Григор Димитров - Новак Джокович

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Григор Димитров - Новак Джокович

Мнениеот Жоржиньо » 02 юни 2013 10:45

Niksh0 написа:
Жоржиньо написа:Най-ясното нещо стана,всичко по-различно от това щеше да е огромно изненада.Това не е Мастърс турнир се пак,в който топ тенесистите играят на 50%,а пък и мачовете са по-къси и по-слабите винаги имат шанс да бият.

Ти сериозно ли мислиш, че на Мастърс турнирите топ тенесистите играят на 50% :o
Не знам колко тенис си гледал ама това е пълна глупост, което написа. По тази логика се хвърлят само за ГШ, а на другите турнири ходят само да разглеждат забележителности. Айде малко по-сериозно.

Гледам всеки турнир,кога Бердих и Григор ще бият Джокович на Ролан Гарос или на друг турнир от Шлема в близките години,или пък Нишикори ще бие Федерер? Това няма как да стане,говоря конкретно за някой тенесисти не всички.Например Надал навсякъде играе да спечели.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 11:11

Пловдивчанинът написа: Първо Гришо направи нови рекорди първият български тенисист поставен в турнир от Големия шлем и първият български тенисист достигнал до 3-ти кръг на турнир от шлема. Това последното не го забравяйте преди да кажете, че от Гришо нищо няма да стане.

На 20г. Джокович беше финалист на US Open,на 21г. спечели в Австралия,а ние се радваме,че Димитров на 22г. бил стигнал 3-я кръг... :shock:
ПП.На 21г. Дел Потро спечели US Open...

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 02 юни 2013 11:22

Синя лавина, така е, но при Григор нещата се получават по по-друг начин - постепенно. С всяка изминала година заиграва все по-добре и се изкачва все повече в ранглистата. Вярно, напредва с малки крачки, но все пак напредва, и то видимо. Пример - преди слайс ударите му бяха трагични, сега са му едно от основните оръжия.
Прекалено рано поставихме летвата прекалено високо и очакваме, че след като един път е победил номер 1 в света, всеки път ще го прави.
[center]Изображение[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 16:40

Blagoy написа:Синя лавина, така е, но при Григор нещата се получават по по-друг начин - постепенно. С всяка изминала година заиграва все по-добре и се изкачва все повече в ранглистата. Вярно, напредва с малки крачки, но все пак напредва, и то видимо. Пример - преди слайс ударите му бяха трагични, сега са му едно от основните оръжия.
Прекалено рано поставихме летвата прекалено високо и очакваме, че след като един път е победил номер 1 в света, всеки път ще го прави.

Факт е че таланти като Фед, Надал и Ноле вече няма! Те на 20 печелеха турнирите от Големия шлем а сегашните момчета на по 22-23 се радват на 3-4 кръг!
Това не е само за Гришо а за всички момчета които в момента се водят за големи надежди и таланти! ;)
Както се казва като няма риба и цацата е риба... Това естествено не ни пречи да се радваме и подкрепяме Гришо защото в нашата държавица по - голям талант едва ли ще се роди някога!(дано да не съм прав!) ;)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 юни 2013 17:19

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа: Първо Гришо направи нови рекорди първият български тенисист поставен в турнир от Големия шлем и първият български тенисист достигнал до 3-ти кръг на турнир от шлема. Това последното не го забравяйте преди да кажете, че от Гришо нищо няма да стане.

На 20г. Джокович беше финалист на US Open,на 21г. спечели в Австралия,а ние се радваме,че Димитров на 22г. бил стигнал 3-я кръг... :shock:

Оле ама ти честно ли не разбираш какво направи Гришо до тук :shock: явно не. Гришо стана най-добрият български тенисист за всички времена. За първи път имаме тенис от такава класа дори и да не спечели турнир от шлема, дори и да не влезе в топ 10 Гришо е в историята. Аржентинската и сръбската школа можеш ли да ми сравняваш с нашата, ще ти кажа само, че има в България не повече от 5 клуба, които ти предоставят необходимите условия, за да мислиш само и единствено за тенис да си на кортовете по цял ден да тренираш и да не мислиш за нищо друго. В Сърбия и Аржентина да не ти казвам какви школи има и какво представляват там има столова, място за релакс, какво ли още не. Престанете да омаловажавате това, което прави Гришо, а то никак не е малко скоро ще спечели и титла сигурен съм. Ще стигне и до топ 10, стига сте го плюли пада от световните номер 1, 2, 3 не от някакви извън топ 100....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 17:48

Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:

Оле ама ти честно ли не разбираш какво направи Гришо до тук :shock: явно не. Гришо стана най-добрият български тенисист за всички времена. За първи път имаме тенис от такава класа дори и да не спечели турнир от шлема, дори и да не влезе в топ 10 Гришо е в историята. Аржентинската и сръбската школа можеш ли да ми сравняваш с нашата, ще ти кажа само, че има в България не повече от 5 клуба, които ти предоставят необходимите условия, за да мислиш само и единствено за тенис да си на кортовете по цял ден да тренираш и да не мислиш за нищо друго. В Сърбия и Аржентина да не ти казвам какви школи има и какво представляват там има столова, място за релакс, какво ли още не. Престанете да омаловажавате това, което прави Гришо, а то никак не е малко скоро ще спечели и титла сигурен съм. Ще стигне и до топ 10, стига сте го плюли пада от световните номер 1, 2, 3 не от някакви извън топ 100....

Оле,ама ти да не мислиш,че Димитров тренира в някоя "българска школа"?
Колко клуба трябва да има в Б-я,за да може Димитров да стигне до 1/4 финал?Поне...Я ми разкажи нещо за "чилийската школа" и Марсело Риос

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 юни 2013 18:11

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:
blue avalanche написа:

Оле,ама ти да не мислиш,че Димитров тренира в някоя "българска школа"?
Колко клуба трябва да има в Б-я,за да може Димитров да стигне до 1/4 финал?Поне...Я ми разкажи нещо за "чилийската школа" и Марсело Риос

Естествено, че не тренира в Българска школа, но преди 6-7 години тренираше в Черно море и Хасково. Аз ти казвам, че няма да има други като Григор поне в последните 20 години, а ти ми говориш как за нищо не ставал е няма как да се съглася тва си е типично хейтърство от твоя страна.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 юни 2013 18:42

Гледайки мача имах чувството, че Гришо хич не играеше на 100 процента и може би това му изигра лоша шега.
:cry:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 19:10

Пловдивчанинът написа:
Естествено, че не тренира в Българска школа, но преди 6-7 години тренираше в Черно море и Хасково. Аз ти казвам, че няма да има други като Григор поне в последните 20 години, а ти ми говориш как за нищо не ставал е няма как да се съглася тва си е типично хейтърство от твоя страна.

Не съм казал,че за нищо не става.Но и не казвам,че ще стане повече от това,което е сега...Има разлика.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 02 юни 2013 19:18

blue avalanche написа:
Пловдивчанинът написа:

Не съм казал,че за нищо не става.Но и не казвам,че ще стане повече от това,което е сега...Има разлика.

Аха значи да влезеш в топ 30, да играеш финал на силен турнир и да загубиш от играч от топ 3, да биеш световния номер 1, да станеш първия българин поставен в турнир от шлема, да стигнеш до 3-ия кръг на турнир от шлема пак първи българин и да паднеш от световния номер 1. Това ли за теб не е постижение, знаеш ли колко тенисисти само си мечтаят да влязат в топ 100, а Гришо чупи рекорд след рекорд и играе като равен със световния тенис елит. И какво Томич и Беранкис да не са постигнали повече от Гришо, ето давам ти пример с млади надежди на тениса. Да игра слабо вчера Гришо нз каква беше причината, но ако си гледал всичките му мачове до сега срещу Мъри, Джокович и Надал ще видиш, че във всичките с изключение на още един срещу Джоко можеше дори да бие. Искрено се надявам Гришо да влезе в топ 10, да спечели първо АТР турнир после и от шлема и да ти запуши устата.

Върни се в “Тенис”