Григор Димитров (официална тема)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Григор Димитров(официална тема)

Мнениеот Жоржиньо » 27 авг 2013 23:39

shotgun blues написа:Поредната излагация .Колкото повече го хвалят в чужбина !!!!!!!!!!!толкова повече нищо не прави.......с това за топ 10 е и т.н,с нищо не го показва,освен моментни проблясъци.....Така и не прави очакваният голям пробив....няма оправдание !

Ще си остане с победата над Ноле.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 авг 2013 09:23

Колкото и да ми е тъжно, кариерата на Григор започва много сериозно да ми прилича на тази на Валери Божинов...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 09:48

mistreated написа:Колкото и да ми е тъжно, кариерата на Григор започва много сериозно да ми прилича на тази на Валери Божинов...

+1

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 авг 2013 10:47

mistreated написа:Колкото и да ми е тъжно, кариерата на Григор започва много сериозно да ми прилича на тази на Валери Божинов...

Защо да ти е тъжно....кой каквото си направи, друг не може да му го направи!!! Сам да си носи последствия, ако се мисли за велик с победа над Ноле и с това, че излиза с една от най-известните спортистки в света! Трябва много работа, работа и пак работа, за да постигне нещо в тениса!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 авг 2013 10:53

MuFc1878 написа:

Защо да ти е тъжно....кой каквото си направи, друг не може да му го направи!!! Сам да си носи последствия, ако се мисли за велик с победа над Ноле и с това, че излиза с една от най-известните спортистки в света! Трябва много работа, работа и пак работа, за да постигне нещо в тениса!

Тъжно ми е, защото никога не сме имали такъв ТАЛАНТ в мъжкия тенис, не знам и дали скоро ще имаме. А той го пропилява пред камерите и фотографите, вместо да работи здраво на корта.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 11:29

Хубавото е, че има пример какво ще стане,ако работата му стане второстепенна работа - Божинов. Много се надявам да не си пропилее таланта,ама кой знае :?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 28 авг 2013 11:45

Ама , вие мислите ли сериозно , че може повече от това.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 12:15

sirius123 написа:Ама , вие мислите ли сериозно , че може повече от това.

Еми да биеш Ноле е доооооооооста повече от да паднеш от някакъв дето не е от топ 100 дори,нали? Аз мисля,че е твърде непостоянен и може би подценява част от съперниците си и затова се получават тия резултати. Със сигурност може повече!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 авг 2013 12:36

Проблема на Григор е в главата.

Задоволява се с "прилични" загуби срещу големите ... И защо го прави, след като често в тия мачове е на нивото на самите големи !?? :roll:
А издънките срещу тенисисти, които са далееееч от неговите качества, само потвърждават психологическият му проблем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 авг 2013 13:03

Jürgen написа:
sirius123 написа:Ама , вие мислите ли сериозно , че може повече от това.

Еми да биеш Ноле е доооооооооста повече от да паднеш от някакъв дето не е от топ 100 дори,нали? Аз мисля,че е твърде непостоянен и може би подценява част от съперниците си и затова се получават тия резултати. Със сигурност може повече!

Друго нещо да е постигнал освен тази победа,не може една победа над топ тенесист да го грее цял живот.

Върни се в “Тенис”