Готвача написа:mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...
Мда.Дан Колов КОЛОСА го зная кой е.Знам също така кой е Йордан Йовчев.Но кой по дяволите е тоя "колос" Георги Аспарухов?Аз знам за един с такова име който беше играч на Левски и Левски Спартак,но ако е същият,не виждам за какво му лепнахте "колос" и на него.В тази връзка искам да кажа,че един Стоичков е много по голям БЪЛГАРИН!Но аз си мисля че тези примери са неуместни.Между другото,според теб и Валери Божинов трябва да е колос.И той не заигра за Италия,а избра България.Абе тези неща са много относителни ми се струва.И аз съм на мнение че 100% от пишещите тук биха взели тези пари при такива или по лоши условия.Чест му прави на Кобрата че не ги е взел/ако са му ги давали разбира се/.Поклон пред такава постъпка,но си мисля че пишещите тук пишат едно а в себе си си викат-да го е... в тъпака.Куха лейика.Как няма да вземе парите и то при положение че същата тази държава го направи на маймуна преди да стане профи.Абе както казваше един мой познат-"Луда работа".
Подкрепям мнението ти.Името на Аспарухов тук е споменато не на място.Със същата сила mihael можеше до Г.А. да спомене и Ставински!И не разбирам такива хора,които само защото Пулев е армеец и веднага до него трябва да наредят някоя синя легенда.Но както и да е ,човека явно избива някакъв комплекс.Иначе респект към Кубрат!Като го видиш как нокаутира Устинов,няма как да не се гордееш,че си българин.Надявам се и срещу Кличко накрая българският флаг да се вее победоносно.Успех Кобра!