Ланс Армстронг губи седемте си титли от "Тур дьо Франс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Ланс Армстронг губи седемте си титли от "Тур дьо Франс"

Мнениеот boys85 » 24 авг 2012 12:48

:mrgreen:

[rimg]http://www.humeurs.be/wp-content/uploads/2012/08/humeur_678_lance_armstrong_dopage.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2012 13:13

boys85 написа:
samobotev написа:Хаха зобил витамини като ненормален цял живот сега реве и се прави на онеправдан. Отивал бил да се бори с рака. Демек щом се бора срещу рака съм добър и свестен човек, а тия гадове ме гонят защото са лоши и не помагат на болните от рак.
Лично според мен е добре, че справедливостта възтържествува, по добре късно от колкото никога. Сега остава да хванат и другия голям шампион Фелбс та да си дойде всичко на мястото.

Напълно съм съгласен с поста ти. Няма значение след колко години са го наказали и какъв образ си е изградил. Зобил е като луд в един спорт, който отдавна се е превърнал в състезание на химици и лекари, а не на колоездачи. Такива като него не трябва да се величаят и служат за пример на младите спортисти.

Разбира се,че е взимал допинг!Въпросът е-само той ли?И защо само той го отнася?А Индурайн?А Меркс?А Ино?А Лемънд?И т.н.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 24 авг 2012 13:24

blue avalanche написа:Разбира се,че е взимал допинг!Въпросът е-само той ли?И защо само той го отнася?А Индурайн?А Меркс?А Ино?А Лемънд?И т.н.

Какво значи само той ли? Докажи, че останалите са вземали и ги накажи. Като не можеш само той ще го отнесе. А да кажеш, че има нещо целенасочено спрямо него самия за разлика от останалите, не съм съгласен.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 авг 2012 13:32

Ми те всичките в колоезденето са яко назобени!!Това е спортът, в който се употребяват най-много стимуланти!На всеки, който е малко по-навътре в нещата е ясно, че само с тренировки е невъзможно да пробиеш!Имах един познат, който се занимаваше активно с колоездене, ходеше по състезания в България и чужбина, но се отказа точно поради тази причина.Само тренираше и си биеше Б12 преди състезание.Та той ми каза, че просто няма смисъл да се бъхти повече, защото другите са яко назобени!! :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 авг 2012 13:39

boys85 написа:
blue avalanche написа:Разбира се,че е взимал допинг!Въпросът е-само той ли?И защо само той го отнася?А Индурайн?А Меркс?А Ино?А Лемънд?И т.н.

Какво значи само той ли? Докажи, че останалите са вземали и ги накажи. Като не можеш само той ще го отнесе. А да кажеш, че има нещо целенасочено спрямо него самия за разлика от останалите, не съм съгласен.

Тя и Марион Джоунс не беше хваната,но го отнесе!Призна си,ама НЕ БЕШЕ хваната!
Ако си мислиш,че УАДА,БАДА,МАДА и ФАДА съществуват с цел РАЗЛИЧНА от тази ИЗБИРАТЕЛНО да наказват-много се лъжеш!!!
Девизът е:"Хващаме много,наказваме малцина!!!" ;)
Българските щангисти бяха наказани,защото започнаха да обират медалите,а не защото САМО ТЕ се допингират! ;)
Кажи ми,че не си мислиш сериозно,че Бен Джонсън взимаше допинг,а Карл Луис-не???
Защо се строят,според теб супермодерни "анти-допингови" лаборатории?Защото това са "допингови" лаборатории,всъщност! :oops:

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 24 авг 2012 13:51

komi написа:Няма по - голяма тъпотия от това. През цялата му кариера не са го хванали ни веднъж, а сега: "Американската антидопингова агенция обвинява Армстронг, че е използвал забранени вещества, и по-точно хормона еритропоетин и стероиди, както и кръвопреливания от 1986 г. насам."
Е, като ги е ползвал защо не сте го хванали тогава? Малоумна работа.

Те са ги пазили от 86 защото са знаели че ще стане легенда да може след като прекрати кариерата си да си направят ебавка с него :Д въпреки че се пазят по 8г

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 24 авг 2012 13:54

Щях да бъда учуден, ако нямаше злоба и в тая тема. Ланс е човек, на който може само да се възхищавате. След всичко, през което е минал и това, което е направил и продължава да прави, аз мога само да го поздравя.
This October, my Foundation will celebrate 15 years of service to cancer survivors and the milestone of raising nearly $500 million. We have a lot of work to do and I'm looking forward to an end to this pointless distraction. I have a responsibility to all those who have stepped forward to devote their time and energy to the cancer cause. I will not stop fighting for that mission. Going forward, I am going to devote myself to raising my five beautiful (and energetic) kids, fighting cancer, and attempting to be the fittest 40-year old on the planet.

http://lancearmstrong.com/news-events/l ... st-23-2012

Чудно ми е само как Биарне Рийс си призна, че е ползвал допинг в периода 1993-1998 г., включително и по време на победата му в Тура през 96 г., но не му бяха отнети победите. Явно има двоен стандарт в допинг скандалите. Колоезденето може само да загуби от такова действие от страна на USADA.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 24 авг 2012 13:55

Жалко за хубавия спорт, от година на година става все по-криминален.Копи като е пил коняк по баирите, и неговите ли успехи трябва да се подлагат на съмнение?Като хванат някой с допинг да го наказват, а не да работят по доноси и клевети които се решават по гражданските съдилища.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 24 авг 2012 14:01

Как така са го признали за виновен от признания на съотборници ? То и аз мога да кажа видях еди кой си вчера да взима допинг и кво ?

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 авг 2012 14:09

USADA няма никакви правомощия да отнема титли от независимо състезание като Тур-а, те могат само да предложат на организаторите да ги отнемат, вероятно и това ще се случи, но все пак не е факт към момента. Иначе ми е интересно дали, ако му вземат титлите, ще ги дадат на "вечно втория" Ян Улрих и да го направят изведнъж най-успешния колоездач за всички времена :) Той също имаше проблеми с допинг преди 5 години, та може би ще наградят третия в състезанията?

Върни се в “Други спортове”