Тъпа работа, българска
7дни СПОРТ Брой 5791 Четвъртък, 1 Юли 2010
Един път българин ще направи световна сензация в спорта и никой няма да го види. Трите национални телевизии са много важни, но колко ги бива всъщност, се вижда в такива моменти. Мачът на Цвети Пиронкова с Вера Звонарьова ще се излъчва по някакъв канал, дето го гледат пет човека и половина.
Българин на полуфинал на "Уимбълдън" е като лунното затъмнение - случва се веднъж на 100 години. БНТ не даде нито затъмнението, нито Пиронкова. Иначе не можеш да им затвориш устите, когато обясняват как защитават обществения интерес.
Защитават, дръжки! А английските вестници се питат защо няма български журналисти в Лондон. Те добре че не знаят как стоят нещата с тревните кортове и телевизиите. Тъпа работа, българска.
Трите национални телевизии ги няма в най-важните моменти!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тъпа работа, българска
Човек, този канал не го гледат пет човека и половина. Булсатком в момента е цифровият оператор с най-много абонати. Да не говорим,че почти всяко заведение е с тяхна чиния. Всеки, който иска, може да седне днеска някъде в 15:00 и да гледа мача там 

Последна промяна от Madridist на 01 юли 2010 10:43, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Човек, този канал не го гледат пет човека и половина. Булсатком в момента е цифровият оператор с най-много абонати. Да не говорим,че почти всяко заведение е на тях, всеки, който иска може да седне днеска в 15:00 и да гледа мача там
човека си е прав като аз подразбирам че повече говори за медийте който нехаят за голям български успех а не че ще се дава на канал който е достъпен само на един кабелен оператор макар и най разпространения според някой.това е пълна излагация ПОРЕДНА излагация според мен.да видим как ще прцедира нац.телевизия с волейбола ни в събота ако се застъпи със световното аз лично съм за бългрското без значение кой е мача,все пак напоследък май само волейбола ни носи поводи за радост и се развива в правилната посока
селски вземи си скункса не се сърди
gonzalves написа:moje da imat mnogo abonati ,no sus sigurnost sa pove4e tezi,koito niamat bulsatcom. normalno e takiva sabitia da se predavat po nacionalnata tv ,no iavno ne i v bg
Съгласен съм с теб, само,че го има и следния момент. Значи в момента тече световното по БНТ и почти всеки втори недоволства от коментатори и че първенството не трябвало да се излъчва по националната телевизия, а по някоя кабеларка. Когато пък се дава нещо по кабеларка, тогава другата половина недоволства,че не може да гледа мача. За съжаление е така, недоволни винаги ще има

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Автора е прав. Дори и Цвети да отпадне, това си остава най-големият успех на женският и българският тенис изобщо! Трябва да се дава по БНТ! Аз например не съм на Булсатком и нямам намерение да бъда! Ще го гледам по интернет, но не всеки има тази възможност.
YA GUNNERS YA
Някой да е чувал за ексклузивни права за излъчване
Булсатком са ги взели и друг просто няма право да излъчва. И това не е от тази година. Все едно да мрънкате защо испанското първенство се излъчва пак само по ТВ+, а не по някой удобен за вас канал...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
На 1000% подкрепям темата!
пп Спомнете си обаче колко потребители във форума като водехме същия спор за националите по волейбол и световното по футбол казаха: и кво и? Уимбълдън е с българско участие - дайте и него да предаваме на место световното - ЕМИ, ДА, ЩЕШЕ ДА Е ХУБАВО ДА ГО ГЛЕДАМЕ!!!!!!!!!!!
пп Спомнете си обаче колко потребители във форума като водехме същия спор за националите по волейбол и световното по футбол казаха: и кво и? Уимбълдън е с българско участие - дайте и него да предаваме на место световното - ЕМИ, ДА, ЩЕШЕ ДА Е ХУБАВО ДА ГО ГЛЕДАМЕ!!!!!!!!!!!
[center]
[/center]

Абе вие нормални ли сте?!? Как някоя национална телевизия да предава мач на тенис за който е платила друга телевизия ( в случея ТВ+). ТВ+ предават целия турнир Уимбълдън така, че не мислете само глупости ми намере си я линк в нета я някой приятел на Булсатком и утивате да гледате мача в 15ч. не да мислите врели некипели като ония вчера с кортовете на трева дето го измисли

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
palante написа:Абе вие нормални ли сте?!? Как някоя национална телевизия да предава мач на тенис за който е платила друга телевизия ( в случея ТВ+). ТВ+ предават целия турнир Уимбълдън така, че не мислете само глупости ми намере си я линк в нета я някой приятел на Булсатком и утивате да гледате мача в 15ч. не да мислите врели некипели като ония вчера с кортовете на трева дето го измисли![]()
![]()
Точно така, БНТ в случая не са виновни. ТВ+ са си взели правата за целия турнир преди месеци, всичко е подписано черно на бяло. Не за един мач, два, три, а за целия турнир. Аз съм убеден, че в националната телевизия имат желание да дават полуфинала на Цвети, но в този случай са с вързани ръце.
- Neron
- Контакти:
Както БТВ даваха Григор Димитрво срещу Надал така могат да дават и 1 мач на Цвети.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!