Закривай.
От кога дрънкам, че Григор е Божинов на тениса, но никой не ми вярва. Само като ги погледнете как говорят и се държат все едно са близнаци. На всичкото отгоре и към двамата има някакви оигромни очаквания да станат звезди. Божинов стана звезда за няколко дни и като гледам същото предстои за Григор. Ще си остане един от многото тенисисти.
Давайте, плюйте какъв съм хейтър.
Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Г.Димитров-Л.Хюит "Куинс" 13:00 Евроспорт
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
stn написа:Закривай.
От кога дрънкам, че Григор е Божинов на тениса, но никой не ми вярва. Само като ги погледнете как говорят и се държат все едно са близнаци. На всичкото отгоре и към двамата има някакви оигромни очаквания да станат звезди. Божинов стана звезда за няколко дни и като гледам същото предстои за Григор. Ще си остане един от многото тенисисти.
Давайте, плюйте какъв съм хейтър.

А кво толкова е постигнал тоя Гришо, влязал в топ 50!
От доста време го наблюдавам т'ва момче и за съжаление винаги е бил разочарование.Манталитета му на тоя е като на типичен чалга футболист от А група

Даже Пиронкова беше по-обещаваща навремето, макар че и тя сдаде багажа.

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "
"- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
лейтън хюит е мноого стар вече играе само за кеф и разнообразие
и тресна нашия, дето сега напира към върха
всъщност куинс е подгряващ турнир за уимбълдън
и тресна нашия, дето сега напира към върха

