Вижте какво казва Нешка Робева за представянето на олимпиадата: Футболните отбори са най-голямото зло за българския спорт."Олимпийците извършиха подвиг"
Все от някъде трябва да се започне чистката, реформата, тоталната промяна и т.н.
Не е нормално това, което става в спорта ни просто. Цесекар съм, но в момента ме е обзела тотална апатия относно любимия ми отбор, а да не говорим за бг първенство като цяло. Двата ни гранда бяха схрускани от футболни джуджета като Мура и Сараево и това казва всичко!
Обичам Б-я, но националния ни отбор в последните 4-5 години е източник само на нерви, терзания и съжаления.
Сега за капак дойде и това посредствено представяне на олимпиадата на спортистите ни.
И пак се връщам на думите на Робева: Футболните отбори са най-голямото зло за българския спорт!
Все пак спорт № 1 и цар у нас е именно футбола! И именно от там като че ли наистина почват големите злини в спорта ни и покрай него се повличат и останалите неща. Черно тото, симулативни мачове, неиграли се реално срещи като мача на Миньор с Лудогорец миналата година или Калиакра с Левски, откровено мутраджийски собственици на някои от отборите ни, като Титан, които погребват футбола у нас!
Все от някъде трябва да се започне чистката, реформата, тоталната промяна и т.н мисля, че наистина голямата промяна трябва да почне от футбола ни и тя трябва да е тотална!
Ил. Раева:Журналистите сте главни виновници за провала
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ил. Раева:Журналистите сте главни виновници за провала
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
727150 написа:Нешка Робева пък се е изказала , че главният виновник за потъването на българския спорт са футболните отбори .
сега ако намесим и българския футбол спамът няма да може да спре, така че по-добре не..

Сега като няма футбол по ТВ-то, защо не почнат да дават другите бг спортове, да влеят малко пари от реклами, залагания или каквито там други далавери се правят. Пък ако посъберат парички може и някой свестен треньор да се намери и да вземем медал в Бразилия... ето сега и допинг лаборатория им построиха... само медали няма...
Е на Илияна какво са и виновни журналистите/не че са цвете/за това,че една от гимнастичките си изпусна уреда??? При Нешка що не ги изпускаха?:)Най-малко са виновни журналистите."Кадрите,кадрите решават всичко"Много по-умен от мен го е казал.Работата на журналята са сензациите.За работата на дружествата и самите спортисти са си виновни единствено и само те!
Журналистите трябва да са будната съвест на нацията.Те трябва да предизвикват нещата да се случват,да се подават оставки но когато има явно нарушение или явна некадърност.За жалост те са с вързани ръце не можеш като оня китаец да застанеш срещу танковата колона ще те сгазят.Единствен Сашо Диков не го е страх макар ,че сам нищо не може да направи.Дори Т.Русев не подкрепи Р.Стойчев в борбата срещу федерацията.Не било това начина казва така е не това ,но всеки знае как се организират при нас конгресите.Или всичко е предварително нагласено или ако не е стават по две федерации.Така ликвидирахме щангите.Доказан професионалист като Р.Стойчев изпадна в ролята на дон Кихот да се бори с вятърни мелници дето се вика "накриви им шапките" на ръководството.Казийски е световна класа като скочи да забива и залата притаява дъх.Той е звезда от ранга на Меси и Роналдо във футбола.Представете си какво би станало ако не участваха на европейското и световно първенства какво чудо би станало, а тук нищо само феновете във форумите се пенеха напразно.
Щом като уволнявали треньори и тя сега е треньор, значи е благодарение на журналистите.
Когато се късаха да хвалят отбора, тогава беше ли проблем, че тези същите нищо не разбирали?
То това да не е да се ронят крокодилски сълзи и с Пи Ар акция "аз съм виновна".
А как са се чувствали други тя като постоянно ги коментираше, че даже и футбол почна да коментира.
