Г.Димитров - Ф.Майер 13:00
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Г.Димитров - Ф.Майер 13:00
Честита победа на Гришо! Жалко, че Надал ще е следващият победен от българина... 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- we are the champions
- Контакти:
Надал ли е Мадал ли е Сандал ли е не знам ама да се стяга...
sandi74 жалко и злобно човече си ти
Честита победа на Григор Димитров, през 2013 година Гришката ще влезе в топ 20 и ще играе на 1/4 финал на US OPEN!

Честита победа на Григор Димитров, през 2013 година Гришката ще влезе в топ 20 и ще играе на 1/4 финал на US OPEN!
Rafa написа:sandi74 написа:Далеч е от истината Гришката,много фурни топъл хлебец има да яде още.
Я пак![]()
![]()
Бая клавиатури има да изпочупиш,бая щракане трябва да падне,докато почнеш да вдяваш от този спорт
Честито на Гришо
Какво пак?Гришката си е посредствено тенисистче от където и да го погледнеш и е твърде далеко от големия мъжки тенис.Честитя му победата и му пожелавам от все сърце да яде по-малко бой от наистина големите в този спорт.
- we are the champions
- Контакти:
Няма ли кой да го банне това изчадие санди ,бе

hajitsu написа:Честита победа на Гришо! Жалко, че Надал ще е следващият победен от българина...
Жалко, че поредицата му ще спре срещу Гришата

Последна промяна от MuFc1878 на 18 апр 2013 14:36, променено общо 1 път.
shotgun blues написа:6-2 6-4 Бързо и стилно
sandi голям фен съм ти ,ама тука не си прав ,Гришо си прогресира бавно и вече е в топ 30
Аз ей затова казвам че бая фурнички топъл хлебец има да изяде още.Понимаеш?

we are the champions написа:Няма ли кой да го банне това изчадие санди ,бе![]()
![]()
И защо?Това е моята истина,твоята не ме интересува.Понял?
sandi74 написа:Rafa написа:sandi74 написа:Далеч е от истината Гришката,много фурни топъл хлебец има да яде още.
Я пак![]()
![]()
Бая клавиатури има да изпочупиш,бая щракане трябва да падне,докато почнеш да вдяваш от този спорт
Честито на Гришо
Какво пак?Гришката си е посредствено тенисистче от където и да го погледнеш и е твърде далеко от големия мъжки тенис.Честитя му победата и му пожелавам от все сърце да яде по-малко бой от наистина големите в този спорт.
Далече,далече...колко да е далече,след като е сред трийсетте на-силни тенисисти в света

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Честито Гришо.И успех с Надал
Какво му обръщате внимание на комплексара санди,поредния форумен плъх който трака по клавиатурата.
Какво му обръщате внимание на комплексара санди,поредния форумен плъх който трака по клавиатурата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...