Супер Котоошу пак мачка в сумото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Супер Котоошу пак мачка в сумото

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2010 23:07

Libera написа:Големи сте фенове...почна да пада и спряхте с надеждите и коментарите! :) За жалост се задава 9:6 максимум, добре поне че Котомицуки е контузен, Кайо е стар, а Ама не се представи много силно!

Е....аз лично големи надежди не съм имал.....аз го написах в първият си коментар.......че Калоян винаги тръгва силно....и завършва с поредица от загуби.
Според мен, още го мъчи контузията в коляното.....така и не намери време да се оперира.
Но в сумото.....отсъствието в няколко турнира.....е фатално за ранга !
Така че.....с тая неприятна контузия.....да завърши сред първите 3-4 си е сериозен успех !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 22 яну 2010 23:55

Не дава вид да го боли нещо, пада защото не е агресивен срещу тези по-дребни момчета! Аз май оручасах Хакухо като казах, че има 8 загуби за 2 години и той само този турнир с 3!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 24 яну 2010 23:31

Успех за сумото ни е този турнир! След като завърши с 6-1 Аоияма е сигурен за промоция в дивизия Макушита - третата в сумото! С този резултат той най-вероятно ще заеме позиция към Ms50-55. Тази дивизия е доста по-тежка и дори да постигне йошу няма да може да излезе от нея за един турнир. Ето възможните изкачвания при различните резултати:
7-0 Йошу - от Мс50 до Мс15-20
6-1 - от Мс50 до Мс20-25
5-2 - от Мс50 до Мс30-35

При две последователни 7-0 в следващите два турнира той почти сигурно ще бъде качен в Джурио, при 7-0 и 6-1 вероятно през Юли ще е към Мс2-5. Повече от 2 загуби в турнирите през Март и Май за жалост ще означава, че възможност за изкачване няма поне до есента! Все пак нека не сме максималисти тук, той се справя супер до момента и едно класиране до края на годината в Джурио ще е уникален успех!

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 26 мар 2010 12:38

Тази сутрин Даниел Иванов - Аояма спечели дебютния си турнир в третата дивизия на сумото - Макушита след победа над Хомарефуджи. Така със 7-0 той взима купата и си гарантира изкачване с поне 30 позиции в дивизията, където до момента беше под номер 48! При това положение ще бъде някъде към Мш15-20 на турнира през Май и ако спечели Йушо и там ще вземе промоция в Джуриу! Този месец Даниел показа много по-разнообразни изпълнения срещу доста по-претенциозни съперници, като разчиташе и на доста повече агресия!

Day 2 kotenage Ms46w Tenroku 0-1 (3-3)
Day 4 yorikiri Ms48w Taika 1-1 (4-2)
Day 6 oshidashi Ms49w Higonojo 2-1 (3-3)
Day 7 oshidashi Ms52e Furuichi 3-1 (4-2)
Day 9 yorikiri Ms44w Yanagawa 4-1 (5-1)
Day 11 kotenage Ms60e Tochiyashiki 5-1
Day 13 hatakikomi Ms36e Homarefuji 6-1

Върни се в “Други спортове”