всъщност куинс е подгряващ турнир за уимбълдън

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "
"- Пловдивчанинът
- Контакти:
Хаха Гришо ако нямаше психика губеше мача със Села. Този проблем го изкорени преди 2-3 години, след мача с Джокович го изкорени и с играчи от топ 4. Днеска просто игра слабо и заслужено отпадна все пак Хюит е стара лисица. Някой казва, че щял да бъде поредния тенисист. Значи да подчертая за хиляден път, че Григор Димитров е най-добрият български тенисист за всички времена. Това за повечето от вас, които не гледате тенис едва ли е нещо значимо, но все пак да ви просветя малко. Гришо е едва вторият българин достигнал до топ 100, като той записа рекордни класирания и влезе за първи път в топ 30. Предишния беше Орлин Станойчев най-предното му класиране е 96-то място с 6 участие в турнири от шлема и само една победа на Ролан Гарос. Така Гришо какво постигна до момента стана 26-ти, игра финал срещу играч от топ 3 на силен турнир като Брисбейн (за първи път български тенисист играе финал на турнир от ATP), достигна за първи път до 3-ия кръг на Ролан Гарос, а още през 2011 достигна до 2-ия кръг на Аустрелиън оупън и Уимбълдън, ако победи в първия кръг на ЮЕС Оупън ще стане и първият българин достигнал до втори кръг на турнира. Победи световния номер 1 към настоящия момент, естествено никой друг български тенисист не го е правил. Достигна до 1/2 финал, 1/4 финал също исторически до сега никой друг не беше достигал на такава фаза от турнири. И ако това ви е поредния тенисист значи или хич не се интересувате от тенис, или просто искате да омаловажавате успехите му. По никакъв начин не осъзнавате какво е направил до момента. И дори и това да е максимума (сигурен съм, че това няма да е така) остава за винаги в историята като най-великия български тенисист. И повярвайте ми отдолу няма да дойде скоро някой, който да постигне до 1/3 от това, което той е направил до момента. Аз съм гледам реално на нещата, за мен той ще спечели турнир от календара на ATP, но дали ще достигне до топ 10 и дали ще играе финал в турнир от шлема, това не мога да кажа пожелавам му го, но за момента е малко вероятно. Някои тук започнаха да го обвиняват, че не спечелил Ролан Гарос, я вижте колко играчи са пробили в турнир от шлема при доминацията на Рафа, Джоко, Фед и Мъри това е само един единствен Дел Порто на ЮЕС Оупън, никой друг не е печелил турнир от шлема освен четиримата, откакто станаха най-добрите играчи. Стига сте го плюли, защото Гришо направи много до момента.
- blue avalanche
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Хаха Гришо ако нямаше психика губеше мача със Села. Този проблем го изкорени преди 2-3 години, след мача с Джокович го изкорени и с играчи от топ 4. Днеска просто игра слабо и заслужено отпадна все пак Хюит е стара лисица. Някой казва, че щял да бъде поредния тенисист. Значи да подчертая за хиляден път, че Григор Димитров е най-добрият български тенисист за всички времена. Това за повечето от вас, които не гледате тенис едва ли е нещо значимо, но все пак да ви просветя малко. Гришо е едва вторият българин достигнал до топ 100, като той записа рекордни класирания и влезе за първи път в топ 30. Предишния беше Орлин Станойчев най-предното му класиране е 96-то място с 6 участие в турнири от шлема и само една победа на Ролан Гарос. Така Гришо какво постигна до момента стана 26-ти, игра финал срещу играч от топ 3 на силен турнир като Брисбейн (за първи път български тенисист играе финал на турнир от ATP), достигна за първи път до 3-ия кръг на Ролан Гарос, а още през 2011 достигна до 2-ия кръг на Аустрелиън оупън и Уимбълдън, ако победи в първия кръг на ЮЕС Оупън ще стане и първият българин достигнал до втори кръг на турнира. Победи световния номер 1 към настоящия момент, естествено никой друг български тенисист не го е правил. Достигна до 1/2 финал, 1/4 финал също исторически до сега никой друг не беше достигал на такава фаза от турнири. И ако това ви е поредния тенисист значи или хич не се интересувате от тенис, или просто искате да омаловажавате успехите му. По никакъв начин не осъзнавате какво е направил до момента. И дори и това да е максимума (сигурен съм, че това няма да е така) остава за винаги в историята като най-великия български тенисист. И повярвайте ми отдолу няма да дойде скоро някой, който да постигне до 1/3 от това, което той е направил до момента. Аз съм гледам реално на нещата, за мен той ще спечели турнир от календара на ATP, но дали ще достигне до топ 10 и дали ще играе финал в турнир от шлема, това не мога да кажа пожелавам му го, но за момента е малко вероятно. Някои тук започнаха да го обвиняват, че не спечелил Ролан Гарос, я вижте колко играчи са пробили в турнир от шлема при доминацията на Рафа, Джоко, Фед и Мъри това е само един единствен Дел Порто на ЮЕС Оупън, никой друг не е печелил турнир от шлема освен четиримата, откакто станаха най-добрите играчи. Стига сте го плюли, защото Гришо направи много до момента.
