Шампиона в Ф1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Шампиона в Ф1

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 мар 2009 13:59

Аз се надявам шампион във Ф-1 да е Фернандо Алонсо, който се състезава за Рено. Мисля, че този сезон ще има повече състезатели, които ще си успорват титлата.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Шампиона в Ф1

Мнениеот whitesnake » 15 мар 2009 00:26

ozzy написа:Не искам да засегна никого, но никога не съм харесвал бразилските пилоти, с изключение на Баричело. Имаше едно интервю на Сена, ако не се лъжа, веднага след като премина в Уилямс в което му зададоха въпроса, как успяваш да караш така, специални тренировки, концентрация или нещо друго? Отговора ме втрещи - "Господ ми казва какво да направя" :o !!! Това е типично за всички бразилци във Ф1, единствено "камикадзетата" са по-безразсъдни, но на тях като че ли им е простено, все пак никой не очаква да вземат победа, камо ли титла. Докато в Бразилия е доста по-различно, всяка нова звезда, пък била тя и набедена такава, се обябява за най-големият талант в спорта, най-бързият, най-техничният, най-най-най... Но какво показва статистиката в последните 20 години - единствено Сена, лека му пръст, има три титли и толкова. В общи линии не са за този спорт момчетата, темперамента не само не помага, ами и пречи много, дори е опасен. Ако Маса имаше търпение и здрава, аналитична мисъл в главата си щеше да стане шампион миналия сезон, ама явно и той получава факсове отгоре.
Както и да е, дано станем свидетели на още по-интересен сезон от предишния и дано всичко се реши на пистата, без задкулисни игрички от страна на маФИА и без мръсни пилотски номера в стил Шуми!!!

За бразилците си прав.А като каза "камикадзетата" се сещам за Катаяма.. :D -тоя щеше да избие половината пилоти.Според мен най-хладнокръвни са скандинавците - Мика,Кими...факт е,че Райконен се е успал за първото си състезание във Ф1 ! Иначе и швабата беше железен в това отношение - много здрава психика.Признал съм го тоя,въпреки ,че го мразя.Менсъл,Прост и Лауда също бяха непукисти.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Други спортове”