Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Мнениеот Xamy » 03 апр 2013 09:16

У нас от кой спорт се печелят пари? Важно е да се развиват борци, щангисти и боксьори. Така де, нали има клуб по борба "Илия Павлов". Трябват кадри за силовите структури. А какви са тея простотии волейбол, баскетбол или хандбал.
То няма хора в залите и без вход или със символичен, няма телевизии които да дават мачовете, вие искате да гледате да имаме силни отбори. Ама ако животът е добре осигурен и спокоен, защо пък цели семейства да не ходят на мачове.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 03 апр 2013 09:20

stanleys написа:
Red_Pride написа:
sin4ec написа:Защото, да прощаваш, ама това е рядко тъп спорт!

я кажи според теб шаха спорт ли е :mrgreen:

Кажи-речи цяла Европа развива хандбал, но ние като най-умни си знаем че "това е рядко тъп спорт" :(
А тези, които питат дали шаха е спорт, да отидат да изиграят някой друг турнир и да видят за какво става въпрос. Бая изморително е, ако се играе сериозно

Ти лично даваш ли пари за билет за хандбал? Колко пъти миналата година беше на хандбални срещи? Този спорт е нещо като планинското ориентиране, всички сме чували за него, но никой не го е виждал на живо в зала последните 10 години.
Разберете нещо пари няма, ако федерацията прояви инициатива и привлече деца към този спорт - браво. Защо не се развива бобслей у нас, да направят и една шанца, нищо че струва милиони. Мислете преди да напишете нещо. Това е спортен форум, но съм сигурен че няма повече от 5 човека били на среща по хандбал последните 5 години и да са си купили билет за нея. Колко от Вас са си записали децата да тренират хандбал? Тогава заслужава ли да се отделят пари за него? Съгласни ли сте да плащате по-големи данъци, за да се развива хандбала. Темата мисля се изчерпа.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 03 апр 2013 10:19

Ти лично даваш ли пари за билет за хандбал? Колко пъти миналата година беше на хандбални срещи? Този спорт е нещо като планинското ориентиране, всички сме чували за него, но никой не го е виждал на живо в зала последните 10 години.
Разберете нещо пари няма, ако федерацията прояви инициатива и привлече деца към този спорт - браво. Защо не се развива бобслей у нас, да направят и една шанца, нищо че струва милиони. Мислете преди да напишете нещо. Това е спортен форум, но съм сигурен че няма повече от 5 човека били на среща по хандбал последните 5 години и да са си купили билет за нея. Колко от Вас са си записали децата да тренират хандбал? Тогава заслужава ли да се отделят пари за него? Съгласни ли сте да плащате по-големи данъци, за да се развива хандбала. Темата мисля се изчерпа.

Входът е безплатен за повечето срещи, ако погледнеш назад в историята ще видиш какви успехи имаме в хандбала, да не говорим че много български треньори са развили този спорт в други страни :!: Спортът е атрактивен, но естествено му липсва реклама и най-вече пари...Ние сме единствената балканска държава, в която спортът като цяло тръгва значително надолу...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 апр 2013 10:39

Всекидневните теми за Педя Човек бяха толкова по-интересни... :roll:
[center]Изображение[/center]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 03 апр 2013 10:40

mertezaker написа:

Входът е безплатен за повечето срещи, ако погледнеш назад в историята ще видиш какви успехи имаме в хандбала, да не говорим че много български треньори са развили този спорт в други страни :!: Спортът е атрактивен, но естествено му липсва реклама и най-вече пари...Ние сме единствената балканска държава, в която спортът като цяло тръгва значително надолу...

Пич спорта е атрактивен, но никой не го тренира и гледа. Значи наистина е атрактивен нали. Не отговаряш на въпросите за парите и присъствието. Били сме много неща, е сега не сме. Ти записал ли си дете или племенник да го тренира този спорт? Входът е безплатен е как тогава да има пари в този спорт? Нямало реклама, ти виждал ли си рекламните бюджети на фирмите как изглеждат последните години? Пари за глупости се дават от все по-малко фирми. Кой е луд да рекламира в нещо, гледано само от роднините на играчите, че те милиардери трябва да са.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

IvanPetrov
Контакти:

Мнениеот IvanPetrov » 03 апр 2013 17:01

Нима искате да кажете че умрелия волейбол е по- атрактивен спорт от хандбала ??? Някви умреляци по 2 метра подскачат и дори нямат контакт със противника. Колкото до хандбала за жалост няма пари, а за федерацията да не споменавам .... Лошото е че в днешно време спорт без пари не може да вирее.
Водеща фирма за дограма лидер в изработката както на пвц дограма

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 21:39

Не ме интересува.

Върни се в “Други спортове”