Григор продължава напред в Ротердам след 2 спасени мачбола

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Григор продължава напред в Ротердам след 2 спасени мачбола

Мнениеот 1982 » 09 фев 2015 23:38

Нефтохимик написа:Раонич пак какъв късмет изкара,как му се разчисти схемата до полуфинала.Няма такъв калитар на почти всеки турнир вади уникален късмет или при жребия или в последствие му разчистват схемата

Ами и Димитров имаше уникален късмет на АО, Надал и Федерер отпаднаха, само един Мъри до финала, ама .... явно не е само до късмет, иска се и класа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 09 фев 2015 23:42

Бат Зико написа:Е че то нашто момче ако земе да се стреска от трийсетинагодишни шкембелии,за кво говорим въобще? :) :)

Има още няколко неща, които са в наша полза:

1. Стан не е във формата от началото на м. г.
2. Не е играл в Ротердам от 10 години.
3. Двамата тренираха заедно в неделя и би трябвало добре да си знаят моментното състояние. Преди това бяха заедно и в шведската академия. Тоест, Стан не може да го изненада с нещо особено. Докато Григор показва, че може да извади нещо екстра от ръкава, когато е притиснат до стената.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 10 фев 2015 00:09

Този турнир, не е толкова важен за спечелване. Той си защити постижението от миналата година и сега всяка точка отгоре е далавера. Дори Акапулко не му е толкова важен, стига да вземе някакви точки. Трябва да гони 1/4 и 1/2 финали на Индиан Уелс, Маями, Монте Карло, Мадрид и Рим. А след това на Ролан Гарос може да лапне добри точки, защото миналата година отпадна в първи кръг.

тази година Димитров няма да стане номер едно. А шансове да спечели титла от ГШ има само на Уимбълдън и то не големи. Трябва да се концентрира върху това да държа постоянно ниво. По-добре пет 1/4 финала на силни турнири, отколкото да спечели два смотани и да отпада в 1 и 2 кръг на другите. Да стъпи здраво в топ 8, за да има по-добър жребий за следващата година.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 00:14

Така като гледам май Гришо ще срещне Мюлер :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 00:57

Гофен спечели доста трудно в тайбрека, той е по - слабия, ако Гришо иска да се задържи в топ10 нито Мюлер, нито Гофен трябва да го затруднява

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 10 фев 2015 07:56

Logical person написа:тази година Димитров няма да стане номер едно.

Аз не мисля че някой очаква това от него още тази година.
Ще съм доволен на стабилни,силни игри в големите турнири и на някоя по-голяма титла.
От сегашната първа четворка на мен Майстор Джока ми се види най-стабиуен и труден за биене. Магьосника Федерер и испанското лъвче са на приливи и отливи, а най-много ми се ще да изпраска ПАК Мъри.
От голямата четворка той ми е най-антипатичен и адски ми се ще Гришо да го прави да страда,да плаче, да търси майка си и да гледа отчаяно към баща си Моресмо в трибуните. :) :)
Професор по география

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 10 фев 2015 07:59

Ботевъ Пловдивски написа:
Бат Зико написа:Е че то нашто момче ако земе да се стреска от трийсетинагодишни шкембелии,за кво говорим въобще? :) :)

Има още няколко неща, които са в наша полза:

1. Стан не е във формата от началото на м. г.
2. Не е играл в Ротердам от 10 години.
3. Двамата тренираха заедно в неделя и би трябвало добре да си знаят моментното състояние. Преди това бяха заедно и в шведската академия. Тоест, Стан не може да го изненада с нещо особено. Докато Григор показва, че може да извади нещо екстра от ръкава, когато е притиснат до стената.

Мен всъщност Вавринка ми е супер симпатяга. Живото доказателство как човек и след редовна употреба на бира може да печели турнири от големия шлем.. :)
Професор по география

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 10 фев 2015 08:22

1982 написа:
Нефтохимик написа:Раонич пак какъв късмет изкара,как му се разчисти схемата до полуфинала.Няма такъв калитар на почти всеки турнир вади уникален късмет или при жребия или в последствие му разчистват схемата

Ами и Димитров имаше уникален късмет на АО, Надал и Федерер отпаднаха, само един Мъри до финала, ама .... явно не е само до късмет, иска се и класа.

Будиш смях. ;)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 фев 2015 21:22

Късметлийска победа на един посрествен тенисист. Но когато дойдат Мъри и компания късметът няма да е достатъчен. А и искам да отбележа, че названието "Гришо" е мега лигаво и глупаво, което не похдожда на нито един сериозен спортист. Не, че Димитров е сериозен де. Все едно на Федерер да му викат "Роджи".
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 21:27

nghcvth написа:Късметлийска победа на един посрествен тенисист. Но когато дойдат Мъри и компания късметът няма да е достатъчен. А и искам да отбележа, че названието "Гришо" е мега лигаво и глупаво, което не похдожда на нито един сериозен спортист. Не, че Димитров е сериозен де. Все едно на Федерер да му викат "Роджи".

А на Джокович му викат Ноле, колко сериозно и фантастично звучи.

Върни се в “Тенис”