Браво, г-н димитров

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Браво, г-н димитров

Мнениеот ivan56 » 20 сеп 2015 14:53

Изображение

Така се прави, браво гришо(нарочно с малка буква)Играхме важна среща за купа Дейвис, която можеше да ни изкачи в по-горно ниво, ама нашето момче предпочита да си пече гъза.
Поне от кумова срама да не си качва снимките в социалните мрежи.Поредната псевдозвезда която се взе много на сериозно.Едва ли има друга нация, на която тримата и най-силни играчи да не искат да играят за националният отбор(тенис,футбол,волейбол)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Браво, г-н димитров

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2015 15:01

А въпросната снимка, кога е правена?
Също така задай си въпрос, защо аджеба отказват да играят за България спортисти в три различни спорта, дали причината е в тях?
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 сеп 2015 15:03

PFC Litex написа:А въпросната снимка, кога е правена?
Също така задай си въпрос, защо аджеба отказват да играят за България спортисти в три различни спорта, дали причината е в тях?

А що той трябва да си задава въпроса? Да не е баба Ванга? КАто имат някакви претенции, да излязат и да кажат. Ама нито Григор, нито Казийски, нито Бербатов, нито този клоун Красимир Анев в биатлона, нямат топки и характер да кажат истината...А тя е толкова простичка - абсолютно не им дреме за България...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 сеп 2015 15:03

Ванка56-ти, ти май му завиждаш, признай си ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 сеп 2015 15:12

dodo7271 написа:

А що той трябва да си задава въпроса? Да не е баба Ванга? КАто имат някакви претенции, да излязат и да кажат. Ама нито Григор, нито Казийски, нито Бербатов, нито този клоун Красимир Анев в биатлона, нямат топки и характер да кажат истината...А тя е толкова простичка - абсолютно не им дреме за България...

Бербатов и Казийски - КАЗАХА ,ако не помниш . Това, че всички се правите на не чули е друг въпрос.
Григор се опитва да си оправи формата . не винаги става с много мачове и пътувания.

мили

Мнениеот мили » 20 сеп 2015 15:15

dodo7271 написа:
А що той трябва да си задава въпроса? Да не е баба Ванга? КАто имат някакви претенции, да излязат и да кажат. Ама нито Григор, нито Казийски, нито Бербатов, нито този клоун Красимир Анев в биатлона, нямат топки и характер да кажат истината...А тя е толкова простичка -абсолютно не им дреме за България...

Това е отговорът на въпроса. Винаги гледаме как другите нации милеят за отечеството си.
Що за българин си, като не искаш да си прославиш отечеството? Като се сърдиш на някого, иди му чупи главата, вместо да отказваш да играеш.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 сеп 2015 15:22

DmG написа:
dodo7271 написа:

Бербатов и Казийски - КАЗАХА ,ако не помниш . Това, че всички се правите на не чули е друг въпрос.
Григор се опитва да си оправи формата . не винаги става с много мачове и пътувания.

Това, което са казали, са само оправдания, не са никакви мотиви. Ако искаха да помогнат на националните отбори по някакъв начин, щяха да го направят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 сеп 2015 15:25

Отказват щото са путки, затова.Единият се обиди, щото само го плюели, другият се бори с вятърни мелници.Ама не разбраха, че националният отбор не е на Данчо ти Лазаров или на Лечков.
Чиста проба егоисти.Знаят къде минава номера.Бербатов в Англия малко ли го плюха, що не се направи на обиден.Само се правим на големи патриоти(на думи), ей тва ни е големият проблем на нас като нация.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 сеп 2015 15:26

И междудругото, децата и юношките като гледат големите звезди как се отнасят към България, към националните отбори, си казват - на тия не им пука, защо пък на мен да ми пука? Я се оправяйте сами....Нищо лично, но нали Христо Стоичков отговори на въпроса "Как ще коментирате ситуацията в ЦСКА?" така - "На мен в Маями си ми е добре". Ми щом най-великият бг-футболист говори така, да не се чудим на нищо...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2015 15:27

мили написа: Като се сърдиш на някого, иди му чупи главата, вместо да отказваш да играеш.

За да покажеш що за простак ли си?
Със сила проблемите си разрешават само слабите.
Ех Иване, Иване, до това 56 в потребителското ти име не е рождената ти година, че няма да говори изобщо добре.

На кой е нужен сляп патриотизъм?
Изображение

Върни се в “Тенис”