Australian Open 2016

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Australian Open 2016

Мнениеот 1982 » 27 яну 2016 19:44

TodorT написа:П.П. Сега очаквам някой да каже: Раонич може да е блъскач, ама Гришо е на светлинни години зад него :lol: Пък като гледам има един 1/4 динал на АО (сега му е втори) и един 1/2 финал на Уимби (демек същите успехи)... и е една година по-възрастен от Димитров. И все пак: дърво си е! :mrgreen:

Въобще не са им еднакви успехите - Раонич има вече 2 полуфинала и 2 четвъртфинала на турнири от ГШ, докато Димитров има по 1 полуфинал и 1 четвъртфинал.

Освен това, Раонич има и 2 финала на Мастърси срещу 0 на Димитров, участие на финален Мастър срещу пак 0 на Димитров, 2 победи срещу Федерер, 1 срещу Надал, а Димитров срещу тях е капо, единствено срещу Джокович го превъзхожда с едната си победа.

Тъй че Димитров доста изостава от Милош. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 27 яну 2016 19:50

1982, защо не кажеш на хората и за статистиката между Милош и Григор..Аз съм позабравил малко, но съм убеден, че канадеца води в преките двубои, нали така "тенис-разбирачо": )

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 яну 2016 19:57

powerful написа:1982, защо не кажеш на хората и за статистиката между Милош и Григор..Аз съм позабравил малко, но съм убеден, че канадеца води в преките двубои, нали така тенис-разбирачо : )

Какво става, неадекватнико, броиш ли вече Троицки за тенисист ?? :lol: :lol:

А Раонич и Димитров не са играли от много отдавна, май 2 години вече. ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 27 яну 2016 20:03

1982 написа:
powerful написа:1982, защо не кажеш на хората и за статистиката между Милош и Григор..Аз съм позабравил малко, но съм убеден, че канадеца води в преките двубои, нали така тенис-разбирачо : )

Какво става, неадекватнико, броиш ли вече Троицки за тенисист ?? :lol: :lol:

А Раонич и Димитров не са играли от много отдавна, май 2 години вече. ;)

Именно през 2014 на АО се срещнаха за последно и Григор му натри носа 3:1 сета. Колкото до финала в Сидни, с контузия трудно се играе. Троицки никога повече няма да победи Григор във важен мач.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 яну 2016 20:08

Контузия, значи .... сигурно си е контузил психиката, че физически не ми изглеждаше контузен. :lol: :lol: :lol:

А за Троицки не се заричай много, да не яде пак бой някъде ?! ;)

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 27 яну 2016 20:12

1982 написа:Контузия, значи .... сигурно си е контузил психиката, че физически не ми изглеждаше контузен. :lol: :lol: :lol:

Добре е , ти сляп ли си ? Как през целият турнир и първият сет от финала сервираше 215км и после рязко падна на 160. Ясно е , че вторият сет го подцени и си помисли, че ей така ще го бие нормално, та той първият сет си го размаза.. Третият се се по напъна ама не стана, унижаваш го на бързо в 2 сета и тва е за кво му трябваше пак да влиза в драми..минала история вече. Надявам се, да е здрав и да няма контузии, всичко друго ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 яну 2016 20:29

powerful написа:
1982 написа:Контузия, значи .... сигурно си е контузил психиката, че физически не ми изглеждаше контузен. :lol: :lol: :lol:

Добре е , ти сляп ли си ? Как през целият турнир и първият сет от финала сервираше 215км и после рязко падна на 160. Ясно е , че вторият сет го подцени и си помисли, че ей така ще го бие нормално, та той първият сет си го размаза.. Третият се се по напъна ама не стана, унижаваш го на бързо в 2 сета и тва е за кво му трябваше пак да влиза в драми..минала история вече. Надявам се, да е здрав и да няма контузии, всичко друго ще си дойде на мястото.

Когато Гришу взима сет на Федерер,това не е защото Федерер го е подценил,а защото Гришу е велик талант,бъдещето е пред него,той е "малкият Федерер" и т.н.
Когато обаче Троицки взе втория сет на Гришу,това е защото великият талант го е подценил. Правилно ли съм разбрал?
Както казва Тартаковер:"Аз срещу нормални шахматисти не съм печелил. Или главата ги боляла,или били разсеяни,или яли лоша храна..."
На Димитров могат да му вземат сет САМО ,ако на него нещо не му е в ред. А не защото другият е по-добър???
Нищо,че Троицки беше наказан с 18 месеца извън тениса,например...

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 27 яну 2016 20:37

blue avalanche написа:
powerful написа:

Когато Гришу взима сет на Федерер,това не е защото Федерер го е подценил,а защото Гришу е велик талант,бъдещето е пред него,той е "малкият Федерер" и т.н.
Когато обаче Троицки взе втория сет на Гришу,това е защото великият талант го е подценил. Правилно ли съм разбрал?
Както казва Тартаковер:"Аз срещу нормални шахматисти не съм печелил. Или главата ги боляла,или били разсеяни,или яли лоша храна..."
На Димитров могат да му вземат сет САМО ,ако на него нещо не му е в ред. А не защото другият е по-добър???
Нищо,че Троицки беше наказан с 18 месеца извън тениса,например...

Гледай,гледай в какъв филм ме вкарваш, едно казваш друго ти слагат... няма смисъл явно.. Сигурно Джокович е подценил Григор когато нашият с крампи го в Мадрид, сигурно и шотландският шампион защитаваш титлата си на Уимбълдън подцени хасковлията който "едвам" успя да го победи с 6:1, 7:6(4), 6:2. След това 4 сета с Джокович, в който сърбинът се държеше не един път за главата и след мачът заяви като по-чудо се е измъкнал в 4-тият сет. Най-вероятно Григор си е купил и 4-те титли , да споменявам ли на 1/2 финала в Акапулко как нашият верен абонат Анди Мъри поведе на Григор но после не знае какво му се случи..Мачовете с Надал няма да ги коментирам, че като се сетя и още ме хваща яд! За победите над Стан не ми се пише.. : )

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 яну 2016 21:15

Пич, трудно е да се срещне по-необективен човек от теб.

Светът не се върти около Григор Димитров, бъди си му голям фен, но свали малко дебелите очила.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 27 яну 2016 21:19

С кое съм необективен? Защо не помена срещите помежду им?

Върни се в “Тенис”