти, но колко са си признавали. Тъжното е, че тази голяма конкуренция в спорта принуждава спортистите да прибягват до използването на забранени субстанции ако искат да са на върха. Аз лично не виждам как ще бъде спечелена тази "война" с допинга в близкото бъдеще. Но не си и мислете, че Ланс е спечелил 7 Тура поред само с допинг, защото е нереално. Качестваната и талантът му са безспорни, а допинга е бил проста задължителна част от борбата на големите за първите места. Това не се отнася само за колоезденето естествено, защото винаги този спорт е най-набеждаван, когато се говори за допинг, а е един от най-тежките.
Ами какъв талант има Ланс ? Талант ли е да караш бързо колелоДа има издръжливост , сила и допинг , но талант ?
Ако имаше поне малко познания по колоездене и си се качвал на колело, щеше да знаеш, че подобни резултати само с допинг не се постигат, а трябва много труд и талант.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- Lubaka1892
- Контакти:
Призна си ама чак след като всичко излезе наяве и нямаше друг избор.
Интересно ми е как не са го хванали за толкова години, след като са му правени стотици допинг проби?
Интересно ми е как не са го хванали за толкова години, след като са му правени стотици допинг проби?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
-
Agent Yellow
- Контакти:
Няма колоездач в колоната,който да не взима допинг.Няма! И никога не е имало! Няма Пантани,няма Меркс!Абсолютно всички взимат.
Lubaka1892 написа:Призна си ама чак след като всичко излезе наяве и нямаше друг избор.
Преди тестове са правени само по време на състезанията, а тези субстанции се взимат в тренировъчните процеси и след прстояването им в организма за определен период от врме, после не могат да бъдат засечени, докато в днешно време проверки се правят вече постоянно, друг е въпросът, че винаги се измислят начини да не те засекът в допинг лабораторията.
Ланс Армстронг за мен продължава да е голям човек и голям спортист! Всичко останало са някакви алабалистики - и на малките деца е ясно, че без допинг във висшия спорт не може!
1. Армстронг сам си е причинил рака с вземането на допинг
2. Нищо доблестно няма в признанието, защото го направи след като го разкриха
3. Като искаш да побеждаваш ще тренираш 2 пъти повече от останалите, а няма да мамиш
4. Томиславчо и женицата му ми паднаха още повече в очите, а си мислех, че няма на къде повече
5. В България сме и е съвсем нормално хората да се възхищават на измамниците
2. Нищо доблестно няма в признанието, защото го направи след като го разкриха
3. Като искаш да побеждаваш ще тренираш 2 пъти повече от останалите, а няма да мамиш
4. Томиславчо и женицата му ми паднаха още повече в очите, а си мислех, че няма на къде повече
5. В България сме и е съвсем нормално хората да се възхищават на измамниците
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
petar123 написа:Ланс Армстронг за мен продължава да е голям човек и голям спортист! Всичко останало са някакви алабалистики - и на малките деца е ясно, че без допинг във висшия спорт не може!
Може и без допинг стига егото ти да не като това на Армстронг . Нестига ,че всяко състезание е дрогиран , ами и рекордите на Еди Меркс реши да чупи . Да се бори за 1 или 2 титли е можело да бъде реална цел без допинг! Той трябваше да даде шанс и на другите талантливи колоездачи да спечелят поне веднъж това най велико състезание , вместо да се зоби в името на идиотски си амбиции !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]