След български съдийски тесли загубихме мача срещу Кипър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fero
Контакти:

След български съдийски тесли загубихме мача срещу Кипър

Мнениеот fero » 11 юли 2011 01:38

Днес бях на мача от Купа Дейвис между България и Кипър и смея да твърдя, че до голяма степен съдиите, които са българи между другото ни отрязаха жестоко. То не бяха поне 7-8 топки на линиите, които бяха според нашите съдии аут. Освен това пък ударите на Багдатис поне 5 излезнаха аут и само съдиите не ги видяха. Една от точките беше решаваща и Кутровски правеше пробив в първия сет пък Багдатис около 4-5 пъти стъпи на линията преди да е изпълнил сервис, но никой не отсъди футфот. Браво на Кутровски много голям и има голямо бъдеще момчето не се отказа успя да направи нещо велико та той е 553 в ранглистата, а високомерният Багдатис дето се прави на интересен цял мач е на 24 място. Жалко, че губим една година сега ще играем с Ботсвана, Мадагарскар, Алжир и подобни.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

dodo7271
Контакти:

Re: След български съдийски тесли загубихме мача срещу Кипър

Мнениеот dodo7271 » 11 юли 2011 07:16

Започва се. Все другите са ни виновни (съдии, световната конспирация, НЛО). Иначе ние сме най-великите, но все ни пречат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 юли 2011 09:08

dodo7271 написа:Започва се. Все другите са ни виновни (съдии, световната конспирация, НЛО). Иначе ние сме най-великите, но все ни пречат.

Сългасен съм с това мнение ! Най пресен пример е волейболната лига, даже и на финала Сашо Йовков не пропусна да поплаче как ни отрязали главата. Аз питам, какво ще направят съдиите ако мачкаш , пр. мача с Италия ? Вярно е че 1 или 2 спорни топки могат да решат изхода на даден мач, но на нас това вече ни стана навик, все някой ни е виновен. Вярно е и това че често ни режат в различни спортове, но когато си държава като България, без никакви лобита по разните федерации, така ще бъде ! Въпреки всичко нека първо се погледнем в огледалото, след това да гледаме другите !
П.С. нашия не игра лошо, имам предвид Кутровски, но Багдатис ще го бие и със завързани очи. Много лошо движение с краката, все едно гледам себе си на корта. Да не говорим за "ниските" температури в залата ! Организация и условия, близки до 0 (нула) !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 юли 2011 09:56

Неутрален написа:
dodo7271 написа:Започва се. Все другите са ни виновни (съдии, световната конспирация, НЛО). Иначе ние сме най-великите, но все ни пречат.

Сългасен съм с това мнение ! Най пресен пример е волейболната лига, даже и на финала Сашо Йовков не пропусна да поплаче как ни отрязали главата. Аз питам, какво ще направят съдиите ако мачкаш , пр. мача с Италия ? Вярно е че 1 или 2 спорни топки могат да решат изхода на даден мач, но на нас това вече ни стана навик, все някой ни е виновен. Вярно е и това че често ни режат в различни спортове, но когато си държава като България, без никакви лобита по разните федерации, така ще бъде ! Въпреки всичко нека първо се погледнем в огледалото, след това да гледаме другите !
П.С. нашия не игра лошо, имам предвид Кутровски, но Багдатис ще го бие и със завързани очи. Много лошо движение с краката, все едно гледам себе си на корта. Да не говорим за "ниските" температури в залата ! Организация и условия, близки до 0 (нула) !

откъде лоби.... ние мразим всички българи - кой да ги подкрепи и издигне... виж какво стана с "перуката" :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2011 10:14

На мен ми е интересно как така никой не обелва дума защо Григор Димитров не е в националния отбор? С него щяхме да имаме доста по-голям шанс да бием Кипър и да не стигаме до мачове с Камерун.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 11 юли 2011 10:36

Виш....Кипър са като нас имат 1 много добър тенисист и това е....Няма за какво да съжаляваме...просто трябва да се радваме,че имаха шанс да поиграят срещу класен противник и дано си вземат полука от всеки такъв мач и да стават по-добри тенисисти ;)
Последна промяна от RobiVanPersie на 11 юли 2011 10:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 10:44

RobiVanPersie написа:Виш...този дето играеше срещу Багдатис за нищо не ставаше....Кипър са като нас имат 1 много добър тенисист и това е....Няма за какво да съжаляваме...просто трябва да се радваме,че имаха шанс да поиграят срещу класен противник и дано си вземат полука от всеки такъв мач и да стават по-добри тенисисти ;)

По-скоро май ти не ставаш за нищо. Момчето игра като равен с равен. Как коментираш без да си гледал за какво става?

rhaegar написа:На мен ми е интересно как така никой не обелва дума защо Григор Димитров не е в националния отбор? С него щяхме да имаме доста по-голям шанс да бием Кипър и да не стигаме до мачове с Камерун.

Как да обелят? Не е Бербатов, за да е национален предател.

Автора къде ги видя тия топки вън и вътре. Повторения гледа ли като беше на трибуните, защото пред екраните ни една спорна топка нямаше.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 юли 2011 10:46

Кутровски, ако продължи да се развива ще стане по-добър от Г. Димитров
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 11 юли 2011 10:48

pomiqrat написа:
RobiVanPersie написа:Виш...този дето играеше срещу Багдатис за нищо не ставаше....Кипър са като нас имат 1 много добър тенисист и това е....Няма за какво да съжаляваме...просто трябва да се радваме,че имаха шанс да поиграят срещу класен противник и дано си вземат полука от всеки такъв мач и да стават по-добри тенисисти ;)

По-скоро май ти не ставаш за нищо. Момчето игра като равен с равен. Как коментираш без да си гледал за какво става?

rhaegar написа:На мен ми е интересно как така никой не обелва дума защо Григор Димитров не е в националния отбор? С него щяхме да имаме доста по-голям шанс да бием Кипър и да не стигаме до мачове с Камерун.

Как да обелят? Не е Бербатов, за да е национален предател.

Автора къде ги видя тия топки вън и вътре. Повторения гледа ли като беше на трибуните, защото пред екраните ни една спорна топка нямаше.

Малко прекалих с това за нищо не стват....Извинявай ;)

SamoBotev.
Контакти:

Мнениеот SamoBotev. » 11 юли 2011 12:42

pomiqrat написа:Кутровски, ако продължи да се развива ще стане по-добър от Г. Димитров

По-добър от Г Димитров незнам дали ще стане , но ако продължава така , 100 % в топ 60-70 ще влезне. Аз като го гледах онзи ден се чудих как така този тенисист е 500 и някои си :shock: . Той играе уникален тенис , и много приятен за наблюдаване.Пожелавам му успех на Дими Кутровски , вЕрвайте ми скоро ще имаме поне 2-3 тенисисти в топ 100 ! А Кутровски е един от тях.

Върни се в “Тенис”