Световното по СНУКЪР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Световното по СНУКЪР

Мнениеот milan199440barca » 07 май 2012 23:33

Заслужена титла на О'Съливан. Наистина велик играч. Честито на феновете му. Жалко за Картър. Дано и той успее след време да стане световен шампион.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 07 май 2012 23:41

Уникален Рони! Наистина показа, че е извънземен, когато да му се играе !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 08 май 2012 00:00

Абсолютно заслужена титла на Рони О'Съливан. Преодоля по пътя си възможно най-класните съперници. Преодоля ги без да остави съмнение в превъзходството си. Игра с присъщата му скорост, но и с отлична сейфти игра. Също така беше спортсмен и игра феърплей във всяко отношение.

Напук на мнението на Йордан Божинов, аз мисля че беше едно много добро първенство, в което видяхме всичко, което можеше да се види - 147 от Хендри, драма на мача Картър - Тръмп, много изненади, немалко стотачки, и един абсолютно заслужен шампион.

Доволен съм, че темата, която направих имаше своя интерес и ви благодаря на всички, че коментирахте в нея! :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2012 01:42

Най-заслужената титла в последните години (може би заедно с предпоследната на Хигинс). Смаза всичко по пътя си и показа, че когато има настроение за игра, нищо не може да го спре. Дано продължи със спорта, има какво още да даде, а и да спечели.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

haha

Мнениеот haha » 08 май 2012 20:48

rhaegar написа:Най-заслужената титла в последните години (може би заедно с предпоследната на Хигинс).

Че коя от титлите в Крусибъл е била незаслужена?2 седмици игра,5 кръга и една камара фреймове,които трябва да бъдат спечелени.Няма как да има случаен победител,не и точно на това Първенство.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Други спортове”