Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левскари пребиха три момичета - фенки на ЦСКА

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 17:20

Червени_шампиони написа:Само да вметна, че вече се знаят 3 от "пеперудките в синьо", две 94-ти и 93-ти набор. :) Нека започнат да се оглеждат. :* Чао!

Браво бе, сега и вие ли ще показвате що за стока сте, какво випречо да го преглънете и да не им го връщате

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 яну 2012 17:38

milen.hristov написа:
POPCORN написа:това пък никога няма да посегна на жена.жив пример на последното дерби отивахме да хапнем някъде и гледаме едно момиче с шал на Левски на цар иван асен...явно се притесни и забърза крачката..просто е подминах...как ще бия жени...аз като цяло с мъже не искам да се бия камоли да удрям жени каквито и да са те!

Всичко започна от т.нар. уртрас ''култура'', която е едно от най-тъпите неща които сме копирали от чужбина

Брат, не ми се сърди- обаче си адски далеч от истината и много зле с терминологията. Вземи прочети малко кой е ултрас, кой е хулиган, кой е вандал и пак се върни! :mrgreen:
Не трябвало да има омраза между съперниците. Че то омразата е част от тръпката, бе. Разбира се, не трябва омразата към противника да е по-силна от любовта към собствения отбор, но... Я си представи Манчестър Юн и Ливърпул примерно да не се мразят. Или пък Арсенал и Тотнъм? Рейнджърс и Селтик... Ривър и Бока... Барса и Реал... Какви дербита ще са тогава? Никакви!
Ултрасите обикновено са тези, които най-силно обичат отбора си. И дори когато пада, не го освиркват както би направил ти, а продължават да го подкрепят и се опитват да му вдъхнат сили. Ако ги няма ултрасите няма да има песни за любимия отбор, няма да има хореографии и факли, които да украсяват стадиона. Мачовете ще са една театрална постановка. Много си далеч от нещата. Но те и медиите са виновни, като промиват мозъци, казвайки че ултраси на еди кой си отбор биха момичета, строшиха автобус от градския транспорт, хвърляха седалки по полицаи, чупиха стадион... Не, това не са ултраси, драги, това са лумпени и вандали.
И колегата ти каза, че проблемът с хулиганството не е решен нито в Англия, нито в Германия, нито в Холандия. Нужно ли пак да се пуска доказателствен материал?
Относно случката- разбира се, че не я одобрявам (ако наистина я е имало). Тези дори не са и хулигани, защото хулиганите се бият с хулигани на друг отбор, а не с обикновени фенове или момичета. Чисти вандали и лумпени са си.
А, и още нещо- не приемайте абсолютно всичко, което се пише по медиите за "чиста монета". Даже много често подобни случки силно се преувеличават, търсейки се сензацията.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 яну 2012 19:28

Майко,Левски-Цска на бадминтон(федербал) да играят сигурно пак ще има бити.Егати и малумпените хора има. :o :shock: :shock: :o

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 яну 2012 19:33

Мега зле сте. Първо няма никой пребит- 2-3 шамара на момчето и момиче не е удряно. Момчето е добре и му няма нищо. Плюс тва той трябва да е мега зле да отиде на водка топка, като знае , че няма никва организация от наша страна. Живеем в такъв град. Ако групата от 20 човека бяха от ЦСКа , а въпросния левскар, щеше да стане същото. Колкото и да не го одобрявате,това е факт и засега няма как да се промени. Просто трябва да се надяваш да попаднеш евентуално на по-добри хора, щото може и по-зле да бъде. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 яну 2012 19:52

ха-ха кво се впрягате всеедно се случва за първи път :mrgreen: дайвайте с усмивка това е България, аз ако бях пляс два шамара и си заминавам :lol:
Пък и то като гледам нито годините на нападателите пише, нито имена има, съмняват ме нещо :)
Image

Върни се в “Други спортове”