Великолепен Григор отстъпи на Надал в 5 сетов трилър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

14 Ноември 2008
Контакти:

Re: Australian Open | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Рафа Надал | 10:30ч.

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 27 яну 2017 14:47

ceBep написа:Nadal to win 3-0 @ 2.62
Nadal to win 3-1 @ 4.00

с по 100

сега сложи 400 за да се избие загубата :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 яну 2017 14:51

NOMER14 написа:
NOMER14 написа:Останаха тримата най-добри.
Пресен е още споменът от загубата с 1-3 в предишно издание на Австралия Опън-2014 год. Два загубени тайбрека. Единия да беше взел, щеше да има пети сет.
Изобщо не е лесна и на Рафаел работата сега: първо играе с Младия Федерер, а при успех с истинския.

Добре съм го казал, а?

Абе има малко повече патос от необходимото, но е прилично и с мярка. :)
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 27 яну 2017 14:54

ММ1914 написа:Да чуя прагматичния привърженик на зеления отбор и зеленото знаме на пророка - 90 процента а? Север, вече е с 200 кинта по-малко.Други прогнозиращи разгроми и това колко е слаб българина? Страхотен мач за Гришо, достойна и равностойна игра. Както и да завърши срещата, няма от какво да се срамува. Да отдадем нужното уважение и на Надал, ако срещата беше на червено, вече да е приключила, играе доста добре.

Завършените калъфкаджии и евроидиоти да не се обаждат, моля, подкрепям Григор, но мачът не е свършил, не бързай да се радваш, Ганьо Балкански!
По проклетия и дразнене се доближаваш до Илиев72, дерзай, HARDWORK вече ти го каза, сериозно ти липсват първите 7 год, моето момче.
И внимавай, не се прави на капацитет, щото който разбира от всичко, е ДЪРВЕН ФИЛОСОФ, нищо повече!
Лек ден и вместо да дразниш и коментираш хорските мнения, кажи нещо за мача на Надал и Димитров.
Смееш се на Лудогорец, ама още 10 години титла няма да видите. Вервай ми ;)
Кога вие ще продадете играч за 8-10 млн евро? То на вас целият ви клуб с администрацията и резервите не струва толкова.
Ама иначе си много умен ;)
Че и от залагания виждам, че разбираш... :lol:
Приключвам разговора си с теб, НЕ ме занимавай със своята комплексирана особа!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 яну 2017 15:00

Pragmatichen написа:
ММ1914 написа:Да чуя прагматичния привърженик на зеления отбор и зеленото знаме на пророка - 90 процента а? Север, вече е с 200 кинта по-малко.Други прогнозиращи разгроми и това колко е слаб българина? Страхотен мач за Гришо, достойна и равностойна игра. Както и да завърши срещата, няма от какво да се срамува. Да отдадем нужното уважение и на Надал, ако срещата беше на червено, вече да е приключила, играе доста добре.

Завършените калъфкаджии и евроидиоти да не се обаждат, моля, подкрепям Григор, но мачът не е свършил, не бързай да се радваш, Ганьо Балкански!
По проклетия и дразнене се доближаваш до Илиев72, дерзай, HARDWORK вече ти го каза, сериозно ти липсват първите 7 год, моето момче.
И внимавай, не се прави на капацитет, щото който разбира от всичко, е ДЪРВЕН ФИЛОСОФ, нищо повече!
Лек ден и вместо да дразниш и коментираш хорските мнения, кажи нещо за мача на Надал и Димитров.
Смееш се на Лудогорец, ама още 10 години титла няма да видите. Вервай ми ;)
Кога вие ще продадете играч за 8-10 млн евро? То на вас целият ви клуб с администрацията и резервите не струва толкова.
Ама иначе си много умен ;)
Че и от залагания виждам, че разбираш... :lol:
Приключвам разговора си с теб, НЕ ме занимавай със своята комплексирана особа!

До тук от мача нямам загубен залог. Хванах Гришо на над 15,5, над 21,5 - два залога на тази граница и сега се чака над 28,5.
За Зеленото знаме на пророка и орлицата Ферхунде , не ме бърка. ние да си сложим къщичката в ред, тогав ни излезте насреща. Да не говорим че Лудогорец е на един патрон от В група. Имам поне 4-5 мнения за срещата. Гришо играе добре. Всички балъци, е не чак такива като теб с 90 процента шанс, :mrgreen: не отчетоха настилката на турнира. Да не говорим, че на АО се играе без тайбрек в петия сет и предимството е на тенесистите с по-добра физическа форма. Надал отпреди 10 години щеше да е спечелил досега, но тези годинки си тежат.
Само да допълня, чакам и залог на Гришо на 4 коеф., след първия сет беше толкова, имаше го и на 5.5 но щяха да станат доста залози на едно събитие, на 2,75 за победа са и двата залога и още един залог на 10 коеф. за победител в турнира направен преди четвъртфинала. Така че съм доволен от тази среща, до момента съм напред, дори и да завърши със загуба за нашия, но естествено предпочитам да спечели.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
IchWill
Контакти:

Мнениеот IchWill » 27 яну 2017 15:06

Единствено на US Open от турнирите от шлема има тайбрек.
Трябваше да се омъжиш за касапина, той те харесваше. Винаги, когато минаваше покрай магазина му, той ти помахваше със сатъра.

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 27 яну 2017 15:08

Букмейкърите като цяло сгрешиха с коефициентите определяйки Надал като фаворит. Който го е усетил на време е заложил и спечелил.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 яну 2017 15:10

IchWill написа:Единствено на US Open от турнирите от шлема има тайбрек.

Аз най-много уважавам, АО защото стават страхотни изненади, анализатори на букитата нямат достатъчно база за сравнение за играта и формата на тенесистите, имат по 5-10 мача от началото на сезона до началото на турнира и много пъти бъркат границите за спечелени сетове и геймове от играчи. Да не говорим че си обичам петите сетове, с добра банка и разумно залагане винаги си на плюс, когато играеш под геймове.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 яну 2017 15:12

BurnX написа:Букмейкърите като цяло сгрешиха с коефициентите определяйки Надал като фаворит. Който го е усетил на време е заложил и спечелил.

Надал е фаворит, но не толкова ясно изразен като за 1,4. Да не говорим че както написах по-нагоре коеф. за нашия скочи до 5,5 след първия сет. Което си е ела вълчо изяш ме. Но аз лично имах прекалено много залози за събитието и играх с половината от стандартен за моята банка залог.

Потребителски аватар
IchWill
Контакти:

Мнениеот IchWill » 27 яну 2017 15:28

Йордан Божинов е под пара. След "топката като афро глава в диско ерата" и "асовете на Григор са по разписание" спомена, че "тактиката на Надал е да стои доста назад от основната линия и да прави компания на лайнсмените" :lol:
Трябваше да се омъжиш за касапина, той те харесваше. Винаги, когато минаваше покрай магазина му, той ти помахваше със сатъра.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 яну 2017 15:44

респект за Григор, въпреки загубата ми напълни душата ,раздаде се на 200 % през целия турнир, БРАВО !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Тенис”