Григор Димитров - Давид Налбандян
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров - Давид Налбандян
Григор Димитров загуби първия си полуфинал от тенисист, който играеше за 40-и път на този етап. Много добро представяне на нашия в турнира. Още малко време му трябва.
Оф много ме е яд, не толкова че загуби, а че можеше да бие...Налбандян беше много нервен и и той правеше грешки, жалко че нашия не можа да се разиграе и да се възползва от тях, ако играеше както вчера щеше да спечели, но това е спорта......
Честно казано искам на Уимбълдън да го видя с Джокович да речем на 1/8 финал, дали ще му земе сет
Честно казано искам на Уимбълдън да го видя с Джокович да речем на 1/8 финал, дали ще му земе сет

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

THE G.A.M.E написа:wozniacki123 написа:Ми точно тези моменти ако има самочуствие ще ги прави с лекота няма да се лъзга и да изпуска лесни топки и ако кажете че на крехка възраст и е само на 21 на 21 хората стават световни шампиони печелят титли от големия шлем надал на 17 какво правеше може би твърде големи очаквания имахме всички който му изиграха лоша шега
Донякъде и ти си прав.
Но не всички подхлъзвания му бяха в гонене на трудни топки ...
А и "Гаучоса" гонеше също сложни топки, но както посочих по-назад - той има едва 1-2 подхлъзвания.
Незнам какви са тези обувки на Григор, но аз на негово място бих ползвал друга марка за Уимбълдън.
Не знам дали е до обувките или до начина му на придвижване..Тези подхлъзвания не бяха само в днешния мач, а през целия турнир!Средно на мач има по две три падания.Явно не разпределя правилно тежеста на тялото си и това води до загуба на равновесие.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Браво на Гришо днеска игра и не се предаде в тежки моменти. Вятърът, много подхлъзвания и опита на Налбандиан това бяха основните причини той да не спечели днес, но имаше своите шансове. Надявам се на Уимбълдън да продължи с доброто си представяне.
Тоя Налбандиан как се прее*а само вчера не е истина ... водеше с 1-0 сета и направи чутовна глупост и го дисквалифицираха
... WTF
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=74y2bZLXL9A[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=74y2bZLXL9A[/youtube]