Мнения относно мача на ГРИШО
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мнения относно мача на ГРИШО
Мисля,че няма нужда от много думи,за Гришо топ 10 е въпрос на малко време,а мача с Алмагро е в потвърждение на мислите ми.Успех Гриша !!!!!!!!! 

Re: Мнения относно мача на ГРИШО
Българите в спорта нямат психика, а и не само, вижте и народа какъв е подтиснат, всичко търпи, каквото и да си правят политиците, нямаме психика като цяло
bez-nick написа:Българите в спорта нямат психика, а и не само, вижте и народа какъв е подтиснат, всичко търпи, каквото и да си правят политиците, нямаме психика като цяло
май си е така..

Лошо че се контузи накрая и нямаше шанс срещу гадния испанец...до третия сет, че дори и четвъртия мача си беше равностоен...но след контузията нямаше шанс....той пости спря да се движи...той си му каза на Алмагро, че има контузия...а гадния испанец се кефи се едно е бил Федерер...но все пак Евалата на Гришо, че не се отказа въпреки контузията 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Абсолютно!!! Гришо се бори мъжки, но очевидно се изтощи, а и контузията допълнително усножни ситуацията. Дано по-бързо се възстанови и бъдещето е пред него. От нас остава да Благодарим на Григор, а и на българската агитка. Интересът, който предизвикаха Димитров и Пиронкова е показателен - българският тенис има бъдеще
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Middlesbrough
- Контакти:
ros написа:Абсолютно!!! Гришо се бори мъжки, но очевидно се изтощи, а и контузията допълнително усножни ситуацията. Дано по-бързо се възстанови и бъдещето е пред него. От нас остава да Благодарим на Григор, а и на българската агитка. Интересът, който предизвикаха Димитров и Пиронкова е показателен - българският тенис има бъдеще
+1

Офтопик:
bez-nick написа:Българите в спорта нямат психика, а и не само, вижте и народа какъв е подтиснат, всичко търпи, каквото и да си правят политиците, нямаме психика като цяло
Ти нямаш психика ми се струва, момче на 20 години играе срещу поставения на 10то място в схемата и в по големи части от мача го разби ..... преди последния СЕТ на Гришо му се оказваше медицинска помощ и според мене това е причината за тоталния срив ! Мачовете с Цвети Пиронкова и многото патувания си оказаха влияние ( лично мнение ).
Гришо имаше уникални отигравания този мач!
Браво Гришо !!!!!!!!!!!!!!!!
- B__A__N__DA__TA
TodorT написа:Жалко, наистина жалко .....Димитров се бори мъжки до края, но за наше съжаление не успя.... беше повече от равностоен на Алмагро през първите 4 сета, дори спокойно мога да кажа, че го надигра, но 49 уинъра и 13 аса не бяха достатъчни за крайната победа. Опитът на Алмагро му помогна в решаващи моменти да си вземе мача. Гришо не е перфектен.... трябва му малко по-целенасочена работа и съм убеден, че в близко бъдеще ще е един от топ играчите.... виждат се някой слабости в играта му като волетата и минаващите удари, но с времето всичко ще оправи.... днес направи и 5 двойни грешки във важни моменти
Все пак аз съм горд от представянето на Григор на турнира! Достойно представяне и страхотна игра! Убеден съм, че тепърва хубавите мигове за него през 2012 тепърва предстоят!
- ultralevski
- Контакти:
Така си е.
Само феновете са важни!