Габровски поведе в обиколката на Турция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Габровски поведе в обиколката на Турция
Дано да го държат краката, макар че тези височини изглеждат нищо в сравнение с тези, които катери вчера. Но пък помним на последния Тур една от първите атаки на Контадор на каква височина беше...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Още два етапа останаха дано да издържи,всеки етап го пробват,а без конкурентен отбор е доста трудно.
Преднината му същата ли е?
-
- Контакти:
Да, така че почти сигурно е победител.
Steve Wayne написа:Да, така че почти сигурно е победител.
Дано да успее наистина,той и Данаил правят състезанито на живота си.Утре е финалния етап ще обикалят из Истанбул така че не се очакват изненади.Единственото лошо е че го снимат с турското знаме

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmLJCXbYdww&feature=related[/youtube]
Аз току-що го изгледах и препоръчвам на всеки, който харесва колоезденето да го направи (ако не го е гледал). Страхотна атака като по учебник, използвайки мотора. После до финала с невероятно темпо при много зверска височина, особено в последните 3-2.5км
Направо му се възхищавам, как е възстановил след този етап, че да защити първото си място.
Коментаторите останаха наистина възхитени от него, но бяха песимисти, когато направи атаката.
Направо му се възхищавам, как е възстановил след този етап, че да защити първото си място.
Коментаторите останаха наистина възхитени от него, но бяха песимисти, когато направи атаката.