Шок за Джоко! Вавринка го детронира в Мелбърн !!!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Шок за Джоко! Вавринка го детронира в Мелбърн !!!

Мнениеот viali69 » 21 яну 2014 16:57

[center]Швейцарецът елиминира сърбина на 1/4-финалите[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Така изглежда шокираният Джокович[/center]

"Станислас Вавринка детронира шокиращо Новак Джокович от Откритото първенство на Австралия, след като го победи с 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7.
Сърбинът допусна уникална грешка в най-ключовия момент и на празен корт прати топката в аут при мачбол за своя противник и така му подари победата.
Благодарение на този успех Стан е на втори пореден 1/2-финал на турнир от "Големия шлем", а Джоко отпадна в 1/4-финалната фаза на надпреварата в Мелбърн.
Това бе и първата загуба за Джокера на Откритото първенство на Австралия от 2010 година насам, след като той бе тотален хегемон в този турнир през последните три години.
Серията на сърбина от 25 поредни победи в Мелбърн в крайна сметка бе прекъсната, след като днес неговият противник изигра невероятно силен мач." Dnes.bg

http://www.dnes.bg/sport/2014/01/21/sho ... ent-newest

Дай Боже изненадите да продължат и утре сутринта, когато след 5.00 ч. българско време ще започне мачът на нашия Григор Димитров срещу Рафаел Надал ! :twisted:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Шок за Джоко! Вавринка го детронира в Мелбърн !!!

Мнениеот Rofles » 21 яну 2014 17:03

Епичен мач просто. Вавринка винаги е изумявал с това колко е издръжлив и това му се отплати сега.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 яну 2014 17:04

Радвам се ! Вавринка е страшно симпатичен. Ноле не го харесвам въобще.

Дано Гришо бие Надал и да го гледаме на 1/2 финалите !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 21 яну 2014 17:08

Вавринка разчиства пътя на Гришо... :mrgreen:
Иначе и аз се зарадвах на победата над неприятния сРбин.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 21 яну 2014 17:30

Има си тема за турнира.
И не е чак такъв шок, а напълно нормално според развоя на мача.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 яну 2014 17:39

Тоя Вавринка много антипатичен ,никаква стойка на тенисист,много ми е мазен ,и като игра с Гришо много наглееше и се държеше просташки,изобщо това ми е най -противния тенисист.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 яну 2014 17:42

Джокич изкара гащета :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 21 яну 2014 18:24

grasiani написа:Тоя Вавринка много антипатичен ,никаква стойка на тенисист,много ми е мазен ,и като игра с Гришо много наглееше и се държеше просташки,изобщо това ми е най -противния тенисист.

Абсолютно съм съгласен с теб. Изключителен неприятник е Вавринка!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 21 яну 2014 18:43

grasiani написа:Тоя Вавринка много антипатичен ,никаква стойка на тенисист,много ми е мазен ,и като игра с Гришо много наглееше и се държеше просташки,изобщо това ми е най -противния тенисист.

Нямам впечатления от този тенисист, но ме разсмя това, че го наричат "швейцарец" ... С това име Станислас Вавринка е 100%-тов швейцарец ... Сигурен съм ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 яну 2014 19:00

viali69 написа:

Нямам впечатления от този тенисист, но ме разсмя това, че го наричат "швейцарец" ... С това име Станислас Вавринка е 100%-тов швейцарец ... Сигурен съм ! :mrgreen:

Прав си сегашните французи и швейцарци са Карим, Джердан, Ахмед, Мюмюн и така. Само като им видиш националния отбор на ''кръстоносците'' :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Тенис”