Тенис на маса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Тенис на маса

Мнениеот AnalBreaker » 18 дек 2011 11:30

Много ме радва да играя Тенис на маса. Не съм от виртуозите, но ми прави голямо удоволствие
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 22 дек 2011 09:02

Не харесвам тенис на маса.От 10 годии играя на корт и двата спорта нямат много общо.Те ако имаха щеше да е пълно с китайци в топ 10 ,а те нямат в Топ 200.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 23 дек 2011 13:14

и аз не харесвам тенис на корт, но не сравнявам двата спорта. факт е че практикуващите тенис на маса на любителски начала са поне 2 пъти повече от тези които играят на корт. големия дълг на шефовете на световната а и на нашата федерация е да убедят спортните телевизии, че този спорт може да се излъчва и гледа на екран. след промените в правилата и увеличаването на диаметъра на топката, скороста спадна драстично и не е проблем спорта да се гледа по телевизията, но огромна част от зрителите без дори да са гледали тенис на маса след 2008 година реагират "то не може да се види топчето" ... а топчето е в ръцете на големите спонсори. тениса на маса е прекрасен спорт за хора от всички възрасти които имат желание да спортуват, да се движат и да живеят здравословно. преди две години гледах ветерански турнир във Велико Търново..имаше участник на кръгли 90 години!!!! моят дядо изобщо не доживя тази възраст и последните години от живота си практически беше неподвижен

Върни се в “Други спортове”