Мишо Александров по-бърз от Майкъл Фелпс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ACDC
Контакти:

Re: Мишо Александров по-бърз от Майкъл Фелпс

Мнениеот ACDC » 19 яну 2010 21:42

Хмм надявам се да ме разберете.. но има много голяма разлика между всички спортове които изброихте. Повярвайте ми, който е тренирал плуване ще ме разбере, защото един плувец сигурно режима му е по-тежък в пъти от този на футболистите например. Някой спомена Данчо Йовчев, е предполагам, че са му били дадено добри условия и заплащането му е било достатъчно, за да преживее и да тренира в добри условия. Плувците ни ако знаете в каква мизерия тънат... Мишо се състезава в Америка и взима предполагам добри пари от там, но всичките международни състезания с повечко пари се брои за българин, а БФП едва ли му отпуска достатъчно средства

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Мишо Александров по-бърз от Майкъл Фелпс

Мнениеот ZinedineZidane » 19 яну 2010 22:59

cska_90 написа:
ZinedineZidane написа:Всички дето плюете по момчето, ако бяхте на негово място щяхте да постъпите по същия начин! Никой не може да ме убеди в обратното! Стига с този криворазбран патриотизъм! Лесно е пред компютрите - всеки е моралист, патриот и голяма работа, но всеки се крие зад никнейм и мислено си злобее и псува, завиждайки на успелите! (1. Под "всеки" да се разбира болшинството, 2. Аз лично не се изключвам от тази класация, че иначе горното ще звучи безсмислено).

Абсолютно не съм съгласен с това ти мнение -но както и да е!!!Бих постъпил -така-ами не е вярно-защото много лесно можеше да отида да уча в Германия да речем-да си завърша там и да остана да работя там,нали!!Но си живея и си уча тука-въпреки,че със сигурност там щеше да ми е много по-добре от материална гледна точка,нали??

Относно примера ти за ученето и работата съм съгласен, защото аз самия съм правил подобен избор! Но в случая с Мишо Александров има намесени други фактори, които явно не знаеш - американците му казаха ако се състезаваш за нас, предоставяме ти еди какви си условия за работа и финанси, ако не, се оправяй! Не си спомням точно условията им, но са в този смисъл.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Други спортове”