Аз се обзалагам,че нито един български тенисист не е целувал световната №2(бивша №1).Така им се пада!Смотаняци!!!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
blue avalanche написа:Пловдивчанинът написа:Хаха Гришо ако нямаше психика губеше мача със Села. Този проблем го изкорени преди 2-3 години, след мача с Джокович го изкорени и с играчи от топ 4. Днеска просто игра слабо и заслужено отпадна все пак Хюит е стара лисица. Някой казва, че щял да бъде поредния тенисист. Значи да подчертая за хиляден път, че Григор Димитров е най-добрият български тенисист за всички времена. Това за повечето от вас, които не гледате тенис едва ли е нещо значимо, но все пак да ви просветя малко. Гришо е едва вторият българин достигнал до топ 100, като той записа рекордни класирания и влезе за първи път в топ 30. Предишния беше Орлин Станойчев най-предното му класиране е 96-то място с 6 участие в турнири от шлема и само една победа на Ролан Гарос. Така Гришо какво постигна до момента стана 26-ти, игра финал срещу играч от топ 3 на силен турнир като Брисбейн (за първи път български тенисист играе финал на турнир от ATP), достигна за първи път до 3-ия кръг на Ролан Гарос, а още през 2011 достигна до 2-ия кръг на Аустрелиън оупън и Уимбълдън, ако победи в първия кръг на ЮЕС Оупън ще стане и първият българин достигнал до втори кръг на турнира. Победи световния номер 1 към настоящия момент, естествено никой друг български тенисист не го е правил. Достигна до 1/2 финал, 1/4 финал също исторически до сега никой друг не беше достигал на такава фаза от турнири. И ако това ви е поредния тенисист значи или хич не се интересувате от тенис, или просто искате да омаловажавате успехите му. По никакъв начин не осъзнавате какво е направил до момента. И дори и това да е максимума (сигурен съм, че това няма да е така) остава за винаги в историята като най-великия български тенисист. И повярвайте ми отдолу няма да дойде скоро някой, който да постигне до 1/3 от това, което той е направил до момента. Аз съм гледам реално на нещата, за мен той ще спечели турнир от календара на ATP, но дали ще достигне до топ 10 и дали ще играе финал в турнир от шлема, това не мога да кажа пожелавам му го, но за момента е малко вероятно. Някои тук започнаха да го обвиняват, че не спечелил Ролан Гарос, я вижте колко играчи са пробили в турнир от шлема при доминацията на Рафа, Джоко, Фед и Мъри това е само един единствен Дел Порто на ЮЕС Оупън, никой друг не е печелил турнир от шлема освен четиримата, откакто станаха най-добрите играчи. Стига сте го плюли, защото Гришо направи много до момента.
Аз се обзалагам,че нито един български тенисист не е целувал световната №2(бивша №1).Така им се пада!Смотаняци!!!
А да и това забравих ами шанс докато Марчето удря Джоко в топките, а в същото време какво ли прави с Гришо
- blue avalanche
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:blue avalanche написа:Аз се обзалагам,че нито един български тенисист не е целувал световната №2(бивша №1).Така им се пада!Смотаняци!!!
А да и това забравих ами шанс докато Марчето удря Джоко в топките, а в същото време какво ли прави с ГришоГришо е велик по всякакви показатели дори и това, че зариби Шарапова, а за качествата му достатъчно говорих. Ти така или иначе никога няма да го оцениш, но хейтвай си на воля нищо, че не гледаш тенис и не си гледал и един мач на Гришо.
Че те,неговите мачове,за гледане ли са?Чак на Евроспорт им стана мъчно как Джокера го гермечи,та решиха да ни поспетят гледката...От мачове като тези срещу Села човек може и язва да си изкара.А мачът срещу Хюит и Григор да питаш,и той не го е гледал.Предполагам,че нищо не помни...
Всичко написано по-горе и от Пловдивчанинът и от blue avalanche е вярно.И това е тъжното - много може Григор и го е показвал, и как да не те е яд, като гледаш такива лежерни мачове като с Хюит???Не може да правиш толкова много тъпи грешки и да имаш амбиции за финал или спечелен турнир.Джоко когато загуби от нашия..... игра ли зле?Без желание,без хъс?НЕ!
И в това беше красотата на този мач - и Гришо и Джокера се раздаваха до последно!Но няма как да кажа на черното бяло и да се израдвам на Гришо за играта вчера.Искам да съм обективен в мнението си, а не пристрастен.Надявам се до 2-3 години да стигне пика на играта си и да е в топ 10.
И в това беше красотата на този мач - и Гришо и Джокера се раздаваха до последно!Но няма как да кажа на черното бяло и да се израдвам на Гришо за играта вчера.Искам да съм обективен в мнението си, а не пристрастен.Надявам се до 2-3 години да стигне пика на играта си и да е в топ 10.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Не, че нещо ама Хюит стигна до 1/2 финалите в Куинс и като нищо ще стигне до финала.
Пловдивчанинът написа:Не, че нещо ама Хюит стигна до 1/2 финалите в Куинс и като нищо ще стигне до финала.
Печелел е Уимбълдън и US Open, не мисля, че е слаб тенисист