Федерер се измъкна срещу Григор и е на 1/2 финал във Бризбън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Федерер се измъкна срещу Григор и е на 1/2 финал във Бри

Мнениеот sin4ec » 08 яну 2016 20:34

Момчето добре чука готини и известни мадами, за което-аферим! Представя България достойно! Обаче с тениса нещо...тая работа не е като оная.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2016 20:56

nokautiran написа:Поредното достойно представяне на Григор Димитров. Взе цял сет на 34-годишния Федерер и му показа, че след 8 години ще израсне толкова много, че ще успее да му вземе 2. Велик си Гришо.

Лошо впечетление ми прави, че наричат Григор приятелят на Серена, Маша, Никол, а не казват, приятелката на Гришо. Все едно е някакво жиголо. Медиите винаги пишат за приятелките на Кристиано Роналдо, а не пишат, че той им е приятел.

Нормално, когато жените му са много по-известни и успели от него, как искаш да пишат ??! Само в България се създава изкуствено впечатление, че е някаква суперзвезда, в световен план той е просто един добър и известен тенисист, нищо повече. Каквито са и Раонич, Симон, Гаске и т.н. добри играчи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 яну 2016 23:56

1982 написа:
nokautiran написа:Поредното достойно представяне на Григор Димитров. Взе цял сет на 34-годишния Федерер и му показа, че след 8 години ще израсне толкова много, че ще успее да му вземе 2. Велик си Гришо.

Лошо впечетление ми прави, че наричат Григор приятелят на Серена, Маша, Никол, а не казват, приятелката на Гришо. Все едно е някакво жиголо. Медиите винаги пишат за приятелките на Кристиано Роналдо, а не пишат, че той им е приятел.

Нормално, когато жените му са много по-известни и успели от него, как искаш да пишат ??! Само в България се създава изкуствено впечатление, че е някаква суперзвезда, в световен план той е просто един добър и известен тенисист, нищо повече. Каквито са и Раонич, Симон, Гаске и т.н. добри играчи.

Незнам,но мене лично това ме дразни.Дразни ме,че медиите ни занимават с глупости от сорта на това - с кого бил излизал Григор,кого бил плющял и т.н.По простата причина,че мен изобщо не ме засяга.Мен ме засяга как ще играе и как ще представи България...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 09 яну 2016 11:54

Гришко трябва да отваря шампанското, все пак взе сет на 34- годишния Федерер на невероятно престижен турнир от сериите 250. Сега сет, следващия път 2 (но на Големия шлем) и след някоя друга година може и да спечели, когато на швейцарецът ще му писне и ще се откаже по време на мача, та и каунът да види победа.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Бризбън | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Роджър Федерер 11:00ч.

Мнениеот Pride » 09 яну 2016 13:10

Stanimir_81 написа:някой смята ли сериозно, като позабравим патриотизма, че Григор има шанс - дори за сет (ах, колко еретично, как посмях!) срещу номер 1?

Номер 1, сет???
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2016 13:43

Гришунката го заболяло раменцето...
Ако беше отстранил Федерер дали щеше да напусне турнира заради болно раменце???

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 яну 2016 14:31

Изображение

8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

sandi74

Re: Бризбън | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Роджър Федерер 11:00ч.

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 14:35

Pride написа:
Stanimir_81 написа:някой смята ли сериозно, като позабравим патриотизма, че Григор има шанс - дори за сет (ах, колко еретично, как посмях!) срещу номер 1?

Номер 1, сет???

С това ли ще го хвалите,че е взел сет на тенисист в предпенсионна възраст на супер невзрачно турнирче :?: :? :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 яну 2016 22:01

blue avalanche написа:Гришунката го заболяло раменцето...
Ако беше отстранил Федерер дали щеше да напусне турнира заради болно раменце???

Абсолютно! По-скоро би рискувал рамото в мач на сингъл, отколкото в безсмислени мачове на двойки.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 яну 2016 13:03

Раонич победи за 2-и път пенсионера Федерер и взе титлата. Нищо че бил "дърво" и нямал "великия талант" на някои други.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Тенис”