До оня над мен - Стойчев този достоен "Дон Кихот" тръгна да се бори с вятърните мелници... след като го уволниха. Преди това си взимаше парите и се наслаждаваше всичките му изисквания да са изпълнявани. Колкото до това, че Томислав не го е подкрепил - кой го цанеше да "коментира" Световната лига?
Работата на треньорите явно не е да се подготвят спортистите, а да се подготвят речите. Примерно "момчетата плачат в съблекалнята...", "второто полувреме всичко се обърна не на 360 градуса, а на 720..." и ей такива дивотии.
Когато се късаха да хвалят отбора, тогава беше ли проблем, че тези същите нищо не разбирали?
То това да не е да се ронят крокодилски сълзи и с Пи Ар акция "аз съм виновна".
А как са се чувствали други тя като постоянно ги коментираше, че даже и футбол почна да коментира.
До оня над мен - Стойчев този достоен "Дон Кихот" тръгна да се бори с вятърните мелници... след като го уволниха. Преди това си взимаше парите и се наслаждаваше всичките му изисквания да са изпълнявани. Колкото до това, че Томислав не го е подкрепил - кой го цанеше да "коментира" Световната лига?
Работата на треньорите явно не е да се подготвят спортистите, а да се подготвят речите. Примерно "момчетата плачат в съблекалнята...", "второто полувреме всичко се обърна не на 360 градуса, а на 720..." и ей такива дивотии.
До оня под мен ,защо тази толкова изпълняваща всяко негово желание федерация го уволни при първия неуспех,колкото и важен да беше той.Като ,че ли никога не бяхме губили мач преди това.И ти да си на неговото място няма да вървиш като добиче на заколение.
amoros, я първо помисли, а после разваляй темата. Разликата между идеалист /Дон Кихот/ и Стойчев...то няма прилика, че да се търси разликата.
Темата е за журналистите дето са виновни на Раева. Ония неразбиращите, т.е. всичките. Ей на, аз като от нищо не разбирам, никой не ми се обижда от коментарите.
Темата е за журналистите дето са виновни на Раева. Ония неразбиращите, т.е. всичките. Ей на, аз като от нищо не разбирам, никой не ми се обижда от коментарите.
Според мен Илияна има донякъде право, най-вече за това че защо ансамбълът се е провалил трябва да се изкажат само професионалисти. Те са тези които могат да преценят обективно дали слабата оценка на второто съчетание се дължи на съдии, на малкото време между двете съчетания, на лош късмет по принцип, на недобри тренировки, на слабата психика, лошата концентрация или непълното себераздаване на момичетата, или на нещо друго. Ще дам пример с огромната разлика между коментаторките по БНТ и Евроспорт. И двете бяха пристрастни и силно развълнувани по време на нашите изпълнения, но на всички останали момичета коментаторката по Евроспорт, която бе професионална треньорка почти прецизно определи техните оценки.
Все пак си мисля, че вината не бива да бъде търсена дълбоко сред проблемите на българския спорт, още повече при журналистите (единствената им вина е ако са засилили напрежението у момичетата, поради свръхголемите очаквания за медал). Журналистите обаче са тези, които трябва да бъдат главен посредник между народа и властта, за да могат да бъдат наложени радикалните промени в спорта, за които си говорим тези дни. А от по-голям интерес към художествената гимнастика сред момичетата със сигурност има нужда и той е предпоставка за бъдещи успехи.
Все пак си мисля, че вината не бива да бъде търсена дълбоко сред проблемите на българския спорт, още повече при журналистите (единствената им вина е ако са засилили напрежението у момичетата, поради свръхголемите очаквания за медал). Журналистите обаче са тези, които трябва да бъдат главен посредник между народа и властта, за да могат да бъдат наложени радикалните промени в спорта, за които си говорим тези дни. А от по-голям интерес към художествената гимнастика сред момичетата със сигурност има нужда и той е предпоставка за бъдещи успехи.
Последна промяна от doktora25 на 14 авг 2012 15:15, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Не е много приятен такъв отговор, ама ще го кажа! На такива спортисти и треньори, такива журналисти им се падат! 

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"